Vitakruid Kaardebol tinctuur

Vitakruid Kaardebol Tinctuur Bio is een voedingssupplement dat extracten bevat van de kaardebolwortel, afkomstig uit Noord-Afrika, Voor-Azië en Europa. Dit product is vervaardigd door een maximaal geconcentreerde alcoholische extractie van de verse wortels, die geoogst zijn na het eerste groeiseizoen. Het extract bevat maar liefst 50% actieve bestanddelen en is van biologische kwaliteit, zonder het gebruik van bestrijdingsmiddelen. Door deze productiemethode wordt de hoge kwaliteit van de kaardebolwortel gegarandeerd. Bovendien is deze tinctuurvorm goed opneembaar voor het lichaam.

De kaardebolwortel heeft van nature veel positieve eigenschappen, zoals ondersteuning van de spijsvertering en leverfunctie. Het extract kan ook gebruikt worden ter ondersteuning van een goede darmflora en immuunsysteem. Bovendien kan kaardebol bijdragen aan de bestrijding van bacteriën, schimmels en virussen in het lichaam. Het gebruik van Vitakruid Kaardebol Tinctuur Bio kan hierdoor bijdragen aan een gezond lichaam en een versterkt immuunsysteem. Het is een natuurlijk supplement, waarbij de hoge kwaliteit en biologische productie een extra pluspunt zijn.

Lees meer <
 • Gewonnen uit biologisch geteelde Kaardebol

 • Uitsluitend gebruik van wortelextract

 • Verbeterde opname van het kruid door tinctuurvorm

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in antioxidanten

Vitals Schildklierformule pro

Vitals Schildklierformule pro

Vitals Teunisbloemolie 500 mg bio

Vitals Teunisbloemolie 500 mg bio

New Care Zwarte knoflook plus

New Care Scutellaria complex

Vitakruid Groene thee extract 500 mg met bioperine

Vitakruid Groene thee extract 500 mg met bioperine

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 druppel

Kaardebol wortelextract 1:1*

*Maximaal geconcentreerde alcoholische extractie (verhouding één op één)

Ingrediënten
Water, ethanol (30% VOL), kaardebol (Dipsacus silvestris L.) wortelextract 1:1

Deze Kaardeboltinctuur is van BIO kwaliteit en verkregen door een maximaal geconcentreerde alcoholische extractie (verhouding één op één van de verse wortels direct na het eerste groeiseizoen).

Allergenen informatie
Dit product bevat geen gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, of conserveermiddelen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

Begin altijd de 1e week met een lage dosering van 2 x daags 5 druppels dat daarna opgevoerd kan worden.

3x daags 5 druppels, een half uur voor de maaltijd met een glas water innemen. Maximum 60 druppels per dag of volgens advies van een deskundige. Houd u aan de aanbevolen schema en hoeveelheid.

Kuren
Lichte kuur van 6 weken:
1e week 2 x daags 5 druppels. Daarna 3 x daags 5 druppels.

Middel kuur van 6 weken:
1e week 2 x daags 5 druppels. Daarna 3 x daags 20 druppels.

Intensieve kuur 8 weken:
1e week 3 x daags 5 druppels, 2e en 3e week geleidelijk opvoeren naar 3 x daags 30 druppels. 4e t/m 8e week nog verder opvoeren naar 3 x daags 40 druppels (maximaal 3 x 120 druppels)

Vitakruid reviews

 1. samantha

  Gemakkelijk in te nemen! Mooie samenstelling met een hoog extract.

 2. Tom

  Vitals Teunisbloemolie is een geweldig supplement dat helpt bij het ondersteunen van de normale menstruatiecyclus en het verzorgen van de huid van binnenuit, en ook nog eens verpakt in een duurzame en recyclebare verpakking.

 3. Dave

  Deze biologische Teunisbloemolie van Vitals is een topkwaliteit product dat niet alleen helpt bij het aanvullen van het tekort aan GLA, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst door middel van de nieuwe, milieuvriendelijke verpakking.

 4. Romy

  Vitakruid Kaardebol Tinctuur Bio is een geweldig voedingssupplement dat mijn immuunsysteem versterkt en mijn spijsvertering en leverfunctie ondersteunt. Ik ben dol op het feit dat het van biologische kwaliteit is en geen bestrijdingsmiddelen bevat.

