New Care Venen complex

 • 60 Capsules
 • 60 Capsules

29.95

€0.50 per Capsules

Het is beter om te lopen en te liggen dan langdurig te zitten of te staan. Je bloed blijft immers goed in beweging door de afwisselende samentrekking en ontspanning van je beenspieren. Daarbij kunnen wisselbaden of wisseldouches een belangrijke bijdrage leveren aan het behoud van een goede conditie van je bloedvaten.

Een gezonde leefstijl is de allerbelangrijkste voorwaarde om je bloedvaten in topconditie te houden. Maar hoe je het ook wendt of keert er zijn nu eenmaal dagen waarop je niet ontkomt aan langdurig staan of zitten. New Care Venen complex is een voedingssupplement dat hiervoor is ontwikkeld. Het is een bijzondere formule op basis van vitamine C, paardenkastanje en muizendoorn om je aderen van binnenuit extra verzorging te geven en in een goede conditie te houden. Met New Care Venen complex blijven je benen ook na een dag langdurig zitten of staan fit en comfortabel aanvoelen.

Vitamine C is namelijk gunstig voor soepele en elastische aderen. Het draagt bovendien bij aan de vorming van collageen dat van belang is voor een goede conditie van de bloedvaten. De invloed van vitamine C op de bloedvaten wordt ondersteund door de extracten van paardenkastanje en muizendoorn. Deze plantaardige extracten hebben een verzorgende werking op de bloedvaten. Ze zijn belangrijk voor soepele en elastische aderen, voor een goede conditie van de bloedvaten en ondersteunen het behoud van sterke vaatwanden. Paardenkastanje en muizendoorn extract zijn daarnaast goed voor de doorbloeding. Hierdoor kan New Care Venen complex goed worden gebruikt als je benen zwaar en vermoeid aanvoelen, maar ook bij koude handen en voeten.

Lees meer <
 • voor soepele en elastische aderen (vitamine C, paardenkastanje en muizendoorn)

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in antioxidanten

Vitakruid Kaardebol tinctuur

Vitakruid Kaardebol tinctuur

Vitals Schildklierformule pro

Vitals Schildklierformule pro

Vitals Teunisbloemolie 500 mg bio

Vitals Teunisbloemolie 500 mg bio

New Care Zwarte knoflook plus

New Care Scutellaria complex

Ingrediënten

Samenstelling per dagelijkse aanvangsdosering (= per 3 capsules)
% RI
Paardenkastanje extract 495 mg
Vitamine C, als magnesiumascorbaat 360 mg 450
Muizendoorn extract 150 mg
Gotu kola extract 120 mg
OPC, uit pijnboomschors extract 100 mg
Quercetine 90 mg
Rutine 90 mg
Bamboe extract 60 mg
RI Referentie-Inname

Venen complex bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Gebruik

Gebruiksadvies voor volwassenen
Aanvangsdosering: 3 x per dag 1 capsule.
Onderhoudsdosering: 1 x per dag 1 capsule.
De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Capsules met water innemen.

Ieder mens is anders. In het algemeen wordt geadviseerd om de aanvangsdosering gedurende 1 verpakking te gebruiken. Daarna kan worden afgebouwd tot de onderhoudsdosering. Persoonlijke factoren kunnen aanleiding zijn om de aanvangsdosering gedurende een langere of juist kortere periode te gebruiken.

Moeite met slikken van grote tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen.

Gebruik Venen complex niet
Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.

Gebruik bij zwangerschap en borstvoeding
Dit product dient niet te worden gebruikt tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.

New Care reviews

 1. Tessa

  New Care Venen complex heeft mij geholpen om mijn vermoeide benen na een lange dag werken te ontlasten en mijn bloedvaten in topconditie te houden.

 2. Tessa

  Dankzij de combinatie van vitamine C, paardenkastanje en muizendoorn voel ik me met New Care Venen complex fit en comfortabel, zelfs na een lange tijd zitten of staan.

 3. Naomi

  Ik ben erg blij met New Care Venen complex! Ik heb een baan waarbij ik de hele dag op mijn voeten sta en na een lange dag voelen mijn benen vaak zwaar en vermoeid aan. Sinds ik dit voedingssupplement ben gaan gebruiken, merk ik dat mijn benen minder vermoeid zijn na een lange dag. De combinatie van vitamine C, paardenkastanje en muizendoorn lijkt echt te werken en ik voel me veel comfortabeler bij langdurig staan. Ik kan dit supplement echt aanbevelen aan iedereen die veel op zijn of haar voeten staat!

 4. Anouk

  Ik nam New Care Venen complex voordat ik op vakantie ging naar een plek waar ik wist dat ik veel zou moeten wandelen. Ik was een beetje sceptisch, maar ik moet zeggen dat dit supplement echt heeft geholpen om mijn benen fit en comfortabel te houden tijdens lange wandelingen. Ik merkte dat ik minder last had van vermoeidheid en dat mijn benen sneller herstelden na een lange dag wandelen. Ik denk dat dit voedingssupplement een geweldige aanvulling is op een gezonde levensstijl en ik zou het zeker aanbevelen aan anderen die een vergelijkbare uitdaging hebben.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog en koel bewaren. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is antioxidanten goed voor?

Antioxidanten zijn belangrijke voedingsstoffen zijn die helpen bij het beschermen van het lichaam tegen schadelijke vrije radicalen die kunnen bijdragen aan celbeschadiging en veroudering. Antioxidanten werken door vrije radicalen te neutraliseren en ze onschadelijk te maken voordat ze schade kunnen aanrichten aan cellen en weefsels in het lichaam.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige