Lucovitaal Alle 20 Aminozuren Compleet

 • 60 Capsules
 • 60 Capsules

19.99

€0.33 per Capsules

Lucovitaal Aminozuren Compleet & Vitamine B6 is een voedingssupplement dat alle 20 essentiële aminozuren bevat in één capsule, waarmee het uw lichaam voorziet van de belangrijkste bouwstenen van proteïne en spierweefsel. Aminozuren zijn van essentieel belang voor ons lichaam, omdat ze een belangrijke rol spelen in de werking van onze organen, klieren, pezen en aders. Ze zijn ook van vitaal belang voor het herstel van weefsel, zoals spieren, botten, huid en haren. Door dit supplement te nemen, kunt u er zeker van zijn dat u voldoende aminozuren binnenkrijgt om uw lichaam goed te laten functioneren.

Een ander belangrijk ingrediënt van Lucovitaal Aminozuren Compleet & Vitamine B6 is vitamine B6. Deze vitamine is niet alleen belangrijk voor de energievoorziening in uw spieren, maar heeft ook andere voordelen voor uw lichaam. Het kan bijvoorbeeld helpen bij het verminderen van vermoeidheid en het ondersteunen van uw immuunsysteem. Bovendien draagt het bij aan de activiteit van hormonen in uw lichaam en ondersteunt het de normale werking van uw zenuwstelsel en geestelijke veerkracht. Door Lucovitaal Aminozuren Compleet & Vitamine B6 te nemen, krijgt u dus niet alleen alle essentiële aminozuren die uw lichaam nodig heeft, maar ook extra voordelen door de toevoeging van vitamine B6.

Lees meer <
 • Lucovitaal Alle 20 Aminozuren compleet bevat Vitamine B6

 • Vitamine B6 levert een bijdrage aan de energievoorziening in de spieren tijdens training/sport(-prestatie).

 • Vitamine B6 levert een bijdrage aan de activiteit van hormonen in het lichaam, homocysteïnemetabolisme en aan fitheid.

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in aminozuren

Vitakruid NAC 600mg N-Acetyl-L-Cysteïne

Vitakruid NAC 600mg N-Acetyl-L-Cysteïne

AOV 606 Acetyl-l-carnitine

AOV 606 Acetyl-l-carnitine

Nu -10%
Mattisson L Tryptofaan 500mg

Mattisson L Tryptofaan 500mg

Orthovitaal L-Lysine 1000 mg met Zink

Orthovitaal L-Lysine 1000 mg met Zink

Ingrediënten

Samenstelling per 2 capsules

L-Alanine 50 mg
L-Arginine 30 mg
L-Asparagine 50 mg
L-Asparaginezuur 110 mg
L-Cysteine 20 mg
L-Fenylalanine 30 mg
L-Glutamine 50 mg
L-Glutaminezuur 180 mg
L-Glycine 20 mg
L-Histidine 20 mg
L-Isoleucine 50 mg
L-Leucine 120 mg
L-Lysine 100 mg
L-Methionine 20 mg
L-Proline 50 mg
L-Serine 40 mg
L-Threonine 50 mg
L-Tryptofaan 20 mg
L-Tyrosine 40 mg
L-Valine 50 mg
Vitamine B6 0,21 mg

Ingrediënten
Capsulehuls (Pullulan), Glutaminezuur, Leucine, Lysine, Vulmiddel (Aardappelzetmeel), Asparaginezuur, Alanine, Asparagine, Glutamine, Isoleucine, Proline, Threonine, Valine, Serine, Tyrosine, Arginine, Fenylalanine, Cysteine, Glycine, Histidine, Methionine, Tryptofaan, Vitamine B6.

Allergenen informatie

Dit product bevat Lactose. Bevat geen gluten en soja-eiwit. Geschikt voor vegetariërs.

Gebruik

Gebruiksaanwijzing Alle 20 Aminozuren Compleet
Volwassenen: Eenmaal daags twee capsules met water innemen of open maken en vermengen met bijvoorbeeld yoghurt of sap. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Lucovitaal reviews

 1. Eva

  Lucovitaal Alle 20 Aminozuren Compleet is een geweldig supplement voor iedereen die op zoek is naar een snelle en gemakkelijke manier om voldoende aminozuren binnen te krijgen. Ik neem het elke dag en voel me energieker en gezonder dan ooit tevoren.

