Fittergy Nootropic Brain Starter

 • 60 Capsules
 • 60 Capsules

29.95

€0.50 per Capsules

Fittery Nootropic Brain Starter is een supplement dat is ontworpen om u te helpen uw dag energiek te beginnen. Het bevat een uitgebalanceerde formule met aminozuren, plantenextracten, vitamines B3 en B5, groene thee en cafeïne. Deze ingrediënten werken samen om het energieniveau te ondersteunen en uw natuurlijke energie te activeren. Vitamine B3 draagt bovendien bij aan het concentratievermogen, geheugen en de gemoedstoestand. Het supplement is ideaal voor mensen die behoefte hebben aan extra energie en focus om hun dagelijkse taken uit te voeren.

Een van de voordelen van Fittery Nootropic Brain Starter is dat het een natuurlijke manier biedt om uw energie- en focusniveau te verhogen. Het supplement is ook handig voor mensen die op zoek zijn naar een pre-workout boost of die op zoek zijn naar een alternatief voor koffie of energiedrankjes. Bovendien biedt Fittergy ook losse Nootropic-producten aan, voor wanneer u extra ondersteuning wenst op een specifiek moment van de dag. Met Fittery Nootropic Brain Starter kunt u uw dag vol energie en focus beginnen.

Lees meer <
 • Voor een kickstart van de dag

 • Voor natuurlijke energie

 • Met cafeïne en groene thee extract

Anderen kochten ook

Populair in aminozuren

Vitakruid NAC 600mg N-Acetyl-L-Cysteïne

Vitakruid NAC 600mg N-Acetyl-L-Cysteïne

AOV 606 Acetyl-l-carnitine

AOV 606 Acetyl-l-carnitine

Nu -10%
Mattisson L Tryptofaan 500mg

Mattisson L Tryptofaan 500mg

Orthovitaal L-Lysine 1000 mg met Zink

Orthovitaal L-Lysine 1000 mg met Zink

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

Calcium (pantothenaat) 2.61 mg
Groene thee extract (Camellia Sinensis) 50 mg
N-acetyl L-tyrosine 300 mg
Caffeïne Anhydrous 100 mg
Vitamine C (Ascorbinezuur) 70 mg
Vitamine B5 (calcium pantothenaat) 30 mg
Vitamine B3 (Niacine (nicotinezuur)) 20 mg

Ingrediënten

Aminozuren, vitaminen, cafeïne, vulmiddel (cellulose), plantextracten, anti-klontermiddelen (vegetarische magnesiumstearaat, silica), HPMC vegacapsule (vegetarisch).

Gebruik

Neem 1 capsule per dag bij het ontbijt. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Fittergy reviews

 1. Mike

  Ik heb de Fittergy Nootropic Brain Starter nu al een paar dagen gebruikt en ik ben echt onder de indruk van de resultaten. Het heeft me geholpen om mijn dag energiek te beginnen en de hele dag door actief te blijven. Ik voel me gefocust en alert, wat me heel productief maakt. Bovendien vind ik het geweldig dat het supplement geen bijwerkingen heeft en het geen crash veroorzaakt zoals sommige andere energieboosters. Ik ben blij met mijn aankoop en zal het zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

 2. Iris

  Als universiteitsstudent die altijd in de weer is, is de Fittergy Nootropic Brain Starter een geweldige aanvulling op mijn ochtendroutine. Het helpt me om me te concentreren tijdens lange en vermoeiende studie-uren en ik voel me ook optimistischer dankzij de vitamines en plantenextracten in het supplement. Ik vind de verpakking handig en gemakkelijk mee te nemen in mijn tas, zodat ik het op elk moment kan gebruiken wanneer ik die extra boost nodig heb. Over het algemeen ben ik erg blij met mijn aankoop en ik zal het aanbevelen aan iedereen die extra energie en focus nodig heeft om hun dagelijkse taken uit te voeren.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Koel, droog, donker en buiten het bereik van kinderen bewaren.

Waar is aminozuren goed voor?

Aminozuren zijn essentiële bouwstenen van eiwitten, die op hun beurt belangrijk zijn voor verschillende aspecten van de gezondheid, zoals spiergroei, herstel na fysieke activiteiten, immuunsysteem, huid- en haargezondheid, hersenfunctie en hormoonregulatie. Mensen die niet genoeg eiwitten via hun voeding krijgen, kunnen baat hebben bij het innemen van aminozuren in de vorm van supplementen. Dit kan vooral van belang zijn voor vegetariërs en veganisten, atleten en mensen met een hoog eiwitbehoefte, zoals ouderen, zieken of mensen die herstellen van een operatie.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Fittery Nootropic Brain Starter?

Er zijn verschillende positieve ervaringen met Fittery Nootropic Brain Starter. Gebruikers geven aan dat het supplement hen helpt om de dag energiek te starten en zich beter te concentreren. Ook ervaren zij een verbeterde gemoedstoestand en geheugenfunctie.

Waarom deze Fittery Nootropic Brain Starter aanbieding kopen?

Als u op zoek bent naar een supplement dat uw dag energiek kan starten, is de Fittery Nootropic Brain Starter aanbieding zeker de moeite waard. Het supplement bevat een uitgebalanceerde formule met onder andere vitamine B3 en B5, aminozuren en plantenextracten. Daarnaast is het verrijkt met cafeïne en groene thee voor een extra boost. Bovendien is het supplement ook los verkrijgbaar indien u ondersteuning wenst op een bepaald moment van de dag.

Wat zijn de voordelen van Fittery Nootropic Brain Starter?

Fittery Nootropic Brain Starter heeft verschillende voordelen. Het supplement ondersteunt het energieniveau en activeert uw natuurlijke energie. Daarnaast draagt vitamine B3 bij aan het concentratievermogen, geheugen en de gemoedstoestand. Ook bevat het supplement cafeïne en groene thee voor een extra boost.

Heeft Fittery Nootropic Brain Starter bijwerkingen?

Er zijn geen bijwerkingen bekend van Fittery Nootropic Brain Starter. Het supplement bevat een uitgebalanceerde formule met natuurlijke ingrediënten. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Als u twijfelt of het supplement geschikt is voor uw situatie, kunt u het beste overleggen met uw huisarts of een deskundige op het gebied van voedingssupplementen.