 5. Eva

  Ik ben erg tevreden over Vitakruid Kaardebol Tinctuur Bio. Het heeft geholpen mijn darmflora te verbeteren en heeft me beschermd tegen bacteriën en virussen. Ik raad dit natuurlijke supplement aan vanwege de hoge kwaliteit en goed opneembare tinctuurvorm.

 6. Robin

  Ik ben zeer tevreden met de Vitakruid Kaardebol tinctuur! Het product is van biologische kwaliteit zonder bestrijdingsmiddelen, wat mij erg aanspreekt. Ook is de tinctuurvorm goed opneembaar voor het lichaam. Ik merk dat ik sinds het gebruik van dit product meer energie heb en mijn spijsvertering en darmflora ondersteund worden. Ik voel me gezonder en mijn immuunsysteem lijkt versterkt te zijn. Ik zou dit product zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een natuurlijk supplement voor het onderhouden van hun gezondheid.

 7. Laura

  De Vitakruid Kaardebol tinctuur heeft mijn verwachtingen overtroffen! Ik heb het product aangeschaft vanwege de positieve eigenschappen van kaardebol, die onder andere bij kunnen dragen aan de bestrijding van bacteriën, schimmels en virussen in het lichaam. Ik merkte na enkele weken gebruik dat mijn lichaam sterker voelde en ik minder snel vatbaar was voor ziektes. Daarnaast vond ik het fijn dat het product van biologische kwaliteit en zonder bestrijdingsmiddelen is geproduceerd. Ik zou dit product zeker opnieuw kopen en anderen aanraden het te proberen!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Het gebruik van Kaardebol is veilig, mits gehouden wordt aan de aanbevolen dagdosering. Gebruik voor zwangeren wordt vooralsnog ontraden vanwege het ontbreken van onvoldoende onderzoek bij zwangeren.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Waar is antioxidanten goed voor?

Antioxidanten zijn belangrijke voedingsstoffen zijn die helpen bij het beschermen van het lichaam tegen schadelijke vrije radicalen die kunnen bijdragen aan celbeschadiging en veroudering. Antioxidanten werken door vrije radicalen te neutraliseren en ze onschadelijk te maken voordat ze schade kunnen aanrichten aan cellen en weefsels in het lichaam.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitakruid Kaardebol Tinctuur Bio?

Mensen die Vitakruid Kaardebol Tinctuur Bio hebben geprobeerd, melden positieve ervaringen. Ze merken dat het supplement hen ondersteunt bij diverse lichamelijke ongemakken. Zo kan het bijvoorbeeld helpen bij een goede spijsvertering en ondersteuning van de lever- en galblaasfunctie. Daarnaast kan het bijdragen aan een gezonde huid en een goed immuunsysteem.

Waarom deze Vitakruid Kaardebol Tinctuur Bio aanbieding kopen?

Deze aanbieding is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijk voedingssupplement om het lichaam te ondersteunen. Met deze aanbieding kun je namelijk profiteren van een kwalitatief hoogwaardig product tegen een aantrekkelijke prijs. Bovendien is de kaardebol tinctuur van biologische kwaliteit en zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen verkregen, wat het een gezonde keuze maakt.

Wat zijn de voordelen van Vitakruid Kaardebol Tinctuur Bio?

De voordelen van Vitakruid Kaardebol Tinctuur Bio zijn divers. Het supplement bevat een extract op basis van maar liefst 50% actieve bestanddelen en uitsluitend de wortel vormt de basis van het extract. Het product is gegarandeerd van hoge kwaliteit door het vroege oogstmoment. Door de tinctuurvorm is het supplement bovendien goed opneembaar door het lichaam. Vitakruid Kaardebol Tinctuur Bio kan ondersteuning bieden bij een goede spijsvertering en het bevorderen van een gezonde huid en immuunsysteem.

Heeft Vitakruid Kaardebol Tinctuur Bio bijwerkingen?

Er zijn geen bijwerkingen bekend bij het gebruik van Vitakruid Kaardebol Tinctuur Bio. Het is echter altijd belangrijk om voor gebruik de bijsluiter te raadplegen en bij eventuele twijfel een arts te raadplegen.