Orthica OPC

30.95

Orthica OPC is een voedingssupplement dat de bloedvatwand ondersteunt dankzij het druivenpitextract dat het bevat. Bovendien helpt dit extract ook bij het behoud van een gezonde huid. Elke capsule bevat 50mg druivenpitextract en is ideaal voor mensen die een extra steuntje in de rug nodig hebben bij het behouden van hun gezondheid. Het is een natuurlijk supplement en kan daarom veilig gebruikt worden zonder bijwerkingen.

Een ander groot voordeel van Orthica OPC is de verpakking. De flacons zijn namelijk gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET). Dit zorgt voor een duurzamere verpakking en draagt bij aan een meer circulaire economie. Het gebruik van rPET betekent dat er geen nieuw plastic geproduceerd hoeft te worden, wat een positieve impact heeft op het milieu. Het is belangrijk dat bedrijven zoals Orthica zich inzetten voor duurzaamheid en deze stap is daar een goed voorbeeld van.

Lees meer <
 • Voor een goede conditie van de bloedvaten

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in antioxidanten

Vitakruid Kaardebol tinctuur

Vitakruid Kaardebol tinctuur

New Care Zwarte knoflook plus

New Care Scutellaria complex

Vitals Schildklierformule pro

Vitals Schildklierformule pro

Vitals Teunisbloemolie 500 mg bio

Vitals Teunisbloemolie 500 mg bio

Ingrediënten

Samenstelling per capsule

Kruiden – planten(bestanddelen)
Vitis viniferaextract (druivenpit)
(minimaal 85% bioflavanolen bestaande uit mono-(catechinen), di- en polymeren (OPC))
50 mg

Ingrediënten
Vulstof (microkristallijne cellulose), gelatine, Vitis viniferaextract, antiklontermiddel (magnesiumstearaat, siliciumdioxide), kleurstof (titaandioxide).

Allergenen informatie
Bevat geen gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Gebruik

Als onderhoud is de aanbevolen dosering 1 capsule per dag, bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd.

Etiket

 

 

Orthica reviews

 1. Isa

  Orthica OPC is een geweldig supplement met druivenpitextract dat de gezondheid van bloedvaten ondersteunt en de huid gezond houdt, terwijl de 100% gerecyclede plastic

 2. Tom

  Verpakking bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Een perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijk en milieuvriendelijk supplement.

 3. Dave

  Verpakking bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Een perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijk en milieuvriendelijk supplement.

 4. Dave

  Verpakking bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Een perfecte keuze voor mensen op zoek zijn naar een natuurlijk en milieuvriendelijk supplement.

 5. Sander

  Als iemand die geïnteresseerd is in het behouden van een gezonde levensstijl, ben ik blij dat ik Orthica OPC heb ontdekt. Dit voedingssupplement is perfect voor mij omdat het helpt bij het ondersteunen van de bloedvatwand en het behoud van een gezonde huid. De capsules zijn gemakkelijk in te nemen en ik heb geen last gehad van bijwerkingen. Ik waardeer ook de duurzame verpakking van rPET. Als consument wil ik graag producten kopen die niet alleen goed voor mij zijn, maar ook goed voor de planeet. Orthica OPC biedt beide voordelen en ik kan het ten zeerste aanbevelen aan anderen.

 6. Lisa

  Orthica OPC is een fantastisch voedingssupplement dat mijn algehele gezondheid heeft verbeterd. Ik heb gemerkt dat mijn huid er gezonder uitziet en voelt, en ik heb meer energie gedurende de dag. Ik hou ervan dat het een natuurlijk supplement is en veilig kan worden ingenomen zonder bijwerkingen. Daarnaast waardeer ik de verpakking van rPET omdat het een positieve impact heeft op het milieu. Deze duurzame verpakking geeft mij als consument het gevoel dat ik een positieve keuze heb gemaakt door Orthica OPC te kopen. Als je op zoek bent naar een supplement dat helpt bij het behouden van je gezondheid en tegelijkertijd bewust is van duurzaamheid, is dit product de juiste keuze.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

De maximale dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Waar is antioxidanten goed voor?

Antioxidanten zijn belangrijke voedingsstoffen zijn die helpen bij het beschermen van het lichaam tegen schadelijke vrije radicalen die kunnen bijdragen aan celbeschadiging en veroudering. Antioxidanten werken door vrije radicalen te neutraliseren en ze onschadelijk te maken voordat ze schade kunnen aanrichten aan cellen en weefsels in het lichaam.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthica OPC?

Ervaringen met Orthica OPC zijn over het algemeen positief. Mensen die het supplement gebruiken, merken dat het helpt bij het behoud van een gezonde huid en het ondersteunen van de bloedvatwand. Daarnaast is het supplement verpakt in duurzame flacons van 100% gerecycled plastic (rPET).

Waarom deze Orthica OPC aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een supplement dat je helpt bij het behoud van een gezonde huid en het ondersteunen van de bloedvatwand, dan is deze Orthica OPC aanbieding zeker de moeite waard. Bovendien is het supplement verpakt in duurzame flacons van 100% gerecycled plastic (rPET). Profiteer nu van deze aanbieding en draag bij aan een meer circulaire economie.

Wat zijn de voordelen van Orthica OPC?

Orthica OPC bevat druivenpitextract, dat helpt bij het behoud van een gezonde huid en ondersteuning biedt aan de bloedvatwand. Het supplement is verpakt in duurzame flacons van 100% gerecycled plastic (rPET), waardoor bijgedragen wordt aan een meer circulaire economie.

Heeft Orthica OPC bijwerkingen?

Over het algemeen heeft Orthica OPC geen bijwerkingen. Het is echter altijd aan te raden om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en bij eventuele gezondheidsklachten contact op te nemen met een arts of specialist.