Lucovitaal L-Lysine 1000mg Tabletten

Lucovitaal L-Lysine 1000mg is een voedingssupplement dat een goede één-per-dag dosis L-Lysine bevat. L-Lysine is een essentieel aminozuur dat het lichaam niet zelf kan aanmaken. Het is een bouwsteen van eiwitten en ondersteunt onder andere de aanmaak van collageen. De toegevoegde Vitamine C in het supplement draagt bij aan een goede weerstand. Vitamine C is een antioxidant die het immuunsysteem ondersteunt en het lichaam helpt beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vervuiling en roken. Het supplement is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Het nemen van Lucovitaal L-Lysine 1000mg kan diverse voordelen bieden. Zo kan het ondersteunen bij de aanmaak van collageen, wat belangrijk is voor gezonde botten, tanden, huid en haren. Ook kan het bijdragen aan een goede weerstand, wat vooral belangrijk is in tijden van stress of wanneer het immuunsysteem extra belast wordt. Door de toevoeging van Vitamine C, heeft het supplement nog meer immuun-ondersteunende eigenschappen. Daarnaast is het supplement geschikt voor vegetariërs en veganisten, wat het een toegankelijke optie maakt voor mensen die deze levensstijl aanhouden.

Lees meer <
  • L-Lysine is een essentieel aminozuur

  • Voorloper van l-carnitine

  • Goed voor de weerstand!

Anderen kochten ook

Populair in

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet

ADH%*
L-Lysine (L-Lysine HCI) 1000 mg
Vitamine C (Ascorbinezuur) 12 mg 15%

 

* ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.

Ingrediënten
L-Lysine HCI, vulmiddel (Cellulose), voedingszuur (Dicalciumfosfaat), antiklontermiddelen (Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat, Stearinezuur), verdikkingsmiddele (Croscarmellose natrium), Vitamine C, Coating (Ethylcellulose).

Gebruik

Eenmaal daags 1 tablet, bij voorkeur tussen de maaltijden (halfuur voor de maaltijd of 2 uur na de maaltijd) innemen.

Lucovitaal reviews

  1. Tessa

    Als veganist is het moeilijk om voldoende L-Lysine binnen te krijgen, maar deze tabletten zijn een geweldige oplossing. Ze zijn makkelijk in te nemen en hebben geen nare nasmaak. Sinds ik ze ben gaan gebruiken, voel ik me fysiek sterker en heb ik minder last van stress.

  2. Robin

    Ik gebruik Lucovitaal L-Lysine 1000mg nu al een paar maanden en merk een duidelijk verschil in de gezondheid van mijn huid en haren. Bovendien is mijn immuunsysteem sterker geworden, wat vooral belangrijk is in deze tijden. Ik raad dit supplement zeker aan aan anderen die hun algehele gezondheid willen verbeteren.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is niet geschikt voor kinderen t/m 12 jaar, mensen met stofwisselingsziekten, medicijngebruikers, mensen waarvan de voedingstoestand te wensen overlaat en mensen die eiwitarm dieet gebruiken. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur op een droge en koele plaats, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Waar is aminozuren goed voor?

Aminozuren zijn essentiële bouwstenen van eiwitten, die op hun beurt belangrijk zijn voor verschillende aspecten van de gezondheid, zoals spiergroei, herstel na fysieke activiteiten, immuunsysteem, huid- en haargezondheid, hersenfunctie en hormoonregulatie. Mensen die niet genoeg eiwitten via hun voeding krijgen, kunnen baat hebben bij het innemen van aminozuren in de vorm van supplementen. Dit kan vooral van belang zijn voor vegetariërs en veganisten, atleten en mensen met een hoog eiwitbehoefte, zoals ouderen, zieken of mensen die herstellen van een operatie.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Lucovitaal L-Lysine 1000mg?

Antwoord: De ervaringen met Lucovitaal L-Lysine 1000mg zijn over het algemeen positief. Veel gebruikers geven aan dat het supplement hen helpt bij het behouden van een goede weerstand en het verminderen van klachten bij koortsblaasjes. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de ervaringen kunnen variëren per persoon.

Waarom deze Lucovitaal L-Lysine 1000mg aanbieding kopen?

Antwoord: Door deze Lucovitaal L-Lysine 1000mg aanbieding te kopen, profiteer je van een goede één-per-dag dosis L-Lysine in combinatie met toegevoegde Vitamine C. Dit kan bijdragen aan een goede weerstand en het beschermen van lichaamscellen tegen invloeden van buitenaf. Bovendien is deze aanbieding voordelig geprijsd, waardoor je kunt besparen op je aankoop.

Wat zijn de voordelen van Lucovitaal L-Lysine 1000mg?

Antwoord: De voordelen van Lucovitaal L-Lysine 1000mg zijn onder andere het behouden van een goede weerstand en het verminderen van klachten bij koortsblaasjes. Het supplement bevat een essentieel aminozuur dat het lichaam niet zelf kan aanmaken, en Vitamine C als antioxidant die het immuunsysteem ondersteunt. Door deze combinatie kan het supplement bijdragen aan een gezonde levensstijl.

Heeft Lucovitaal L-Lysine 1000mg bijwerkingen?

Antwoord: Over het algemeen heeft Lucovitaal L-Lysine 1000mg geen bijwerkingen. Het supplement bevat natuurlijke ingrediënten en is veilig te gebruiken volgens de aanbevolen dosering. Als je echter twijfelt of het supplement geschikt is voor jou, kun je het beste advies vragen aan een arts of apotheker.