Orthica L-Glutamine 500

  • 60 Capsules
  • 60 Capsules

21.95

Op voorraad
€0.37 per Capsules

Glutamine komt in de voeding voor in de vorm van glutaminezuur. Wei-eiwit, vlees, vis, bonen en noten zijn rijk aan glutaminezuur.

  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
  • 500 mg glutamine per capsule

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Eén vegacapsule bevat:

L-glutamine 1000 mg

Ingrediënten:
L-glutamine, hydroxypropylmethylcellulose (capsule), vulstof (microkristallijne cellulose), antioxidant (ascorbyl palmitaat).

Gebruik

De aanbevolen dosering is 2 vegacapsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De maximale dosering is 5 vegacapsules per dag. Bij voorkeur innemen op een nuchtere maag. Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding.

De maximale dosering is 5 capsules per dag.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Orthica L-Glutamine 500” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Bij voorkeur innemen op een nuchtere maag. De maximale dagdosering niet overschrijden. Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk