Mattisson 5-HTP 200 mg vitamine B1 & B6

 • 60 Capsules
 • 60 Capsules

24.95

€0.42 per Capsules

Mattisson HealthStyle 5-HTP 200mg Capsules is een voedingssupplement dat het aminozuur L-5-hydroxytryptofaan (5-HTP) bevat. Dit aminozuur wordt gewonnen uit de zaden van Griffonia simplicifolia en is een voorganger van serotonine en melatonine. Door het verhogen van de hoeveelheid serotonine in de hersenen, kan dit supplement bijdragen aan het behoud van een goede gemoedstoestand. Dit kan vooral voordelig zijn voor mensen die last hebben van stress, angst, of milde stemmingsproblemen. Daarnaast bevat het supplement vitamine B6, dat bijdraagt aan de geestelijke veerkracht. Dit kan helpen om een gezonde balans te vinden en stressvolle situaties beter aan te kunnen.

Het gebruik van Mattisson HealthStyle 5-HTP 200mg Capsules kan dus verschillende voordelen hebben voor de geestelijke gezondheid. Het verhogen van serotonine in de hersenen kan bijvoorbeeld leiden tot een betere stemming, meer energie, en een verbeterd slaappatroon. Ook kan het bijdragen aan het verminderen van angstgevoelens en stress. Daarnaast kan vitamine B6 bijdragen aan het verminderen van vermoeidheid en het ondersteunen van de geestelijke veerkracht. Het is echter belangrijk om te onthouden dat voedingssupplementen nooit een vervanging zijn voor een gezonde levensstijl en medische behandelingen. Raadpleeg bij twijfel altijd een arts of apotheker voordat je een nieuw supplement gaat gebruiken.

Lees meer <
 • maar liefst 200 mg 5-HTP capsule

 • Met toegevoegde B1 & B6

 • Met bioperine voor betere opname

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in 5-htp

Vitakruid 5-HTP 100 mg

Vitakruid 5-HTP 100 mg

Lucovitaal Melatonine 5 HTP L Tryptofaan 30

Lucovitaal Melatonine 5 HTP L Tryptofaan 30

Vitals 5-HTP 100 mg

Vitals 5-HTP 100 mg

New Care Slaap balans

New Care Slaap balans

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

RI*
5-HTP (afkomstig van Griffoniazaadextract 98%) 200 mg
Vitamine B1 (thiamine hydrochloride) 10 mg 909%
Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat) 10 mg 714%
Bioperine TM 5 mg

* Referentie inname

Ingredienten
Griffoniazaad extract, Thiamine hydrochloride, Pyridoxaal-5-fosfaat, Bioperine®, vegetarische capsules (HPMC).

Gebruik

1-2 maal daags 1 vegetarische capsule met water innemen.

Mattisson reviews

 1. Andrea

  Ik slik dit voor mijn gemoedstoestand en merk een positief effect!

 2. Lis

  Dit voedingssupplement kan helpen bij het verminderen van stress en angstgevoelens, en ondersteunt daarnaast de geestelijke veerkracht door de toegevoegde vitamine B6.

 3. Anne

  Mattisson 5-HTP 200mg met vitamine B1 & B6 is een effectief supplement dat kan bijdragen aan een gezonde geestelijke balans.

 4. Romy

  Ik heb onlangs de Mattisson 5-HTP 200 mg vitamine B1 & B6 gekocht en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Het product heeft me echt geholpen om mijn stemming te verbeteren en ik voel me minder vermoeid. Wat ik ook leuk vind aan dit product is dat het vitamine B1 en B6 bevat, wat helpt bij het ondersteunen van een gezond zenuwstelsel. Over het algemeen zou ik dit product zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een natuurlijke manier om hun stemming te verbeteren en hun energie te verhogen.

 5. Sander

  Ik ben erg blij met de Mattisson 5-HTP 200 mg vitamine B1 & B6 die ik onlangs heb gekocht. Het heeft me geholpen om mijn slaap te verbeteren en ik word nu elke ochtend uitgerust wakker. Bovendien heb ik gemerkt dat mijn focus en concentratie beter zijn geworden sinds ik dit product ben gaan gebruiken. Het feit dat het ook vitamine B1 en B6 bevat, maakt het een uitstekende optie voor mensen die op zoek zijn naar een algehele ondersteuning van hun gezondheid en welzijn. Dankzij Mattisson voel ik me energieker en beter dan ooit tevoren!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Niet geschikt bij zwangerschap(-swens) en/of borstvoeding. Niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik. Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.

Waar is 5-htp goed voor?

5-HTP supplementen worden gebruikt als natuurlijk middel om de serotoninespiegel te verhogen. Dit kan je helpen bij het verbeteren van je slaap en stemming. Officiële claims zijn in afwachting van toelating van de Europese Unie.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Mattisson HealthStyle 5-HTP 200mg Capsules?

Er zijn verschillende ervaringen met Mattisson HealthStyle 5-HTP 200mg Capsules. Sommige gebruikers hebben gemerkt dat het supplement hen helpt om een goede gemoedstoestand te behouden en bijdraagt aan hun geestelijke veerkracht. Anderen hebben geen merkbaar verschil opgemerkt. Het is belangrijk om te onthouden dat de ervaringen van gebruikers kunnen variëren.

Waarom deze Mattisson HealthStyle 5-HTP 200mg Capsules aanbieding kopen?

Deze aanbieding van Mattisson HealthStyle 5-HTP 200mg Capsules biedt een voordelige manier om het supplement uit te proberen en te zien of het voor u werkt. Door gebruik te maken van deze aanbieding, kunt u besparen op uw aankoop van dit supplement en profiteren van de voordelen van 5-HTP en Vitamine B6 voor uw geestelijke gezondheid.

Wat zijn de voordelen van Mattisson HealthStyle 5-HTP 200mg Capsules?

Mattisson HealthStyle 5-HTP 200mg Capsules biedt verschillende voordelen. Het verhoogt de hoeveelheid serotonine in de hersenen, wat kan bijdragen aan het behoud van een goede gemoedstoestand. Daarnaast bevat het supplement Vitamine B6, dat kan bijdragen aan een gezonde geestelijke veerkracht. Door deze voordelen kan het supplement mogelijk helpen om uw mentale welzijn te verbeteren.

Heeft Mattisson HealthStyle 5-HTP 200mg Capsules bijwerkingen?

Over het algemeen wordt Mattisson HealthStyle 5-HTP 200mg Capsules goed bevallen en zijn er geen ernstige bijwerkingen gemeld. Echter, sommige gebruikers kunnen last krijgen van milde bijwerkingen, zoals maagklachten of misselijkheid. Als u bijwerkingen ervaart, is het raadzaam om het gebruik van het supplement te verminderen of te stoppen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u een nieuw voedingssupplement gaat gebruiken.