New Care Vetzuren balans

 • 60 Capsules
 • 60 Capsules

26.50

€0.44 per Capsules

New Care Vetzuren balans is een combinatie van zwarte komijnolie, zwarte aalbesolie en algenolie. Gezamenlijk levert deze combinatie van oliën een goede dosering van minimaal 100mg omega-3 (20%), 200mg omega-6 (40%) en 60mg omega-9 (12%) vetzuren per capsule.

Zwarte komijn (Nigella sativa of Black cumin seed) is een eenjarig kruid met lichtblauwe bloemen en veervormige bladeren. De oorsprong ligt in Egypte en onder de naam Ketzah is de plant al in het Oude Testament bekend. In het Arabisch wordt het ‘Habat et Baraka’ ofwel ‘The Seed of Blessing’ genoemd. Door koude persing wordt uit de zaden een hoogwaardige olie gewonnen. Deze olie is rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren, waaronder oliezuur (omega-9).

In de 18de eeuw werd zwarte aalbes (Ribes nigrum) beschreven als ‘De struik der duizend deugden’. De olie bevat meervoudig onverzadigde vetzuren, waaronder het omega-6 vetzuur GLA.

Algenolie biedt een rechtstreekse bron van de omega 3 vetzuren EPA en DHA die direct bruikbaar zijn voor ons lichaam.

Lees meer <
 • zwarte komijnolie, zwarte aalbesolie en algenolie

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in antioxidanten

Vitakruid Kaardebol tinctuur

Vitakruid Kaardebol tinctuur

New Care Zwarte knoflook plus

New Care Scutellaria complex

Vitals Schildklierformule pro

Vitals Schildklierformule pro

Vitals Teunisbloemolie 500 mg bio

Vitals Teunisbloemolie 500 mg bio

Ingrediënten

Samenstelling per dagelijkse aanvangsdosering (= per 3 capsules) % RI

Zwarte Komijnolie (Nigella sativa) 501 mg
Zwarte Aalbesolie (Ribes nigrum) 501 mg
(omega-6 vetzuren, 14% GLA)
Algenolie 501 mg
((omega-3 vetzuren, 15% EPA – 30%DHA)
Vitamine E, natuurlijk 15 mg 125
d-alfa-tocopheryl concentraat
RI Referentie-Inname

Vetzuren balans bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Gebruik

Gebruiksadvies voor volwassenen
Aanvangsdosering: eerste week 2 x per dag 1 capsule.
Na een week ophogen naar 3 x per dag 1 capsule (verpakking opmaken).
Onderhoudsdosering: 1 x per dag 1 capsule.
De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Capsules met water innemen.

Ieder mens is anders. Voor ieder mens geldt ook dat de optimale dosering anders kan zijn. Dit heeft onder meer te maken met persoonlijk factoren, zoals voeding en leefstijl. In het algemeen wordt geadviseerd om de aanvangsdosering gedurende 1 verpakking (60 capsules) te gebruiken. Daarna kan worden afgebouwd tot de onderhoudsdosering. Persoonlijke factoren kunnen aanleiding zijn om de aanvangsdosering gedurende een langere of juist kortere periode te gebruiken.

Gebruik Vetzuren balans niet
Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.
Voor kinderen.

Gebruik bij zwangerschap en borstvoeding
Dit product dient niet te worden gebruikt tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.

New Care reviews

 1. Anne

  New Care Vetzuren balans is een geweldige combinatie van oliën die een goede dosering van essentiële vetzuren leveren. Helpt bij het ondersteunen van een gezonde levensstijl en kan makkelijk worden ingenomen in capsulevorm.

 2. Lis

  Ik ben blij met New Care Vetzuren balans! De combinatie van oliën heeft mijn immuunsysteem versterkt en bijgedragen aan het behoud van een gezond hart en bloedvaten.

 3. Romy

  Ik heb onlangs de New Care Vetzuren Balans gekocht en kan niet wachten om mijn positieve ervaringen te delen. Het beste aan dit product is dat het een ideale combinatie van zwarte komijnolie, zwarte aalbesolie en algenolie bevat die mijn gezondheid enorm heeft verbeterd. Na slechts een paar dagen gebruik merkte ik al verbetering in mijn algehele gezondheid en voelde ik me meer energiek en alert dan ooit tevoren. Bovendien is het feit dat het product minimaal 100 mg omega-3, 200 mg omega-6 en 60 mg omega-9 vetzuren per capsule biedt, een enorme bonus. Ik raad dit product ten zeerste aan als een geweldige manier om uw welzijn te verbeteren.

 4. Nick

  Ik was aanvankelijk terughoudend om de New Care Vetzuren Balans te kopen, maar ben meer dan blij dat ik het wel deed. De combinatie van oliën in dit product heeft mij nooit beter laten voelen. Zwarte komijnolie, zwarte aalbesolie en algenolie zijn allemaal essentiële ingrediënten die mijn lichaam nodig heeft om in topvorm te blijven. Ik heb ondervonden dat dit product een uitstekende dosering biedt van minimaal 100mg Omega-3, 200mg Omega-6 en 60mg Omega-9 vetzuren per capsule. Ik heb nog nooit eerder zo’n positief effect gevoeld op mijn algehele gezondheid als met dit product. Het is zeker het proberen waard!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog en koel bewaren. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is antioxidanten goed voor?

Antioxidanten zijn belangrijke voedingsstoffen zijn die helpen bij het beschermen van het lichaam tegen schadelijke vrije radicalen die kunnen bijdragen aan celbeschadiging en veroudering. Antioxidanten werken door vrije radicalen te neutraliseren en ze onschadelijk te maken voordat ze schade kunnen aanrichten aan cellen en weefsels in het lichaam.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige