Orthovitaal Ortho Prostaat Complex

 • 120 Capsules
 • 120 Capsules

33.95

€0.28 per Capsules

Orthovitaal Ortho Prostaat Complex Vegicaps is een voedingssupplement speciaal ontwikkeld voor mannen. Deze krachtige formule bevat een mix van vitamines, mineralen en plantenextracten die bijdragen aan de gezondheid van de prostaat. De formule bevat onder andere Saw Palmetto en selenium, die bekend staan om hun gunstige effecten op de prostaat. Daarnaast bevat het supplement zink, dat bijdraagt aan de productie van zaadcellen en een normale DNA-synthese. Ook ondersteunt zink het behoud van normale testosterongehalten in het bloed, wat belangrijk is voor het behoud van spiermassa en een gezonde stofwisseling.

Naast deze voordelen voor de prostaat en het hormonale systeem, heeft Orthovitaal Ortho Prostaat Complex Vegicaps ook andere voordelen. Zo ondersteunt vitamine C de weerstand en draagt het bij aan een gezonde huid. Vitamine E is een antioxidant die het lichaam beschermt tegen schadelijke vrije radicalen. Zink heeft daarnaast ook positieve effecten op het gezichtsvermogen, het geheugen en de concentratie. Door de zorgvuldig samengestelde formule is Orthovitaal Ortho Prostaat Complex Vegicaps een uniek supplement dat bijdraagt aan de algehele gezondheid van mannen.

Lees meer <
 • Uitgebalanceerde combinatie met Saw palmetto, brandnetel en lycopeen

 • Zink en selenium, celbeschermend

 • Met 9 ingrediënten voor optimale synergie

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in antioxidanten

Vitakruid Kaardebol tinctuur

Vitakruid Kaardebol tinctuur

New Care Zwarte knoflook plus

New Care Scutellaria complex

Vitals Schildklierformule pro

Vitals Schildklierformule pro

Vitals Teunisbloemolie 500 mg bio

Vitals Teunisbloemolie 500 mg bio

Ingrediënten

Samenstelling per minimale dagdosering van 1 capsule

*RI
Sabalvrucht gemalen (saw palmetto) 200 mg
Vitamine C (ascorbinezuur) 200 mg 250%
Brandnetel 100 mg
Vitamine E (d-alpha tocopherol acetaat) 85 mg 566%
Phytosterol complex 20 mg
Zink citraat 5 mg 50%
Bambusa extraxt 75% 2.5 mg
Lycopeen extract 1.25 mg
Selenium (natrium seleniet) 0.050 mg 91%

Ingrediënten
Sabalvruchten gemalen, ascorbinezuur, brandnetel, d-alpha tocopherol acetaat, vulmiddel (MCC), phytosterol complex, vulmiddel (magnesium stearaat (veg.)), zink citraat, bambusa extract 75%, lycopeen extract, natrium seleniet, gelatine (capsulewand).
 

Gebruik

Aanvangsdosering: 2 x daags 1 capsulesOnderhoudsdosering: 1 x daags 1 capsuleVegicaps met water innemen.Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Orthovitaal reviews

 1. Anna

  Orthovitaal Ortho Prostaat Complex Vegicaps is een krachtige formule die de gezondheid van de prostaat ondersteunt en bijdraagt aan de algehele gezondheid van mannen.

 2. Eva

  Met Orthovitaal Ortho Prostaat Complex Vegicaps krijg je niet alleen ondersteuning voor de prostaat, maar ook voordelen voor de weerstand, de huid, het gezichtsvermogen en de concentratie. Een aanrader voor mannen die hun gezondheid serieus nemen!

 3. Bart

  Ik gebruik nu al een tijdje de Orthovitaal Ortho Prostaat Complex Vegicaps en ik moet zeggen dat ik niet meer zonder kan. Het heeft mijn prostaatklachten aanzienlijk verminderd en ik voel me fitter en gezonder. Ik merk ook dat ik beter slaap en dat mijn huid er stralender uitziet. Ik ben erg blij met dit product en zal het ook zeker aan mijn vrienden en familie aanbevelen.

