Vitakruid Acetyl-L-Carnitine 500 mg

 • 90 Capsules
 • 90 Capsules

34.89

€0.39 per Capsules

Vitakruid Acetyl-L-Carnitine 500MG is een supplement dat een hoge dosering van het semi-essentiële aminozuur Acetyl-L-Carnitine bevat. Dit aminozuur wordt normaal gesproken door het lichaam zelf aangemaakt uit l-methionine en l-lysine, maar bij bepaalde factoren zoals een operatie, dieet of zware sportbeoefening kan er een tekort ontstaan. Ook voor vegetariërs en veganisten kan het lastig zijn om voldoende semi-essentiële aminozuren binnen te krijgen, omdat deze voornamelijk in dierlijke eiwitten zitten. Door het innemen van deze capsules kan het lichaam voldoende Acetyl-L-Carnitine binnenkrijgen, wat verschillende voordelen kan hebben.

De combinatie van het molecuuldeel acetyl en carnitine in dit supplement heeft verschillende voordelen voor het lichaam. Allereerst kan het molecuul als geheel opgenomen worden door de darm vanwege de lipide achtige verbinding van acetyl. Daarnaast zorgt de acetylbinding voor bescherming tegen oxidatie, waardoor het molecuul snel verspreid kan worden in de cel. Ten slotte kan het lichaam deze binding snel splitsen, waardoor het supplement goed opneembaar is. Het innemen van Vitakruid Acetyl-L-Carnitine 500MG kan daarom voordelen hebben voor mensen die behoefte hebben aan extra Acetyl-L-Carnitine, zoals vegetariërs, veganisten en mensen die zware sporten beoefenen.

Lees meer <
 • Direct opneembaar door het lichaam

 • Best opneembare vorm van carnitine

 • Hoge dosering van 500 mg per capsule

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in

Ingrediënten

Samenstelling per capsule

Acetyl-L-Carnitine 500 mg

Ingrediënten
Acetyl-L-Carnitine, hypromellose (vega capsule), rijstzetmeel, stearinezuur (anti-klontermiddel).

Allergenen informatie
Vrij van GMO, gluten, gist, lactose en suiker.

Gebruik

Neem 2 tot 4 capsules per dag, tenzij anders geadviseerd. Bij voorkeur gescheiden van voeding innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden

Etiket

Samenstelling per capsule

Acetyl-L-Carnitine 500 mg

 

Vitakruid reviews

 1. Jill

  Vitakruid Acetyl-L-Carnitine is een geweldig supplement! Ik ben een fanatieke sporter en ik merk echt een verschil in mijn energie- en uithoudingsvermogen sinds ik deze capsules ben gaan gebruiken. Bovendien is het geweldig om te weten dat ik mijn lichaam alle voedingsstoffen geef die het nodig heeft, vooral omdat ik veganist ben.

 2. Dave

  Dit is een fantastisch product voor vegetariërs en veganisten die hun lichaam willen voorzien van alle voedingsstoffen die het nodig heeft. Vitakruid Acetyl-L-Carnitine is gemakkelijk in te nemen en heeft geen bijwerkingen. Ik voel me geweldig sinds ik dit supplement ben gaan gebruiken en zou het aan iedereen aanbevelen!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Waar is aminozuren goed voor?

Aminozuren zijn essentiële bouwstenen van eiwitten, die op hun beurt belangrijk zijn voor verschillende aspecten van de gezondheid, zoals spiergroei, herstel na fysieke activiteiten, immuunsysteem, huid- en haargezondheid, hersenfunctie en hormoonregulatie. Mensen die niet genoeg eiwitten via hun voeding krijgen, kunnen baat hebben bij het innemen van aminozuren in de vorm van supplementen. Dit kan vooral van belang zijn voor vegetariërs en veganisten, atleten en mensen met een hoog eiwitbehoefte, zoals ouderen, zieken of mensen die herstellen van een operatie.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitakruid Acetyl-L-Carnitine 500MG?

Er zijn verschillende positieve ervaringen met Vitakruid Acetyl-L-Carnitine 500MG. Gebruikers melden bijvoorbeeld dat het supplement hen helpt bij het verbeteren van de mentale focus en energie. Ook wordt het gebruikt ter ondersteuning van de cognitieve functies en bij het verminderen van vermoeidheid.

Waarom deze Vitakruid Acetyl-L-Carnitine 500MG aanbieding kopen?

Deze aanbieding voor Vitakruid Acetyl-L-Carnitine 500MG is een geweldige kans om hoogwaardige supplementen te kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Bovendien is dit supplement essentieel voor het lichaam, vooral voor vegetariërs en veganisten die moeite hebben met het opnemen van semi-essentiële aminozuren. Door de hoge dosering van 500 mg per capsule en de biologisch beschikbare vorm van carnitine is dit supplement van hoge kwaliteit en goed opneembaar door het lichaam.

Wat zijn de voordelen van Vitakruid Acetyl-L-Carnitine 500MG?

Vitakruid Acetyl-L-Carnitine 500MG heeft verschillende voordelen. Het supplement is bijvoorbeeld essentieel voor het lichaam, vooral voor vegetariërs en veganisten die moeite hebben met het opnemen van semi-essentiële aminozuren. De hoge dosering van 500 mg per capsule en de biologisch beschikbare vorm van carnitine zorgen voor een betere opname in het lichaam. Bovendien kan het supplement helpen bij het verbeteren van de mentale focus en energie, ter ondersteuning van de cognitieve functies en bij het verminderen van vermoeidheid.

Heeft Vitakruid Acetyl-L-Carnitine 500MG bijwerkingen?

Er zijn geen bekende bijwerkingen van Vitakruid Acetyl-L-Carnitine 500MG bij de aanbevolen dosering. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Als je twijfelt of dit supplement geschikt is voor jou, raadpleeg dan eerst een arts of specialist.