Orthica Omega 3 vegan

 • 60 Softgels
 • 60 Softgels

31.95

€0.53 per Softgels

Orthica Omega-3 Vegan is een uitstekende bron van omega-3 voor vegetariërs en veganisten. Het is een plantaardige formule die DHA uit zee-algen bevat en stearidonzuur uit Echium. Stearidonzuur is een omega-3-vetzuur dat gemakkelijk door het lichaam kan worden omgezet in EPA en DHA. Deze voedingssupplementen zijn geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap en dragen bij aan de normale ontwikkeling van de ogen en hersenen van de foetus door de inname van DHA door de moeder. De gebruikte flacons zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET), waardoor Orthica bijdraagt aan een meer circulaire economie en het verminderen van de hoeveelheid nieuw geproduceerd plastic.

Naast het feit dat Orthica Omega-3 Vegan een plantaardige bron van omega-3 is die geschikt is voor vegetariërs en veganisten, heeft het ook nog andere voordelen. Het bevat geen dierlijke ingrediënten, waardoor het geschikt is voor mensen met een allergie of intolerantie voor visolie. Bovendien kan het gebruik van deze supplementen helpen bij het handhaven van normale bloeddrukniveaus en de gezondheid van het hart, hersenen en ogen. Het feit dat de flacons zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic, draagt bij aan een meer circulaire economie en het verminderen van afval. Orthica Omega-3 Vegan is dus niet alleen gunstig voor de gezondheid, maar ook voor het milieu.

Lees meer <
 • Plantaardige Omega-3 bron

 • Gewonnen uit zee-algen en Echium

 • Ideaal voor vegetariërs en veganisten en geschikt tijdens de zwangerscap

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in algenolie

AOV 605 L-Glutamine 500mg

Testa Omega 3 algenolie 250mg DHA vegan

AOV 605 L-Glutamine 500mg

Testa Omega 3 algenolie 250mg DHA + 125mg EPA vegan

Mattisson Vegan omega 3 algenolie DHA 150mg EPA 75mg

Mattisson Vegan omega 3 algenolie DHA 150mg EPA 75mg

Vitakruid Vegan Omega-3 Algenolie

Vitakruid Vegan Omega-3 Algenolie

Ingrediënten

Samenstelling per 2 softgels

Kruiden – planten(bestanddelen)  
Echium plantagineumolie (echium) (met omega-3-vetzuren) 538 mg
– ALA (alfa-linoleenzuur) (30% relatief vetzuurpercentage) 126 mg
– SDA (stearidonzuur) (13% relatief vetzuurpercentage) 58 mg
Schizochytriumolie (zee-alg, Life’s DHA TM)** (met omega-3-vetzuren) 440 mg
– DHA (docosahexaeenzuur) (35% relatief vetzuurpercentage) 176 mg
Linum usitatissimumolie (lijnzaadolie) (met omega-3-vetzuren) 100 mg
– ALA (alfa-linoleenzuur) (54% relatief vetzuurpercentage) 50 mg
Vitaminen  
natuurlijke tocoferolenmix 5 mg
(bestaande uit d-alfa-tocoferol, d-bèta-tocoferol, d-gamma-tocoferol, d-delta-tocoferol)

Ingrediënten
Schizochytriumolie, Echiumplantagineumolie, geleermiddel (glycerine, carrageen), zetmeel, Linumusitatissimumolie, tocoferolenmix.

Allergenen informatie
Bevat geen gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor veganisten en vegetariërs.

Gebruik

De aanbevolen dosering is 2 mini softgels per dag, tenzij anders wordt geadviseerd.

Orthica reviews

 1. Tom

  Orthica Omega-3 Vegan is een plantaardige en duurzame bron van omega-3 die niet alleen goed is voor de gezondheid, maar ook voor het milieu.

 2. Dave

  Deze supplementen zijn geschikt voor vegetariërs, veganisten en mensen met een visolie-allergie en dragen bij aan de normale ontwikkeling van de ogen en hersenen van de foetus tijdens de zwangerschap.

 3. Bart

  Ik ben zeer tevreden met het Orthica Omega-3 Vegan voedingssupplement. Als veganist was het moeilijk om een goede bron van omega-3 te vinden, maar deze formule is geheel plantaardig en bevat DHA uit zee-algen en stearidonzuur uit Echium. Ik voel me gerustgesteld dat ik alle nodige voedingsstoffen binnenkrijg, vooral tijdens mijn zwangerschap. De duurzame verpakking van 100% gerecycled plastic is ook een groot pluspunt! Ik zal dit product zeker aanbevelen aan andere veganisten.

 4. Nina

  Als iemand met een visolie allergie was ik eerst sceptisch over het Orthica Omega-3 Vegan voedingssupplement, maar na een paar weken gebruik ben ik zeer tevreden met de resultaten. Ik heb meer energie, betere concentratie en mijn bloeddruk niveaus zijn genormaliseerd. De formule is tevens duurzaam en plantaardig, wat betekent dat het ook geschikt is voor vegetariërs/veganisten, en bijdraagt aan een circulaire economie. Ik raad dit product zeker aan iedereen aan die op zoek is naar een hoogwaardig vegetarisch Omega-3 voedingssupplement.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is algenolie goed voor?

Algenolie is een voedingssupplement dat wordt gemaakt van microalgen en dat rijk is aan omega-3 vetzuren, met name DHA (docosahexaeenzuur) en EPA (eicosapentaeenzuur). Ze worden gebruikt voor verschillende gezondheidsvoordelen. De kwaliteit van de algen kan variëren per supplement. Kijk daarom altijd op de verpakking.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthica Omega-3 Vegan?

Orthica Omega-3 Vegan is een plantaardige bron van omega-3 voor vegetariërs en veganisten. De ervaringen met Orthica Omega-3 Vegan zijn over het algemeen positief. Gebruikers geven aan dat het supplement hen helpt bij het ondersteunen van hun algehele gezondheid en welzijn. Sommigen merken ook een verbetering in hun concentratie en focus.

Waarom deze Orthica Omega-3 Vegan aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een plantaardige bron van omega-3, dan is deze Orthica Omega-3 Vegan aanbieding zeker de moeite waard om te overwegen. Door te kiezen voor deze aanbieding, profiteer je van een scherpe prijs voor een hoogwaardig supplement. Bovendien draag je bij aan een meer circulaire economie, omdat de flacons gemaakt zijn van 100% gerecycled plastic (rPET).

Wat zijn de voordelen van Orthica Omega-3 Vegan?

Orthica Omega-3 Vegan biedt verschillende voordelen. Zo is het een plantaardige bron van omega-3, wat het geschikt maakt voor vegetariërs en veganisten. Het supplement bevat DHA uit zee-algen en stearidonzuur uit Echium, wat bijdraagt aan een normale ontwikkeling van de ogen van de foetus tijdens de zwangerschap. Daarnaast kan het supplement helpen bij het ondersteunen van de algehele gezondheid en welzijn, en kan het een verbetering van concentratie en focus opleveren.

Heeft Orthica Omega-3 Vegan bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend van Orthica Omega-3 Vegan. Het supplement is geschikt voor vegetariërs en veganisten, en kan tijdens de zwangerschap worden ingenomen. Zoals bij elk supplement is het wel belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen. Raadpleeg bij twijfel of bij gebruik van medicijnen altijd eerst een arts voordat je Orthica Omega-3 Vegan gaat gebruiken.