 2. Dave

  Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over Lucovitaal Alle 20 Aminozuren Compleet! Het heeft me geholpen bij het herstellen na een zware training en ik merk dat ik nu meer uithoudingsvermogen heb tijdens het sporten. Bovendien is het gemakkelijk in te nemen en heeft het geen nare nasmaak. Ik raad het ten zeerste aan!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

De maximale hoeveelheid vitamine B6 in een supplement ligt voor kinderen lager dan voor volwassenen. De reden hiervoor is dat kinderen een lagere veilige bovengrens voor vitamine B6 hebben dan volwassenen. In de onderstaande tabel staat de maximale hoeveelheid vitamine B6 voor kinderen aangegeven. Wij adviseren u om hier rekening mee te houden.

Hoeveelheid vitamine B6 Advies/waarschuwing
Tot 3 milligram per dag Niet geschikt voor kinderen onder 1 jaar
3 milligram per dag of meer Niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar
5 milligram per dag of meer Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar
7 milligram per dag of meer Niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar

Naast bovengenoemd advies, wordt geadviseerd dit supplement niet te gebruiken bij kinderen t/m 1 jaar. Dit product moet door kinderen onder supervisie van volwassenen gebruikt worden. Droog en koel bewaren. Buiten bereik van kleine kinderen houden.

Waar is aminozuren goed voor?

Aminozuren zijn essentiële bouwstenen van eiwitten, die op hun beurt belangrijk zijn voor verschillende aspecten van de gezondheid, zoals spiergroei, herstel na fysieke activiteiten, immuunsysteem, huid- en haargezondheid, hersenfunctie en hormoonregulatie. Mensen die niet genoeg eiwitten via hun voeding krijgen, kunnen baat hebben bij het innemen van aminozuren in de vorm van supplementen. Dit kan vooral van belang zijn voor vegetariërs en veganisten, atleten en mensen met een hoog eiwitbehoefte, zoals ouderen, zieken of mensen die herstellen van een operatie.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Lucovitaal Aminozuren Compleet & Vitamine B6?

Er zijn verschillende ervaringen met Lucovitaal Aminozuren Compleet & Vitamine B6. Sommige mensen geven aan dat ze meer energie hebben tijdens het sporten en dat ze minder snel vermoeid raken. Anderen merken dat hun spieren sneller herstellen na een intensieve workout. Ook zijn er mensen die aangeven dat ze zich fitter en gezonder voelen na het gebruik van dit product.

Waarom deze Lucovitaal Aminozuren Compleet & Vitamine B6 aanbieding kopen?

Als u op zoek bent naar een product dat u kan helpen bij het opbouwen van spierweefsel en proteïne, dan is Lucovitaal Aminozuren Compleet & Vitamine B6 een goede keuze. Bovendien bevat deze aanbieding alle 20 essentiële aminozuren in één capsule, wat uniek is. Door de toevoeging van vitamine B6 heeft u tijdens het sporten meer energie en ondersteunt u uw immuunsysteem en zenuwstelsel. Profiteer nu van deze aanbieding en verbeter uw sportprestaties!

Wat zijn de voordelen van Lucovitaal Aminozuren Compleet & Vitamine B6?

Lucovitaal Aminozuren Compleet & Vitamine B6 heeft verschillende voordelen. Zo bevat het alle 20 essentiële aminozuren die uw lichaam nodig heeft voor de opbouw van spierweefsel en proteïne. Bovendien zorgt de toevoeging van vitamine B6 voor meer energie tijdens het sporten en ondersteunt het uw immuunsysteem en zenuwstelsel. Ook draagt het bij aan de vermindering van vermoeidheid en het behoud van fitheid.

Heeft Lucovitaal Aminozuren Compleet & Vitamine B6 bijwerkingen?

Lucovitaal Aminozuren Compleet & Vitamine B6 is een veilig en natuurlijk product en heeft over het algemeen geen bijwerkingen. Het is echter wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Bij twijfel of bijwerkingen wordt aangeraden om contact op te nemen met een arts of apotheker.