Vitals L-Tryptofaan

 • 60 Capsules
 • 60 Capsules

24.95

€0.42 per Capsules

Vitals L-Tryptofaan Capsules bevatten een belangrijk aminozuur dat niet door het lichaam zelf kan worden aangemaakt en dus uit voeding gehaald moet worden. Dit aminozuur is een voorloperstof van vitamine B3, de neurotransmitter serotonine en het hormoon melatonine. Het supplement is verpakt in een nieuwe, duurzame verpakking van PaperWise karton. Dit karton wordt gemaakt van landbouwafval dat overblijft na de oogst van boeren en is CO2-neutraal. Daarnaast is de verpakking recyclebaar en draagt het bij aan een verminderde druk op het milieu.

Het gebruik van een recyclebare verpakking is een belangrijke stap richting een circulaire economie. Dit heeft als voordeel dat de afvalberg verkleind wordt en er minder CO2-uitstoot is. Bovendien ondersteunt het gebruik van PaperWise boeren in ontwikkelingslanden. Het supplement zelf is plantaardig en bevat geen kunstmatige toevoegingen. Door te kiezen voor Vitals L-Tryptofaan Capsules draag je niet alleen bij aan je eigen gezondheid, maar ook aan een duurzamere wereld.

Lees meer <
 • essentieel aminozuur

 • in een plantaardige capsule aangevuld met hulpstoffen uit natuurlijke bron

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in aminozuren

Vitakruid NAC 600mg N-Acetyl-L-Cysteïne

Vitakruid NAC 600mg N-Acetyl-L-Cysteïne

AOV 606 Acetyl-l-carnitine

AOV 606 Acetyl-l-carnitine

Nu -10%
Mattisson L Tryptofaan 500mg

Mattisson L Tryptofaan 500mg

Orthovitaal L-Lysine 1000 mg met Zink

Orthovitaal L-Lysine 1000 mg met Zink

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

L-Tryptofaan 400 mg

Ingrediënten
L-tryptofaan, rijstconcentraat (Oryza sativa), vegetarische capsule (pullulan, uit gefermenteerd cassave-zetmeel), rijstextract (Oryza sativa)

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Allergenen informatie
Bevat geen Gluten, lactose, soja, GMO, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Gebruik

Als voedingssupplement voor volwassenen, 1 capsule per dag tussen de maaltijden door (minimaal een half uur voor, of twee uur na een maaltijd) of voor het slapen gaan met water innemen.

Vitals reviews

 1. Tessa

  Ik ben dol op de duurzame verpakking van dit L-Tryptofaan-supplement! Het is geweldig om te weten dat ik niet alleen mijn eigen gezondheid ondersteun, maar ook bijdraag aan een beter milieu.

 2. Lisa

  Dit L-Tryptofaan-supplement heeft me geholpen om me minder gestrest en angstig te voelen. Ik ben ook erg blij dat het een plantaardig supplement is en verpakt in een duurzame verpakking.

 3. Naomi

  Vitals L-Tryptofaan Capsules zijn geweldig! Ik heb ze slechts een paar weken genomen en merk al een groot verschil in mijn gemoedstoestand en slaappatroon. Het feit dat het supplement plantaardig is en geen kunstmatige toevoegingen bevat, is geweldig voor mijn gezondheidsbewuste levensstijl. Ik wil ook graag benadrukken dat de nieuwe, duurzame verpakking van PaperWise karton indruk op me heeft gemaakt. Het is zo’n geweldig idee om landbouwafval te gebruiken om verpakkingen te maken en ik voel me goed bij het gebruik van een product dat milieuverantwoordelijk is. Ik zou dit product zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijk, effectief supplement en tegelijkertijd een impact wil maken op de planeet!

 4. Julia

  Ik ben heel blij met Vitals L-Tryptofaan Capsules! Het is zo’n eenvoudige manier om serotonine en melatonine te stimuleren (twee hormonen die zo belangrijk zijn!). Ik heb andere supplementen geprobeerd die niet natuurlijk waren en die me in het algemeen niet veel voordelen opleverden. Deze capsules zijn echter een ander verhaal! Ze hebben geen bijwerkingen en ik voel me veel beter sinds ik ze ben gaan gebruiken. Ik wil ook graag de verpakking van PaperWise karton noemen – het is echt indrukwekkend hoe het bedrijf zich inzet voor het milieu en de landbouwgemeenschappen. Over het geheel genomen ben ik blij dat ik dit product heb gekocht en zou ik het iedereen aanraden die op zoek is naar een holistische behandeling voor angst, stress en slaapstoornissen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement (Aminozuurpreparaat).

Houd u aan de aanbevolen dosering.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is aminozuren goed voor?

Aminozuren zijn essentiële bouwstenen van eiwitten, die op hun beurt belangrijk zijn voor verschillende aspecten van de gezondheid, zoals spiergroei, herstel na fysieke activiteiten, immuunsysteem, huid- en haargezondheid, hersenfunctie en hormoonregulatie. Mensen die niet genoeg eiwitten via hun voeding krijgen, kunnen baat hebben bij het innemen van aminozuren in de vorm van supplementen. Dit kan vooral van belang zijn voor vegetariërs en veganisten, atleten en mensen met een hoog eiwitbehoefte, zoals ouderen, zieken of mensen die herstellen van een operatie.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitals L-Tryptofaan Capsules?

Ervaringen met Vitals L-Tryptofaan Capsules zijn over het algemeen positief. Klanten rapporteren een verbetering van hun slaap en stemming. Sommigen melden dat het product hen helpt om zich meer ontspannen te voelen en beter om te gaan met stress.

Waarom deze Vitals L-Tryptofaan Capsules aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een natuurlijk supplement dat kan helpen bij het verbeteren van je slaap en stemming, dan is deze aanbieding van Vitals L-Tryptofaan Capsules zeker het overwegen waard. Door de duurzame verpakking te kiezen, draag je bij aan een circulaire economie en verminder je de druk op het milieu. Bovendien profiteer je van een aanbieding waarmee je kunt besparen op je aankoop.

Wat zijn de voordelen van Vitals L-Tryptofaan Capsules?

Vitals L-Tryptofaan Capsules zijn een natuurlijk supplement op basis van het essentiële aminozuur L-Tryptofaan. Het product kan helpen bij het verbeteren van je slaap en stemming, en kan ook de aanmaak van vitamine B3, serotonine en melatonine bevorderen. Daarnaast is het product verpakt in duurzaam PaperWise karton en recyclebaar biobased plastic, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.

Heeft Vitals L-Tryptofaan Capsules bijwerkingen?

Over het algemeen worden Vitals L-Tryptofaan Capsules goed verdragen en worden er geen bijwerkingen gemeld. Toch is het altijd verstandig om voor gebruik de ingrediëntenlijst te controleren en eventuele allergieën of intoleranties te bespreken met een arts of apotheker. Als je last krijgt van bijwerkingen, stop dan direct met het gebruik van het product en raadpleeg een arts.