Vitakruid L-Lysine 1000 mg 100 tabletten

19.89

Lysine is een essentieel aminozuur. Bij vegetariërs en veganisten kan de inname van lysine te weinig zijn, aangezien met name dierlijke eiwitten rijk zijn aan lysine

  • L-Lysine is een essentieel aminozuur
  • Voorloper van l-carnitine
  • Goed voor de weerstand!

Kwalitatief voedingssupplement

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

L-Lysine, microcrystalline cellulose (anti-klontermiddel), dicalcium fosfaat (vulstof), stearinezuur (anti-klontermiddel), Vitamine C (ascorbinezuur), HPMC (glansmiddel), glycerol (bevochtigingsmiddel).

Gebruik

Neem 1 tablet per dag, tenzij anders geadviseerd. Bij voorkeur gescheiden van voeding innemen.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitakruid L-Lysine 1000 mg 100 tabletten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Veelgestelde vragen

Ja, L-Lysine, of lysine, is één van de essentiële aminozuren uit voeding. Is L-Lysine hetzelfde als Lysine? Lysine supplementen zijn mogelijk veilig wanneer ze tot een jaar lang in de juiste dosering worden ingenomen. Hoe lang kan ik Lysine gebruiken? Lysine draagt bij aan een sterk bindweefsel en gezonde botten en is belangrijk voor kinderen in de groei, sporters en ouderen. Lysine verhoogd de ijzeropname. Waar is Lysine goed voor?

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk

Toegevoegd aan bestelling

X