Vitals Taurine 500 mg

 • 60 Capsules
 • 60 Capsules

17.95

€0.30 per Capsules

Vitals Taurine Capsules is een voedingssupplement dat per capsule 500 mg taurine bevat. Taurine is een semi-essentieel aminozuur dat essentieel is voor het onderhoud van een gezonde levensstijl. Het wordt veel aangetroffen in het zenuwweefsel, de ogen en het spierweefsel van het lichaam en vervult daar een breed scala aan functies. Taurine is een stofwisselingsproduct van cysteïne en methionine, die allebei zwavelhoudende aminozuren zijn. Hoewel taurine qua biochemische structuur geen echt aminozuur is, wordt het wel tot de aminozuren gerekend.

Vitals is een bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid en heeft daarom gekozen voor een nieuwe, duurzame verpakking voor zijn supplementen. Het kartonnen doosje is gemaakt van PaperWise, een CO2-neutraal product dat is gemaakt van landbouwafval dat overblijft na de oogst van boeren. Het karton is uitstekend geschikt voor recycling en kan tot wel zeven keer worden hergebruikt, net als FSC-papier. Het potje en het etiket zijn gemaakt van recyclebaar biobased plastic. Dit draagt ​​bij aan de circulaire economie en vermindert de druk op het milieu door de afvalberg te verkleinen en de CO2-uitstoot te verminderen. Een bijkomend voordeel van de duurzame verpakking is dat boeren in ontwikkelingslanden worden ondersteund door het gebruik van PaperWise.

Lees meer <
 • (semi-)essentieel aminozuur

 • in een plantaardige capsule aangevuld met een hulpstof uit natuurlijke bron

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in aminozuren

Vitals L-lysine 500 mg

Vitals L-lysine 500 mg

Vitakruid L-Lysine 1000 mg

Vitakruid L-Lysine 1000 mg

Mattisson L Tryptofaan 500mg

Mattisson L Tryptofaan 500mg

Vitakruid NAC 600mg N-Acetyl-L-Cysteïne

Vitakruid NAC 600mg N-Acetyl-L-Cysteïne

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

Taurine 500 mg

Ingrediënten
Taurine, antiklontermiddel: rijstconcentraat, vegetarische capsule: pullulan (uit gefermenteerd cassave-zetmeel).

Gebruik

Als voedingssupplement voor volwassenen, 2-3 capsules per dag tussen de maaltijden door (minimaal een half uur voor, of twee uur na een maaltijd) met water innemen.

Vitals reviews

 1. Dave

  Vitals Taurine 500mg is een fantastisch supplement voor een gezonde levensstijl! Ik heb gemerkt dat mijn spieren minder vermoeid aanvoelen na het sporten sinds ik dit supplement gebruik.

 2. Anne

  Geweldig dat Vitals zich inzet voor duurzaamheid met hun PaperWise-verpakking! Ik voel me goed bij het kopen van dit product, wetende dat het bedrijf verantwoordelijk en milieubewust handelt.

 3. Nick

  Ik ben zeer tevreden met Vitals Taurine 500 mg capsules. Ik heb sinds het gebruik van deze capsules meer energie en voel me geestelijk en lichamelijk veel sterker. Ik vind het geweldig dat Vitals heeft gekozen voor een duurzame verpakking. Het is belangrijk om onze planeet te beschermen en dit product biedt een geweldige manier om dat te doen. Door PaperWise te gebruiken, wordt er minder CO2 uitgestoten en wordt de afvalberg kleiner. Bovendien is het geweldig om te weten dat het gebruik van deze verpakking ook de levens van boeren in ontwikkelingslanden ondersteunt. Ik beveel deze capsules ten zeerste aan vanwege hun effectiviteit en milieuvriendelijke verpakking!

 4. Bart

  Ik heb al een tijdje last van vermoeidheid en slecht slapen. Maar sinds ik Vitals Taurine 500 mg capsules gebruik, voel ik me energieker en slaap ik veel beter. De capsules zijn gemakkelijk in te nemen en hebben geen vieze nasmaak, waardoor ik er geen problemen mee heb om ze dagelijks te gebruiken. Ik ben vooral blij met de duurzame verpakking van deze capsules. Het is belangrijk om voor onze planeet te zorgen en deze verpakking biedt een geweldige manier om dat te doen. Door te kiezen voor PaperWise draagt Vitals bij aan een schoner milieu en ondersteunt het boeren in ontwikkelingslanden. Ik ben blij met mijn keuze voor Vitals Taurine 500 mg capsules en kan ze ten zeerste aanbevelen voor iedereen die meer energie en beter slaap wil ervaren!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement (Aminozuurpreparaat).

Houd u aan de aanbevolen dosering.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is aminozuren goed voor?

Aminozuren zijn essentiële bouwstenen van eiwitten, die op hun beurt belangrijk zijn voor verschillende aspecten van de gezondheid, zoals spiergroei, herstel na fysieke activiteiten, immuunsysteem, huid- en haargezondheid, hersenfunctie en hormoonregulatie. Mensen die niet genoeg eiwitten via hun voeding krijgen, kunnen baat hebben bij het innemen van aminozuren in de vorm van supplementen. Dit kan vooral van belang zijn voor vegetariërs en veganisten, atleten en mensen met een hoog eiwitbehoefte, zoals ouderen, zieken of mensen die herstellen van een operatie.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitals Taurine Capsules?

Er zijn verschillende ervaringen met Vitals Taurine Capsules te vinden. Sommige gebruikers melden dat ze meer energie hebben en beter kunnen presteren tijdens het sporten. Ook wordt het supplement door anderen gebruikt ter ondersteuning van de ogen en het zenuwstelsel. Er zijn echter ook gebruikers die geen merkbaar effect hebben ervaren.

Waarom deze Vitals Taurine Capsules aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een supplement dat taurine bevat, dan is deze aanbieding van Vitals Taurine Capsules het overwegen waard. Het supplement bevat 500 mg taurine per capsule en wordt geleverd in een duurzame verpakking. Door te kiezen voor deze aanbieding bespaar je bovendien op de kosten, waardoor je het supplement voordeliger kunt aanschaffen.

Wat zijn de voordelen van Vitals Taurine Capsules?

Het gebruik van Vitals Taurine Capsules kan verschillende voordelen hebben. Taurine is een zwavelhoudende aminozuurachtige stof die een belangrijke rol speelt in het handhaven van een goede gezondheid. Het kan bijdragen aan een betere energiehuishouding en het ondersteunen van het zenuwstelsel en de ogen. Daarnaast is de verpakking van de capsules duurzaam en milieuvriendelijk.

Heeft Vitals Taurine Capsules bijwerkingen?

Over het algemeen wordt Vitals Taurine Capsules goed verdragen en zijn er geen noemenswaardige bijwerkingen bekend. Het supplement bevat natuurlijke ingrediënten en is vrij van synthetische toevoegingen. Bij twijfel of bij het ervaren van klachten wordt het echter aangeraden om contact op te nemen met een arts of een andere medisch deskundige.