New Care Algenolie

   21.95

   Vette vis is rijk aan de omega 3 vetzuren EPA en DHA. Vissen krijgen deze vetzuren binnen door het eten van algen die deze vetzuren bevatten. Algen zijn dus eigenlijk de leverancier van omega-3 voor vette vissen. Algenolie kan zelf ook dienen als bron van omega 3 vetzuren.

   New Care Algenolie is afkomstig van de micro-alg Schizochytrium sp. De capsule is van plantaardige oorsprong waarmee New Care Algenolie een 100% plantaardig alternatief biedt voor omega-3 vetzuren uit visolie. Omdat algenolie plantaardig is, is het in tegenstelling tot visolie geschikt voor gebruik door vegetariërs en veganisten. New Care Algenolie is vrij van allergenen en kan ook goed worden gebruikt voor mensen die vanwege een allergie voor vis geen omega 3 uit visolie kunnen gebruiken.

   New Care Algenolie bevat naast een goede dosering DHA ook een goede dosering EPA. Dat is bijzonder voor een plantaardige omega-3 formule. New Care Algenolie levert per dagdosering van 2 softgel capsules 450mg omega 3 vetzuren, waarvan 300mg DHA en 150mg EPA. Hierdoor worden de gunstige gezondheidseffecten verkregen met 2 capsules per dag.

   DHA is een essentieel omega-3 vetzuur dat voorkomt in vette vis, zoals zalm en haring, maar dus ook in algen. DHA is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen en is hiermee goed voor de hersenfunctie. DHA is ook goed voor het gezichtsvermogen.

   Een dagelijkse inname van 250mg EPA en DHA heeft bovendien een gunstige invloed op het hart.

   Lees meer <

   Anderen kochten ook

   Bestseller!
   Herbolist Collageen Puur

   Herbolist Collageen Puur

   Bestseller!
   BOOM proteïne vanille

   BOOM proteïne vanille

   Nu -25%
   Bestseller!
   Herbolist Collageen Beauty Blend

   Herbolist Collageen Beauty Blend

   Bestseller!
   Silidyn Ortho silicium druppels

   Silidyn Ortho silicium druppels

   Over Vitamines.com

   Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

   Ingrediënten

   Samenstelling per dagelijkse dosering (= per 2 capsules)
   % RI
   Algenolie 1.000 mg
   Waarvan omega-3 vetzuren
   Eicosapentaeenzuur (EPA) 150 mg
   Docosahexaeenzuur (DHA) 300 mg
   Algenolie bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

   Gebruik

   Gebruiksadvies
   2 x per dag 1 capsule.
   Onderhoudsdosering: 1 x per dag 1 capsule.
   De aanbevolen dosering niet overschrijden.
   Capsule met water innemen.

   Moeite met slikken? De capsules kunnen worden lek geprikt om zo de inhoud, eventueel in bijvoorbeeld water of yoghurt, in te nemen.

   Gebruik Algenolie niet
   Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.
   Voor zuigelingen en kinderen jonger dan 3 jaar.

   Gebruik bij zwangerschap en borstvoeding
   New Care Algenolie is geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Extra inname van DHA door de moeder draagt bij tot de normale ontwikkeling van de ogen en de hersenen bij de foetus en zuigelingen die borstvoeding krijgen. Deze gunstige effecten worden verkregen bij een dagelijkse inname van 200mg DHA naast de aanbevolen dagelijkse inname van 250mg DHA en EPA.

   Reviews

   Er zijn nog geen beoordelingen.

   Wees de eerste om “New Care Algenolie” te beoordelen

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

   Waarschuwingen

   Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog en koel bewaren. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

   Waarom Vitamines.com ?

   68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

   Anna van der Laan

   Vitamine Expert

   1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk