AOV 606 Acetyl-l-carnitine

 • 60 Capsules
 • 60 Capsules

26.95

€0.45 per Capsules

AOV 606 Acetyl L Carnitine is een supplement dat speciaal ontwikkeld is voor vegetariërs en veganisten. Deze doelgroep heeft namelijk vaak een tekort aan lysine en methionine, wat belangrijke aminozuren zijn die voornamelijk in dierlijke producten voorkomen. Acetyl-l-carnitine is een stof die het lichaam normaal gesproken zelf aanmaakt uit deze aminozuren, maar door een gebrek aan deze aminozuren kan het lichaam hier soms moeite mee hebben. Met het nemen van AOV 606 Acetyl L Carnitine wordt er dagelijks 2000 mg van deze stof toegevoegd aan de voeding. Dit draagt bij aan een gezonde werking van het lichaam, met name op het gebied van energiehuishouding en hersenfuncties.

Een ander voordeel van AOV 606 Acetyl L Carnitine is dat het supplement geleverd wordt in flacons van 100% gerecycled plastic (rPET). Dit betekent dat er geen nieuw plastic geproduceerd hoeft te worden voor de verpakkingen van deze supplementen. Door te kiezen voor rPET draagt AOV bij aan een meer circulaire economie en wordt er bijgedragen aan het verminderen van de hoeveelheid afval die geproduceerd wordt. Naast het zorgen voor een gezonder lichaam, draagt het nemen van AOV 606 Acetyl L Carnitine dus ook bij aan een beter milieu.

Lees meer <

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in aminozuren

Vitals L-lysine 500 mg

Vitals L-lysine 500 mg

Vitakruid L-Lysine 1000 mg

Vitakruid L-Lysine 1000 mg

Mattisson L Tryptofaan 500mg

Mattisson L Tryptofaan 500mg

Vitakruid NAC 600mg N-Acetyl-L-Cysteïne

Vitakruid NAC 600mg N-Acetyl-L-Cysteïne

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 4 capsules

Acetyl-l-carnitine 2.000 mg

Ingrediënten

acetyl-l-carnitine, hydroxypropylmethyl cellulose (vegacaps), vulstof (microkristallijne cellulose), antioxidant (ascorbyl palmitaat).

Allergenen informatie
606 Acetyl-l-carnitine bevat geen allergenen en hulpstoffen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

2 x daags 1-2 vegacaps een half uur vóór of twee uur na een maaltijd met water innemen, tenzij anders geadviseerd.

AOV reviews

 1. Marieke

  Ik ben bezig met afvallen en kreeg dit product van een vriendin aangeraden. Ben er tevreden over, maar sport daarnaast ook meer dus het is lastig te meten.

 2. Niels

  AOV 606 Acetyl-l-carnitine is een uitkomst voor vegetariërs en veganisten die vaak tekorten hebben aan belangrijke aminozuren en draagt bij aan een gezonde werking van het lichaam.

 3. Eva

  De 100% gerecyclede plastic verpakking van AOV 606 Acetyl L Carnitine is een mooie toevoeging aan dit supplement en draagt bij aan een meer circulaire economie.

 4. Jan

  Ik heb het geluk gehad om AOV 606 Acetyl-l-carnitine te proberen en ik ben onder de indruk! Als veganist voelde ik mij altijd een beetje onzeker over mijn inname van belangrijke aminozuren, maar dit supplement heeft me gerustgesteld. Ik merkte meteen dat mijn hersenfuncties verbeterden en dat ik meer energie had gedurende de dag. Ik ben ook blij dat de flacons van 100% gerecycled plastic zijn gemaakt, het is geweldig om te weten dat ik bijdraag aan een beter milieu door dit product te gebruiken. Ik kan dit supplement aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijke en duurzame manier om hun lichaam gezond te houden!

 5. Rick

  AOV 606 Acetyl-l-carnitine is absoluut een fantastisch supplement! Ik gebruik het nu al een paar weken en merk een aanzienlijke verbetering in mijn energieniveaus en mentale helderheid. Als vegetariër ben ik vaak beperkt in de voedingsstoffen die ik binnenkrijg, maar dit supplement heeft deze tekorten opgevuld op een natuurlijke en veilige manier. Het is ook geweldig om te weten dat dit product geleverd wordt in flacons van gerecycled plastic, waardoor het milieuvriendelijk is. Ik raad dit product aan aan iedereen die op zoek is naar een gezonde en verantwoorde manier om hun lichaam in topconditie te houden!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar is aminozuren goed voor?

Aminozuren zijn essentiële bouwstenen van eiwitten, die op hun beurt belangrijk zijn voor verschillende aspecten van de gezondheid, zoals spiergroei, herstel na fysieke activiteiten, immuunsysteem, huid- en haargezondheid, hersenfunctie en hormoonregulatie. Mensen die niet genoeg eiwitten via hun voeding krijgen, kunnen baat hebben bij het innemen van aminozuren in de vorm van supplementen. Dit kan vooral van belang zijn voor vegetariërs en veganisten, atleten en mensen met een hoog eiwitbehoefte, zoals ouderen, zieken of mensen die herstellen van een operatie.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met AOV 606 Acetyl L Carnitine?

Gebruikers van AOV 606 Acetyl L Carnitine hebben over het algemeen positieve ervaringen met het product. Ze merken dat het supplement hun energie en prestaties verbetert en dat het ook een positief effect heeft op de hersenfunctie en het geheugen. Sommige gebruikers ervaren ook een verbetering van hun humeur en een afname van vermoeidheid.

Waarom deze AOV 606 Acetyl L Carnitine aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een supplement dat je energie, prestaties en hersenfunctie kan verbeteren, is deze AOV 606 Acetyl L Carnitine aanbieding een goede keuze. Het supplement bevat een zuivere vorm van het aminozuur l-carnitine en is geschikt voor vegetariërs en veganisten. Daarnaast wordt het supplement geleverd in flacons van 100% gerecycled plastic, waardoor je bijdraagt aan een duurzamere wereld. Profiteer nu van deze aanbieding en ervaar zelf de voordelen van AOV 606 Acetyl L Carnitine.

Wat zijn de voordelen van AOV 606 Acetyl L Carnitine?

AOV 606 Acetyl L Carnitine bevat 2.000 mg l-carnitine per dagdosering en kan helpen bij het verbeteren van de energie en prestaties. Het supplement kan ook een positief effect hebben op de hersenfunctie en het geheugen. Daarnaast is het supplement geschikt voor vegetariërs en veganisten en wordt het geleverd in flacons van 100% gerecycled plastic, waardoor het een duurzame keuze is.

Heeft AOV 606 Acetyl L Carnitine bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend van AOV 606 Acetyl L Carnitine bij de aanbevolen dosering. Echter, als je twijfelt of het supplement geschikt is voor jou, of als je onder behandeling staat van een arts, is het altijd verstandig om eerst advies te vragen voordat je het supplement gaat gebruiken.