Orthovitaal L-Lysine 1000 mg met Zink

 • 60 Tabletten
 • 60 Tabletten

14.95

€0.25 per Tabletten

Orthovitaal L-Lysine 1000 mg met Zink Tabletten zijn supplementen die het lichaam ondersteunen bij het behouden van een gezonde afweer en het herstellend vermogen van de huid. L-Lysine is een aminozuur dat essentieel is voor het lichaam, maar niet door het lichaam wordt aangemaakt. Het komt van nature voor in voedingsmiddelen zoals zuivel, vlees en peulvruchten. Door de toevoeging van zink wordt de verzorging van de huid van binnenuit bevorderd, waardoor het proces van celvernieuwing wordt gestimuleerd en bijdraagt aan normale haargroei. Een ander voordeel van deze tabletten is dat ze geschikt zijn voor zowel vegetariërs als veganisten.

Door het gebruik van Orthovitaal L-Lysine 1000 mg met Zink Tabletten kan het lichaam profiteren van de voordelen van L-Lysine en zink. L-Lysine ondersteunt de afweer van het lichaam, terwijl zink de huidverzorging bevordert en bijdraagt aan celvernieuwing. Dit supplement is dus ideaal voor mensen die hun immuunsysteem willen versterken en hun huid en haar willen verzorgen van binnenuit. Bovendien is het geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten, wat het toegankelijk maakt voor een breed publiek.

Lees meer <
 • Krachtige dosering van 1000 mg L-Lysine

 • Zink helpt het immuunsysteem en voedt de huid van binnenuit

 • Geschikt voor vegetariërs

Anderen kochten ook

Populair in aminozuren

Vitakruid NAC 600mg N-Acetyl-L-Cysteïne

Vitakruid NAC 600mg N-Acetyl-L-Cysteïne

AOV 606 Acetyl-l-carnitine

AOV 606 Acetyl-l-carnitine

Nu -10%
Mattisson L Tryptofaan 500mg

Mattisson L Tryptofaan 500mg

Vitakruid L-Lysine 1000 mg

Vitakruid L-Lysine 1000 mg

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet

*RI
L-lysine (HCl) 750 mg
Zink (citraat) 10 mg 100%
MSM (methylsulfonylmethane) 100 mg

*Referentie Inname

Ingrediënten
Aminozuren, vulmiddel (cellulose), coating (hydroxypropylcellulose), antiklontermiddel (Vegetarische Magnesiumstearaat, Silica), Mineralen.

Gebruik

Neem 1 tablet per dag. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Orthovitaal reviews

 1. Mascha

  Door mijn zwangerschap was mijn volle bos haar veel minder geworden. Op aanraden van een vriendin dit supplement gekocht en mijn haar groeit inderdaad sneller!

 2. Lisa

  Orthovitaal L-Lysine 1000 mg met Zink is een geweldig supplement voor een gezond immuunsysteem en huidverzorging van binnenuit.

 3. Tessa

  Het feit dat deze tabletten geschikt zijn voor zowel vegetariërs als veganisten maakt het toegankelijk voor een breed publiek en de toevoeging van zink draagt bij aan normale haargroei.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Voedingssupplement, aminozuur mineralenformule. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Koel, droog, donker en buiten het bereik van kinderen bewaren. Geproduceerd in Nederland.

Waar is aminozuren goed voor?

Aminozuren zijn essentiële bouwstenen van eiwitten, die op hun beurt belangrijk zijn voor verschillende aspecten van de gezondheid, zoals spiergroei, herstel na fysieke activiteiten, immuunsysteem, huid- en haargezondheid, hersenfunctie en hormoonregulatie. Mensen die niet genoeg eiwitten via hun voeding krijgen, kunnen baat hebben bij het innemen van aminozuren in de vorm van supplementen. Dit kan vooral van belang zijn voor vegetariërs en veganisten, atleten en mensen met een hoog eiwitbehoefte, zoals ouderen, zieken of mensen die herstellen van een operatie.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthovitaal L-Lysine 1000 mg met Zink Tabletten?

Mensen die Orthovitaal L-Lysine 1000 mg met Zink Tabletten hebben gebruikt, hebben positieve ervaringen gemeld. Ze merkten dat het product hun afweersysteem ondersteunde en hielp bij het herstellend vermogen van hun huid. Ook waren ze tevreden over de kwaliteit van de tabletten en de gebruiksvriendelijkheid van de verpakking.

Waarom deze Orthovitaal L-Lysine 1000 mg met Zink Tabletten aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een product dat je afweersysteem ondersteunt en bijdraagt aan het herstellend vermogen van je huid, dan is deze aanbieding van Orthovitaal L-Lysine 1000 mg met Zink Tabletten een goede keuze. Bovendien zijn de tabletten geschikt voor vegetariërs en veganisten. Profiteer nu van deze aanbieding en zorg goed voor jezelf!

Wat zijn de voordelen van Orthovitaal L-Lysine 1000 mg met Zink Tabletten?

De voordelen van Orthovitaal L-Lysine 1000 mg met Zink Tabletten zijn dat het je afweersysteem ondersteunt en bijdraagt aan het herstellend vermogen van je huid. Daarnaast bevat het product L-lysine, een essentieel aminozuur dat niet door het lichaam wordt aangemaakt, en zink, dat bijdraagt aan de verzorging van je huid van binnenuit en het proces van celvernieuwing ondersteunt.

Heeft Orthovitaal L-Lysine 1000 mg met Zink Tabletten bijwerkingen?

Er zijn geen bekende bijwerkingen van Orthovitaal L-Lysine 1000 mg met Zink Tabletten. Het product is veilig in gebruik en geschikt voor vegetariërs en veganisten. Wel is het altijd verstandig om voor gebruik de bijsluiter te lezen en bij twijfel advies te vragen aan een deskundige.