Orthica OPC forte

44.95

Orthica OPC Forte Capsules bevatten 100 mg druivenpitextract per capsule, wat bijdraagt aan een goede conditie van de bloedvaten. Druivenpitten zijn een natuurlijke bron van OPC-antioxidanten die kunnen helpen bij het beschermen tegen ouderdomsverschijnselen en het behouden van gezonde cellen en weefsels. Daarnaast ondersteunt het product een gezonde doorbloeding van de benen en het behoud van soepele en elastische aderen. Bovendien kan het een positief effect hebben op het herstellend vermogen van de huid, met name bij een zongevoelige huid.

Orthica OPC Forte Capsules zijn een natuurlijk supplement dat kan helpen bij het ondersteunen van verschillende aspecten van de gezondheid, met name gerelateerd aan de conditie van de bloedvaten en de huid. De antioxidantverbindingen in druivenpitextract kunnen helpen bij het voorkomen van vroegtijdige veroudering en het behoud van gezonde cellen en weefsels. Bovendien kan een gezonde doorbloeding van de benen bijdragen aan het verminderen van vermoeidheid en zware benen. Door de ondersteuning van het herstellend vermogen van de huid kan het product ook helpen bij het behoud van een gezonde huid, vooral bij blootstelling aan de zon. Het gebruik van Orthica OPC Forte Capsules kan daarom een nuttige aanvulling zijn op een gezonde levensstijl.

Lees meer <
  • OPC Forte bevat 100 mg druivenpitextract per capsule en is van belang voor een goede conditie van de bloedvaten.

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in antioxidanten

Vitals Ester C 1000 mg

Vitals Ester C 1000 mg

Vitakruid Groene thee extract 500 mg met bioperine

Vitakruid Groene thee extract 500 mg met bioperine

New Care Scutellaria complex

New Care Scutellaria complex

AOV 605 L-Glutamine 500mg

Mattisson Spirulina poeder bio

Ingrediënten

Samenstelling per capsule  

 

 

RI%

vitis viniferaextract (druivenpit) (min. 95% OPC)

100 mg

 

*Referentie Inname


Ingrediënten

Vulstof (mikrokristallijne cellulose), Vitis viniferaextract, rundergelatine, antiklontermiddel (magnesiumstearaat, siliciumdioxide)

Allergenen informatie
Bevat geen gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Gebruik

Als onderhoud is de aanbevolen dosering 1 capsule per dag, bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De maximale dosering is 2 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd.

Orthica reviews

  1. Kim

    Orthica OPC Forte is een fantastisch supplement voor een gezonde bloedvatenconditie en een stralende huid! Ik voel me energieker en mijn huid ziet er beter uit sinds ik dit product gebruik.

  2. Anna

    Ik kan niet genoeg benadrukken hoeveel Orthica OPC Forte me heeft geholpen bij het behouden van soepele en elastische aderen en het verminderen van vermoeidheid in mijn benen. Dit is een geweldig product voor iedereen die zich zorgen maakt over hun bloedvaten en huidgezondheid!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Bevat als waarborg van kwaliteit een drooghoudzakje, niet geschikt voor consumptie.
De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren.
Bewaren buiten bereik van kinderen.

Waar is antioxidanten goed voor?

Antioxidanten zijn belangrijke voedingsstoffen zijn die helpen bij het beschermen van het lichaam tegen schadelijke vrije radicalen die kunnen bijdragen aan celbeschadiging en veroudering. Antioxidanten werken door vrije radicalen te neutraliseren en ze onschadelijk te maken voordat ze schade kunnen aanrichten aan cellen en weefsels in het lichaam.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthica OPC Forte Capsules?

De ervaringen met Orthica OPC Forte Capsules zijn positief. Gebruikers merken dat het supplement bijdraagt aan een goede conditie van de bloedvaten en de doorbloeding van de benen. Ook wordt het herstellend vermogen van de huid ondersteund bij een zongevoelige huid.

Waarom deze aanbieding kopen van Orthica OPC Forte Capsules?

Deze aanbieding van Orthica OPC Forte Capsules is een goede keuze omdat het supplement van belang is voor een goede conditie van de bloedvaten, het helpt bij het beschermen tegen ouderdomsverschijnselen en het behouden van gezonde cellen en weefsels. Bovendien is het gunstig voor de doorbloeding van de benen en ondersteunt het het herstellend vermogen van de huid bij een zongevoelige huid. En nu tijdelijk verkrijgbaar tegen een scherpe prijs!

Wat zijn de voordelen van Orthica OPC Forte Capsules?

Orthica OPC Forte Capsules hebben verschillende voordelen. Het supplement draagt bij aan een goede conditie van de bloedvaten en ondersteunt de doorbloeding van de benen. Daarnaast helpt het bij het beschermen tegen ouderdomsverschijnselen en het behouden van gezonde cellen en weefsels. Ook ondersteunt het het herstellend vermogen van de huid bij een zongevoelige huid.

Heeft Orthica OPC Forte Capsules bijwerkingen?

Er zijn geen bijwerkingen bekend van Orthica OPC Forte Capsules. Het supplement is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en is veilig in gebruik. Het is wel altijd belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en bij twijfel of bijwerkingen te overleggen met een arts of apotheker.