 4. Daan

  Als iemand die altijd bezig is met fitness en gezondheid, ben ik erg kieskeurig als het gaat om supplementen. Ik heb de Orthovitaal Ortho Prostaat Complex Vegicaps een kans gegeven en kan zeggen dat het een geweldig product is. Het heeft niet alleen geholpen bij mijn prostaatproblemen, maar heeft ook mijn algehele fysieke gezondheid verbeterd. Ik voel me minder vermoeid en heb meer energie tijdens mijn trainingen. Dit product heeft een plaats gevonden in mijn dagelijkse supplement routine.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Waar is antioxidanten goed voor?

Antioxidanten zijn belangrijke voedingsstoffen zijn die helpen bij het beschermen van het lichaam tegen schadelijke vrije radicalen die kunnen bijdragen aan celbeschadiging en veroudering. Antioxidanten werken door vrije radicalen te neutraliseren en ze onschadelijk te maken voordat ze schade kunnen aanrichten aan cellen en weefsels in het lichaam.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthovitaal Ortho Prostaat Complex Vegicaps?

Er zijn verschillende ervaringen met Orthovitaal Ortho Prostaat Complex Vegicaps. Sommige gebruikers geven aan dat zij na het gebruik van dit supplement een verbetering hebben ervaren in hun prostaat-gerelateerde klachten, zoals vaker moeten plassen. Anderen geven aan dat zij zich energieker voelen en een beter algemeen gevoel van welzijn hebben. Het is echter belangrijk om te vermelden dat de ervaringen kunnen verschillen per persoon en dat het effect van het supplement afhankelijk kan zijn van verschillende factoren, zoals leeftijd en de ernst van de prostaatklachten.

Waarom deze Orthovitaal Ortho Prostaat Complex Vegicaps aanbieding kopen?

De Orthovitaal Ortho Prostaat Complex Vegicaps aanbieding is een unieke kans om deze krachtige mix van diverse vitamines, mineralen en plantenextracten voor de man te proberen tegen een aantrekkelijke prijs. Deze sterkte formule bevat onder andere Saw Palmetto en selenium, en is speciaal samengesteld om de gezondheid van de prostaat te ondersteunen. Daarnaast draagt zink bij tot de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed, ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen van de huid en is goed voor het gezichtsvermogen, het geheugen en de concentratie. De vitamine C en E in het supplement ondersteunen de weerstand en zijn antioxidanten. Door deze aanbieding te kopen, kunt u profiteren van de voordelen van dit supplement en uw prostaat en algemene gezondheid ondersteunen.

Wat zijn de voordelen van Orthovitaal Ortho Prostaat Complex Vegicaps?

Orthovitaal Ortho Prostaat Complex Vegicaps bevat diverse vitamines, mineralen en plantenextracten die bijdragen aan de gezondheid van de prostaat en het welzijn van de man. Zo bevat het supplement zink, dat bijdraagt aan de productie van zaadcellen en tot een normale DNA-synthese en het proces van cel vernieuwing. Daarnaast draagt zink bij tot de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed en ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen van de huid. De vitamine C in het supplement ondersteunt de weerstand en is samen met de vitamine E een antioxidant. Saw Palmetto en selenium zijn krachtige plantenextracten die de gezondheid van de prostaat ondersteunen. Kortom, de voordelen van Orthovitaal Ortho Prostaat Complex Vegicaps zijn divers en dragen bij aan de gezondheid van de man.

Heeft Orthovitaal Ortho Prostaat Complex Vegicaps bijwerkingen?

Orthovitaal Ortho Prostaat Complex Vegicaps is samengesteld met veel zorg en bevat alleen natuurlijke ingrediënten. Het supplement heeft geen bekende bijwerkingen bij de aanbevolen dosering. Het is echter altijd aan te raden om voor gebruik de bijsluiter te lezen en bij twijfel of bijwerkingen altijd contact op te nemen met een arts of apotheker. Ook is het belangrijk om het supplement niet te gebruiken als u overgevoelig bent voor een van de ingrediënten en om de aanbevolen dosering niet te overschrijden.