Vitakruid L-Tyrosine 500

 • 60 Capsules
 • 60 Capsules

16.89

€0.28 per Capsules

Vitakruid L-Tyrosine 500 is een voedingssupplement dat het semi-essentiële aminozuur L-tyrosine bevat, dat essentieel is voor de vorming van neurotransmitters en de opbouw van het schildklierhormoon en adrenaline. Dit supplement kan ondersteuning bieden voor de mentale gezondheid en het denkvermogen. Tyrosine is een bouwsteen voor belangrijke neurotransmitters zoals dopamine en noradrenaline, die betrokken zijn bij de stemming, motivatie en alertheid. Door het nemen van L-Tyrosine 500 kan men dus een positief effect hebben op het mentale welzijn.

Een ander voordeel van Vitakruid L-Tyrosine 500 is dat het de hoogst biologisch beschikbare vorm van L-tyrosine bevat. Dit betekent dat het lichaam de L-tyrosine gemakkelijk kan opnemen en gebruiken. Ook is de vrije vorm van L-tyrosine in dit supplement gebruikt, wat effectiever is dan acetyl-l-tyrosine. Daarnaast is het supplement in capsulevorm beschikbaar, wat zorgt voor optimale stabiliteit. Het is een goede keuze voor mensen met een allergeenvrij of plantaardig dieet, omdat het geen allergenen of dierlijke ingrediënten bevat.

Samenvattend biedt Vitakruid L-Tyrosine 500 een effectieve en gemakkelijk opneembare vorm van L-tyrosine, wat belangrijk is voor de vorming van neurotransmitters en het opbouwen van hormonen. Het supplement kan ondersteuning bieden voor de mentale gezondheid en het denkvermogen, en is daarom een goede keuze voor mensen die hun algehele mentale welzijn willen verbeteren.

Lees meer <
 • Een semi essentieel aminozuur

 • L-tyrosine is de natuurlijke (linksdraaiende) vorm

 • De vrije vorm l-tyrosine boven acetyl-l-tyrosine

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

L-Tyrosine 500 mg

 

Ingrediënten
L-Tyrosine (gefermenteerd), siliciumdioxide (vulmiddel), hydroxypropyl methylcellulose (capsule).

Allergenen informatie
Dit product bevat geen gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, of conserveermiddelen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

Capsule verspreid over de dag innemen. De eerste capsule direct na het opstaan innemen op een lege maag met water. Eventuele tweede capsule tussen de maaltijden door innemen. Tenzij anders wordt geadviseerd.

Vitakruid reviews

 1. Dave

  Vitakruid L-Tyrosine 500 is echt een game-changer! Mijn mentale helderheid en focus zijn veel verbeterd sinds ik dit supplement gebruik.

 2. Niels

  Als veganist is het moeilijk om een supplement te vinden dat biologisch beschikbare L-tyrosine bevat. Vitakruid L-Tyrosine 500 heeft mijn verwachtingen overtroffen en ik ben blij dat het mijn mentale welzijn ondersteunt.

 3. Niels

  Als veganist is het soms moeilijk om een hoogwaardig L-tyrosine-supplement te vinden, maar Vitakruid L-Tyrosine 500mg is perfect. Het is gemakkelijk opneembaar en heeft mijn mentale welzijn aanzienlijk verbeterd.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Twijfelt u of u dit product kunt gebruiken in combinatie met uw medicijnen? Overleg bij twijfel altijd met uw huisarts. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Droog en op kamertemperatuur bewaren (15-25 °C).

Waar is aminozuren goed voor?

Aminozuren zijn essentiële bouwstenen van eiwitten, die op hun beurt belangrijk zijn voor verschillende aspecten van de gezondheid, zoals spiergroei, herstel na fysieke activiteiten, immuunsysteem, huid- en haargezondheid, hersenfunctie en hormoonregulatie. Mensen die niet genoeg eiwitten via hun voeding krijgen, kunnen baat hebben bij het innemen van aminozuren in de vorm van supplementen. Dit kan vooral van belang zijn voor vegetariërs en veganisten, atleten en mensen met een hoog eiwitbehoefte, zoals ouderen, zieken of mensen die herstellen van een operatie.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitakruid L-Tyrosine 500?

De ervaringen met Vitakruid L-Tyrosine 500 zijn over het algemeen positief. Gebruikers rapporteren dat het supplement kan helpen bij het verbeteren van het denkvermogen en het ondersteunen van de mentale gezondheid.

Waarom deze Vitakruid L-Tyrosine 500 aanbieding kopen?

Vitakruid L-Tyrosine 500 is momenteel beschikbaar als aanbieding, wat betekent dat u het product tegen een gereduceerde prijs kunt kopen. Deze aanbieding is een uitstekende kans om te profiteren van de voordelen van het supplement en geld te besparen.

Wat zijn de voordelen van Vitakruid L-Tyrosine 500?

Vitakruid L-Tyrosine 500 is een hoogwaardig voedingssupplement dat het vrije en semi-essentiële aminozuur L-tyrosine bevat. Het supplement is de beste keuze bij een allergeenvrij of plantaardig dieet en kan ter ondersteuning van de mentale gezondheid en het denkvermogen worden gebruikt. Het kan ook helpen bij de opbouw van schildklierhormonen en adrenaline.

Heeft Vitakruid L-Tyrosine 500 bijwerkingen?

In het algemeen heeft Vitakruid L-Tyrosine 500 geen bijwerkingen. Het is echter altijd raadzaam om de aanbevolen dosering te volgen en de instructies op de verpakking te lezen voordat u het supplement gebruikt. Als u twijfelt of vragen heeft, is het verstandig om contact op te nemen met uw huisarts of een deskundige op het gebied van voedingssupplementen.