Vitakruid Acetyl-L-Carnitine 500 mg

  • 90 Capsules
  • 90 Capsules

34.89

€0.39 per Capsules

Acetyl-L-carnitine verbetert concentratie, geheugen en stemming en kan helpen bij innerlijke onrust, ook op jonge leeftijd. L-Carnitine en acetyl-L-carnitine ondersteunen de leverdetoxificatie en verbeteren de glucosestofwisseling door het tegengaan van insulineresistentie.

  • Direct opneembaar door het lichaam
  • Best opneembare vorm van carnitine
  • Hoge dosering van 500 mg per capsule

Anderen kochten ook

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Acetyl-L-Carnitine, hypromellose (vega capsule), rijstzetmeel, stearinezuur (anti-klontermiddel)

Gebruik

Neem 2 tot 4 capsules per dag, tenzij anders geadviseerd. Bij voorkeur gescheiden van voeding innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitakruid Acetyl-L-Carnitine 500 mg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Dagelijks circa 400 mg L-carnitine een half uur voor de maaltijd met water innemen. L-Carnitine kan beter niet tegelijk met eiwitten worden ingenomen, omdat de gelijktijdige aanwezigheid van grote hoeveelheden andere aminozuren de absorptie van L-carnitine hinderen kan. Hoe L-Carnitine innemen? Carnitine komt vooral voor in voedingsmiddelen als zuivelproducten en rood vlees, met lam, wild en rundvlees als de rijkste bronnen. De stof komt slechts in beperkte hoeveelheden voor in plantaardige eiwitten, zodat vegetariërs (en veganisten) vaak een veel lagere concentratie van dit aminozuur in hun lichaam hebben. Is l carnitine vegetarisch? Waar zit L-carnitine in? Kleine hoeveelheden L-carnitine kun je uit voeding halen als je dierlijke producten eet. Goede bronnen van carnitine voeding zijn rundvlees, varkensvlees, vis, kip en melk. Ook kun je zorgen voor voldoende aminozuren in je voeding, en in het bijzonder methionine en lysine. Waar zit carnitine in? Carnitine tekortDit zijn vooral dierlijke producten zoals melk. Voor veganisten is dat anders. Veganisten eten totaal geen dierlijke producten. Zij hebben een grotere kans op een tekort. Wat veroorzaakt een tekort aan het aminozuur carnitine? Acetyl-L-carnitine verbetert concentratie, geheugen en stemming en kan helpen bij innerlijke onrust, ook op jonge leeftijd. L-Carnitine en acetyl-L-carnitine ondersteunen de leverdetoxificatie en verbeteren de glucosestofwisseling door het tegengaan van insulineresistentie. Waar is Acetyl l-carnitine goed voor?

Waarschuwingen

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk