Vitakruid Groene thee extract 500 mg met bioperine

 • 60 Capsules
 • 60 Capsules

16.90

€0.28 per Capsules

Vitakruid Groene Thee & Bioperine® Capsules zijn ontworpen als een voedingssupplement om de spijsvertering en vetverbranding te ondersteunen. De capsules bevatten een hoge dosering EGCG (45-55%), wat de belangrijkste werkzame stof is van groene thee en ten minste 98% polyfenolen en 80% catechines. Door het toevoegen van zwarte peper extract wordt de opname van deze stoffen door het lichaam verbeterd. Vitakruid beweert dat dit het beste groene thee extract wereldwijd is. Hoewel er nog geen Europese toelating is voor de gezondheidsclaims die op het etiket staan, is het algemeen bekend dat groene thee een gunstig effect heeft op de stofwisseling, het immuunsysteem en hart- en bloedvaten.

Het gebruik van Vitakruid Groene Thee & Bioperine® Capsules als aanvulling op de voeding kan bijdragen aan het verbeteren van de spijsvertering en de vetverbranding. De capsules bevatten een hoge dosering EGCG, wat helpt bij het verminderen van vetopslag en het verhogen van de stofwisseling. De toevoeging van zwarte peper extract zorgt voor een betere opname van de werkzame stoffen. Het is echter belangrijk om te onthouden dat voedingssupplementen geen vervanging zijn voor een gezonde en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Raadpleeg altijd een arts voordat je voedingssupplementen gaat gebruiken, vooral als je medicatie gebruikt of een medische aandoening hebt.

Lees meer <
 • Beste groene thee extract wereldwijd

 • Hoge dosering EGCG van 45 – 55%

 • Met ten minste 98% polyfenolen & 80% catechines

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in antioxidanten

Vitakruid Kaardebol tinctuur

Vitakruid Kaardebol tinctuur

Vitals Schildklierformule pro

Vitals Schildklierformule pro

Vitals Teunisbloemolie 500 mg bio

Vitals Teunisbloemolie 500 mg bio

New Care Zwarte knoflook plus

New Care Scutellaria complex

Ingrediënten

Samenstelling per capsule

*RI
Groene thee extract (45%-55% EGCG), waarvan 45%-55% EGCG, 98% polyfenolen en 80% catechines 500 mg **
Zwarte peper extract (Bioperine®, 95-98%) 5 mg **

*RI= Referentie Inname
**Geen RI vastgesteld

Ingrediënten

Groene thee extract (Camellia sinensis), hypromellose (capsule), bamboe extract, stearinezuur (anti-klontermiddel), Bioperine®.

Allergenen informatie
Vrij van GMO, gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Gebruik

Neem 1 capsule per dag.

Vitakruid reviews

 1. Tessa

  Vitakruid Groene thee extract met Bioperine is een geweldig voedingssupplement om de spijsvertering en vetverbranding te ondersteunen. Het beste groene thee-extract wereldwijd!

 2. Eva

  Vitakruid Groene Thee & Bioperine® Capsules zijn gemakkelijk in te nemen en dragen bij aan het verbeteren van de stofwisseling en het immuunsysteem. De toevoeging van zwarte peper extract zorgt voor een betere opname van de werkzame stoffen.

 3. Iris

  Ik ben zeer tevreden met Vitakruid Groene thee extract 500 mg met bioperine. Het product heeft mijn spijsvertering en vetverbranding op een natuurlijke manier verbeterd, zonder bijwerkingen. Ik heb dit product aan mijn ochtendroutine toegevoegd en ik heb al binnen een paar weken een verschil opgemerkt. Mijn stofwisseling is beter en ik voel me energieker. De capsules zijn gemakkelijk in te nemen en de toevoeging van zwarte peper extract is een slimme zet, aangezien het de werkzame stoffen beter opneembaar maakt. Ik ben erg blij met mijn aankoop en zal deze capsules zeker blijven gebruiken.

 4. Kim

  Ik kan Beam Nederland Vitakruid Groene thee extract 500 mg met bioperine van harte aanbevelen. Dit product heeft mij geholpen om mijn gewichtsverlies doelen te bereiken. De dosering van 500mg is precies goed en ik heb de beste resultaten gezien toen ik het regelmatig heb ingenomen. Ik ben echt blij met de toevoeging van bioperine, het heeft me geholpen om de werkzame stoffen beter op te nemen, wat de effectiviteit van het product verhoogde. Ik heb mijn vrienden al aanbevolen om dit product te gebruiken en ik zal dit blijven doen. Vitakruid Groene thee & Bioperine® Capsules zijn zeker het proberen waard als je een aanvulling op je gezonde levensstijl nodig hebt!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Waar is antioxidanten goed voor?

Antioxidanten zijn belangrijke voedingsstoffen zijn die helpen bij het beschermen van het lichaam tegen schadelijke vrije radicalen die kunnen bijdragen aan celbeschadiging en veroudering. Antioxidanten werken door vrije radicalen te neutraliseren en ze onschadelijk te maken voordat ze schade kunnen aanrichten aan cellen en weefsels in het lichaam.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitakruid Groene Thee & Bioperine® Capsules?

Veel mensen die Vitakruid Groene Thee & Bioperine® Capsules hebben gebruikt, melden positieve ervaringen. Ze hebben gemerkt dat het supplement hen helpt bij de vetverbranding en het verbeteren van de spijsvertering. Bovendien zijn ze tevreden met de hoge dosering van EGCG (45-55%) en het feit dat het supplement snel en goed door het lichaam wordt opgenomen.

Waarom deze Vitakruid Groene Thee & Bioperine® Capsules aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een supplement dat je kan helpen bij de vetverbranding en het verbeteren van de spijsvertering, dan is de Vitakruid Groene Thee & Bioperine® Capsules aanbieding een goede keuze. Met de hoge dosering EGCG (45-55%), ten minste 98% polyfenolen en 80% catechines en de toevoeging van zwarte peper extract voor een betere opname, biedt dit supplement veel voordelen. Bovendien is de aanbieding een goede manier om het supplement voordelig uit te proberen en te kijken of het iets voor jou is.

Wat zijn de voordelen van Vitakruid Groene Thee & Bioperine® Capsules?

De Vitakruid Groene Thee & Bioperine® Capsules bieden verschillende voordelen. Zo ondersteunt het supplement de vetverbranding, verbetert het de spijsvertering en draagt het bij aan het metabolisme. Daarnaast ondersteunt het supplement het immuunsysteem en de gezondheid van hart- en bloedvaten. Met de hoge dosering van EGCG (45-55%), ten minste 98% polyfenolen en 80% catechines en de toevoeging van zwarte peper extract voor een betere opname, is dit supplement een goede keuze voor wie op zoek is naar ondersteuning van de gezondheid.

Heeft Vitakruid Groene Thee & Bioperine® Capsules bijwerkingen?

Er zijn geen bijwerkingen bekend van het gebruik van Vitakruid Groene Thee & Bioperine® Capsules. Het supplement is veilig in gebruik en bevat alleen natuurlijke ingrediënten. Echter, het is altijd raadzaam om eerst een arts te raadplegen voordat je start met het gebruik van voedingssupplementen, vooral als je al medicijnen gebruikt of onder behandeling bent voor een medische aandoening.