Fittergy Everyday Burner

   39.95

   Fittergy Everyday Burner bevat een unieke mix van essentiële aminozuren, kinine, groene thee-extract en vitamine B2.

   Heal, in combinatie met intermittent fasting of tijdens een caloriebeperkt dieet. De Everyday Burner is ook geweldig als pre-workout en energieboost.
   In de Fittgy Everyday Burner vind je onder andere groene thee-extract. Groene thee extract ondersteunt spijsvertering, energiestofwisseling en (vet)stofwisseling*

   Een ander belangrijk ingrediënt in deze samenstelling is vitamine B2, ook wel bekend als riboflavine. Net als veel andere B-vitamines activeert vitamine B2 de natuurlijke energie van uw lichaam en helpt het vermoeidheid en uitputting te verminderen. Deze vitamine helpt bij het vrijmaken van energie uit vetten, koolhydraten en eiwitten en helpt de lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

   Het lichaam heeft eiwitten nodig om onze spieren en botten in stand te houden. Eiwitten dragen bij aan de groei van spiermassa en ondersteunen het spierherstel na training/inspanning. Daarnaast spelen eiwitten een rol bij botvorming. Eiwitten zijn opgebouwd uit aminozuren. Essentiële aminozuren kunnen niet door het lichaam zelf worden aangemaakt en moeten via de voeding worden verkregen. Essentiële aminozuren zijn L-Isoleucine en L-Valine, die je vindt in Fittergy Everyday Burner.

   *Gezondheidsclaims onder voorbehoud van goedkeuring door de Europese Commissie

   • Groene thee extract helpt de vetverbranding*
   • Vitamine B2 voor de ondersteuning van de energiestofwisseling
   • Essentiele aminozuren L-valine en L-Isoleucine

   Over Vitamines.com

   Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

   Ingrediënten

   Samenstelling per dagelijkse portie (1 serving=16 gram) RI%
   Vitamine B2 (riboflavine) 11 mg 786%
   L-glutamine 1000 mg
   Beta-alanine 430 mg
   L-valine 202 mg
   L-Isoleucine 57 mg
   L-Arginine (vegan) 28 mg
   Kinine (Quinine HCl) 39 mg
   Sinaasappelpoeder (Drum dried) 4,2 mg
   Groene Thee Extract 20 mg
   Fructose 3,2 mg
   Palatinose TM (isomaltulose) 2,5 mg
   FOS (Fructose Oligosacchariden) / inuline 2 g
   *RI: Referentie-inname (voorheen ADH)

   Sinaasappelpoeder, fructose, Palatinose, FOS/inuline, aminozuren, sinaasappel aroma,  bitter masking aroma, zuurteregelaar (citroenzuur), Quinine HCl, Groene thee extract (70% catechines, min 45% EGCG), pepermuntaroma, riboflavine, zoetstof (steviolglycosiden)

   Gebruik

   Los dagelijks 1 serving (16 gram) op in een groot glas water. Neem de Everyday Burner voorafgaand aan een training, tenzij anders geadviseerd.  Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

   Reviews

   Er zijn nog geen beoordelingen.

   Wees de eerste om “Fittergy Everyday Burner” te beoordelen

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

   Waarom Vitamines.com ?

   68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

   Anna van der Laan

   Vitamine Expert

   1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk