Mattisson Vegan omega 3 algenolie DHA 150mg EPA 75mg

 • 120 Capsules
 • 120 Capsules

29.95

Op voorraad
€0.25 per Capsules

Mattisson Omega 3 Algenolie is een vegan supplement dat volledig is gemaakt van gekweekte algen. Algen staan aan het begin van de voedselketen en zijn een primaire bron van het omega-3 vetzuur DHA. Door het gebruik van algenoliecapsules in plaats van visolie-supplementen, draag je bij aan duurzaamheid en verminder je de belasting van de vispopulatie. Het fermentatieproces van de algen vindt plaats in een zuivere omgeving, wat de algenolie vrij houdt van verontreinigingen. Bovendien zijn deze capsules allergenenvrij en bevatten ze geen suiker of zoetstoffen.

EPA en DHA zijn de belangrijkste omega-3 vetzuren die aanwezig zijn in de algenoliecapsules. Deze vetzuren dragen bij aan een normale bloeddruk, een gezond hart, een gezond gezichtsvermogen en een goede werking van de hersenen. Het gebruik van algenolie-supplementen heeft voordelen ten opzichte van visolie-supplementen. Zo vermijd je het consumeren van visproducten, waardoor de vispopulatie en de oceanen minder belast worden. Daarnaast hebben veel mensen last van oprispingen na het innemen van visolie, wat bij het gebruik van algenolie niet of minder vaak voorkomt.

Lees meer <
 • 100% plantaardig

 • 150 mg DHA per capsule

 • 75 mg EPA per capsule

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in algenolie

Nu -12%
AOV 605 L-Glutamine 500mg

Testa Omega 3 algenolie 250mg DHA vegan

Vitakruid Vegan Omega-3 Algenolie

Vitakruid Vegan Omega-3 Algenolie

AOV 605 L-Glutamine 500mg

Testa Omega 3 algenolie 250mg DHA + 125mg EPA vegan

Mattisson Vegan omega-3 algenolie DHA 210mg EPA 70mg

Mattisson Vegan omega-3 algenolie DHA 210mg EPA 70mg

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

Algen Omega-3 481 mg
 waarvan pure DHA 150 mg
 waarvan pure EPA 75 mg

Ingrediënten
Omega 3, zonnebloemolie, rozemarijn extract , tocopherol (antioxidant), ascorbylpalmitaat (antioxidant), vegetarische capsule (hypromellose).

Gebruik

1 capsule per dag, in zijn geheel doorslikken met water, bij voorkeur bij een maaltijd.

Mattisson reviews

 1. Mathieu

  Heel blij dat ik een plantaardige vervanger heb gevonden. Erg blij met dit supplement!

 2. Sophie

  Mattisson Omega 3 Algenolie is een duurzame en gezonde optie, zonder allergenen of suikers, voor mensen die op zoek zijn naar de voordelen van omega-3 vetzuren.

 3. Lisa

  Het gebruik van algenolie-supplementen draagt bij aan het behoud van de vispopulatie en biedt voordelen ten opzichte van visolie-supplementen, zoals geen oprispingen na inname.

 4. Romy

  Als veganist ben ik altijd op zoek naar supplementen die mijn lichaam voorzien van de gezonde voedingsstoffen die het nodig heeft. Mattisson Vegan Omega 3 Algenolie is een perfect supplement voor mij. Ik hoef me niet meer zorgen te maken over het consumeren van visolie en de negatieve gevolgen daarvan voor de oceanen en de vispopulatie. Bovendien zijn deze capsules zeer effectief in het leveren van DHA en EPA aan mijn lichaam, waardoor mijn bloeddruk, gezichtsvermogen en hersenfuncties verbeterd zijn. Ik heb ook geen last meer van oprispingen na het innemen van algenoliecapsules, wat een groot pluspunt is. Ik raad deze veganistische omega-3 algenoliecapsules ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een gezond supplement zonder nadelige gevolgen voor de natuur.

 5. Thomas

  Mattisson Vegan Omega 3 Algenolie is een betrouwbare bron van omega-3 vetzuren voor mijn lichaam. Ik heb een drukke levensstijl en kan niet altijd verse vis eten, maar deze capsules bieden een gemakkelijk alternatief. Ik waardeer ook dat ze veganistisch zijn, zonder allergenen, suiker of zoetstoffen, wat goed is voor mijn gezondheid. Het gebruik van deze capsules heeft een positief effect op mijn bloeddruk en mijn hart, en mijn hersenfuncties zijn verbeterd. Bovendien hoef ik me geen zorgen te maken over de belasting van de oceaan en de vispopulatie, omdat algenolie afkomstig is van gekweekte algen. Ik zou dit supplement aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare bron van omega-3 vetzuren zonder de nadelige gevolgen van een visdieet.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Koel, droog en afgesloten bewaren.

Waar is algenolie goed voor?

Algenolie is een voedingssupplement dat wordt gemaakt van microalgen en dat rijk is aan omega-3 vetzuren, met name DHA (docosahexaeenzuur) en EPA (eicosapentaeenzuur). Ze worden gebruikt voor verschillende gezondheidsvoordelen. De kwaliteit van de algen kan variëren per supplement. Kijk daarom altijd op de verpakking.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Mattisson Omega 3 Algenolie?

Er zijn veel positieve ervaringen met Mattisson Omega 3 Algenolie. Mensen geven aan dat ze zich energieker en gezonder voelen sinds ze dit supplement gebruiken. Ook worden de capsules als makkelijk slikbaar ervaren en zijn er geen vervelende nasmaak of oprispingen.

Waarom deze Mattisson Omega 3 Algenolie aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een duurzaam en betrouwbaar alternatief voor visolie supplementen, dan is deze aanbieding iets voor jou. Met Mattisson Omega 3 Algenolie krijg je alle voordelen van Omega 3, zonder dat je daarvoor visolie hoeft te gebruiken. Bovendien profiteer je van de huidige aanbieding en krijg je tijdelijk extra korting op je aankoop.

Wat zijn de voordelen van Mattisson Omega 3 Algenolie?

Er zijn meerdere voordelen aan het gebruik van Mattisson Omega 3 Algenolie. Zo is het een duurzaam en veganistisch alternatief voor visolie supplementen. De algenolie wordt gekweekt in een gesloten, zuivere omgeving en is hierdoor vrij van verontreiniging. Daarnaast is het een goede bron van EPA en DHA, die bijdragen aan de instandhouding van de normale bloeddruk en een gunstige werking hebben op het hart, de hersenen en het gezichtsvermogen.

Heeft Mattisson Omega 3 Algenolie bijwerkingen?

Mattisson Omega 3 Algenolie heeft over het algemeen geen bijwerkingen. In tegenstelling tot visolie capsules, veroorzaakt het geen vervelende nasmaak of oprispingen. Als je echter een specifieke allergie hebt, is het altijd raadzaam om eerst met je huisarts te overleggen voordat je dit supplement gaat gebruiken.