Arctic Blue Algenolie DHA

  • 60 Capsules
  • 60 Capsules

16.90

€0.28 per Capsules

Arctic Blue Omega 3 Algenolie met DHA & EPA is een plantaardig voedingssupplement dat een duurzaam alternatief biedt voor visolie. Het bevat essentiële vetzuren, DHA en EPA genaamd, die belangrijk zijn voor verschillende aspecten van onze gezondheid. DHA is gunstig voor ons gezichtsvermogen en onze hersenen, terwijl zowel DHA als EPA voordelig zijn voor ons hart.

Essentiële vetzuren zijn van vitaal belang omdat ons lichaam ze niet zelf kan produceren. We moeten ze verkrijgen via voeding of door middel van supplementen. Hoewel vis de primaire bron is van DHA en EPA, halen vissen deze vetzuren eigenlijk uit de algen die ze eten. In het geval van Arctic Blue Omega 3 Algenolie wordt de DHA en EPA rechtstreeks uit de algenbron gehaald. Dit supplement is volledig veganistisch en bevat geen visolie, waardoor het ook geen nasmaak heeft die doet denken aan vis.

De omegacapsules van Arctic Blue zijn klein en gemakkelijk door te slikken. Daarnaast is niet alleen de inhoud, maar ook de verpakking duurzaam. De verpakking van Arctic Blue Omega 3 Algenolie is volledig plasticvrij en composteerbaar, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Met een dagelijkse inname van 250 mg DHA of EPA en DHA kun je het gunstige effect ervaren dat deze essentiële vetzuren kunnen bieden voor je gezondheid.

Door te kiezen voor Arctic Blue Omega 3 Algenolie met DHA & EPA krijg je de voordelen van essentiële vetzuren binnen, zonder afhankelijk te zijn van visolie. Bovendien draag je bij aan een duurzamere wereld, zowel door de plantaardige bron van het supplement als door de composteerbare verpakking.

Lees meer <
  • 100% Vegan-gecertificeerd. Capsuleomhulsel gemaakt met oa. zeewier.

  • Kleine capsule, gemakkelijk te slikken.

  • Vrij van oprispingen met vislucht. Gegarandeerd geen oprispingen of vis(na)smaak.

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in algenolie

AOV 605 L-Glutamine 500mg

Testa Omega 3 algenolie 250mg DHA vegan

AOV 605 L-Glutamine 500mg

Testa Omega 3 algenolie 250mg DHA + 125mg EPA vegan

Mattisson Vegan omega 3 algenolie DHA 150mg EPA 75mg

Mattisson Vegan omega 3 algenolie DHA 150mg EPA 75mg

Vitakruid Vegan Omega-3 Algenolie

Vitakruid Vegan Omega-3 Algenolie

Ingrediënten

Schizochytrium sp. algenolie, vegan capsule (glycerol, gemodificeerd erwtenzetmeel, carrageen), rozemarijnextract, antioxidant (tocoferolen).

Gebruik

1 capsule/dag tijdens of na een maaltijd.
Droog en koel (<25°C) bewaren

Arctic Blue reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Arctic Blue Algenolie DHA” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is algenolie goed voor?

Algenolie is een voedingssupplement dat wordt gemaakt van microalgen en dat rijk is aan omega-3 vetzuren, met name DHA (docosahexaeenzuur) en EPA (eicosapentaeenzuur). Ze worden gebruikt voor verschillende gezondheidsvoordelen. De kwaliteit van de algen kan variëren per supplement. Kijk daarom altijd op de verpakking.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Arctic Blue Omega 3 Algenolie met DHA & EPA?

Arctic Blue Omega 3 Algenolie met DHA & EPA heeft positieve ervaringen gekregen van gebruikers. Mensen hebben gemeld dat ze de capsules gemakkelijk kunnen slikken vanwege hun kleine formaat. Bovendien zijn ze blij dat dit product een plantaardig alternatief biedt voor visolie, wat vooral voor veganisten en vegetariërs aantrekkelijk is. Gebruikers hebben ook geen vissige nasmaak ervaren, aangezien deze capsules geen visolie bevatten.

Waarom deze aanbieding van Arctic Blue Omega 3 Algenolie kopen?

Deze aanbieding van Arctic Blue Omega 3 Algenolie is de ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar een duurzaam en plantaardig voedingssupplement met DHA en EPA. Met deze aanbieding krijg je een hoogwaardig product dat essentiële vetzuren bevat die goed zijn voor het hart, ons gezichtsvermogen en onze hersenen. Bovendien wordt de DHA en EPA rechtstreeks uit de bron gehaald, namelijk algen, wat een duurzaam alternatief is voor visolie. Door te profiteren van deze aanbieding, investeer je in je gezondheid en draag je bij aan het behoud van het milieu.

Wat zijn de voordelen van Arctic Blue Omega 3 Algenolie met DHA & EPA?

Arctic Blue Omega 3 Algenolie met DHA & EPA biedt verschillende voordelen. Allereerst is het een 100% plantaardig voedingssupplement, wat betekent dat het geschikt is voor veganisten en vegetariërs. Het bevat essentiële vetzuren, zoals DHA en EPA, die ons lichaam niet zelf kan aanmaken. Deze vetzuren zijn belangrijk voor ons hart, gezichtsvermogen en hersenen. Door dagelijks 250 mg DHA in te nemen, kun je het gunstige effect op je gezichtsvermogen ervaren. Bovendien is de verpakking van Arctic Blue Omega 3 Algenolie plasticvrij en 100% composteerbaar, waardoor het ook een duurzame keuze is.

Heeft Arctic Blue Omega 3 Algenolie met DHA & EPA bijwerkingen?

Over het algemeen worden er geen significante bijwerkingen gemeld bij het gebruik van Arctic Blue Omega 3 Algenolie met DHA & EPA. Het is echter altijd verstandig om de aanbevolen dagelijkse dosering te volgen en bij eventuele gezondheidsproblemen of medicijngebruik een arts te raadplegen voordat je dit voedingssupplement gaat gebruiken. Ieder individu kan verschillend reageren op voedingssupplementen, dus het is belangrijk om naar je eigen lichaam te luisteren en eventuele ongewenste reacties direct te melden aan een zorgverlener.