Vitals Pycnogenol

 • 60 Capsules
 • 60 Capsules

49.95

€0.83 per Capsules

Vitals Pycnogenol Capsules zijn voedingssupplementen gemaakt van gestandaardiseerd schorsextract van de zeeden, afkomstig uit het grootste aangeplante natuurpark van Europa, Les Landes de Gascogne in Frankrijk. Het bevat een complex van wateroplosbare polyfenolen die uiteenlopende biologische en klinische effecten hebben. De wetenschappelijke onderbouwing van deze capsules is zeer sterk en er zijn (voorlopig) toegestane gezondheidsclaims. Zo helpt het de cellen te beschermen tegen oxidatieve schade, draagt het bij aan het behoud van een goede conditie van de bloedvaten en ondersteunt het de bloedcirculatie.

Vitals heeft onlangs de verpakking van zijn supplementen aangepast naar een duurzamere versie. Het doosje is gemaakt van PaperWise karton, dat een CO2-neutraal product is en recyclebaar is. Bovendien kan het karton tot wel zeven keer gerecycled worden, net als FSC-papier. Het potje en het etiket zijn gemaakt van recyclebaar biobased plastic. Het gebruik van een duurzamere verpakking heeft als voordeel dat de druk op het milieu vermindert, omdat de afvalberg wordt verkleind en de CO2-uitstoot wordt verminderd. Bovendien ondersteunt het gebruik van PaperWise boeren in ontwikkelingslanden.

Al met al zijn de Vitals Pycnogenol Capsules een hoogwaardig voedingssupplement met een wetenschappelijk bewezen werking en een duurzamere verpakking. Dit is goed nieuws voor mensen die op zoek zijn naar een effectief supplement en tegelijkertijd willen bijdragen aan een duurzamere wereld.

Lees meer <
 • gepatenteerde grondstof van zeer hoge kwaliteit

 • gestandaardiseerd extract uit Frankrijk

 • zeer sterke wetenschappelijke onderbouwing

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in antioxidanten

Vitakruid Kaardebol tinctuur

Vitakruid Kaardebol tinctuur

Vitals Schildklierformule pro

Vitals Schildklierformule pro

Vitals Teunisbloemolie 500 mg bio

Vitals Teunisbloemolie 500 mg bio

New Care Zwarte knoflook plus

New Care Scutellaria complex

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering vna 1 capsule

Pijnboomschorsextract (Pycnogenol®) 50 mg

 

Pycnogenol® is een geregistreerd handelsmerk van Horphag Research Ltd. Dit product kan beschermd zijn door een of meerdere US-patenten en andere internationale patenten.

Ingrediënten
Rijstconcentraat (Oryza sativa), vegetarische capsule (pullulan, uit gefermenteerd cassave-zetmeel), Frans maritiem pijnboomschorsextract (Pinus pinaster).

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

1-2 capsules per dag bij een maaltijd met water innemen

Etiket

Samenstelling per dagdosering vna 1 capsule

Pijnboomschorsextract (Pycnogenol®) 50 mg

 

Pycnogenol® is een geregistreerd handelsmerk van Horphag Research Ltd. Dit product kan beschermd zijn door een of meerdere US-patenten en andere internationale patenten.

Vitals reviews

 1. Demi

  Vitals Pycnogenol is een geweldig voedingssupplement met wetenschappelijk bewezen voordelen voor het beschermen van cellen tegen oxidatieve schade en het behoud van een goede conditie van de bloedvaten.

 2. Eva

  De duurzamere verpakking van PaperWise karton en biobased plastic maakt de Vitals Pycnogenol Capsules niet alleen effectief, maar ook milieuvriendelijk en ondersteunt boeren in ontwikkelingslanden. Een win-win situatie voor gezondheid en duurzaamheid.

 3. Lisa

  Ik heb onlangs Vitals Pycnogenol capsules gekocht en ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben met het product. De capsules zijn gemaakt van gestandaardiseerd schorsextract van de zeeden en bevatten een complex van polyfenolen die wonderen doen voor de gezondheid. Het beste deel van dit product is dat het bijdraagt aan het behoud van een goede conditie van de bloedvaten en de bloedcirculatie. Ik heb gemerkt dat sinds ik deze capsules neem, mijn bloeddruk is gestabiliseerd en mijn energieniveau aanzienlijk is toegenomen.

 4. Sanne

  Ik ben erg onder de indruk van de nieuwe verpakking van Vitals Pycnogenol capsules. Het bedrijf heeft onlangs de verpakking aangepast naar een duurzamere versie en ik vind dat geweldig. Het doosje is gemaakt van PaperWise karton, dat een CO2-neutraal product is en recyclebaar is. Het potje en het etiket zijn gemaakt van recyclebaar biobased plastic. Dit product is niet alleen goed voor mijn gezondheid, maar ook voor het milieu. Ik zal zeker blijven kopen van Vitals en blijven genieten van de voordelen van deze fantastische capsules.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar is antioxidanten goed voor?

Antioxidanten zijn belangrijke voedingsstoffen zijn die helpen bij het beschermen van het lichaam tegen schadelijke vrije radicalen die kunnen bijdragen aan celbeschadiging en veroudering. Antioxidanten werken door vrije radicalen te neutraliseren en ze onschadelijk te maken voordat ze schade kunnen aanrichten aan cellen en weefsels in het lichaam.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitals Pycnogenol Capsules?

Er zijn veel positieve ervaringen van gebruikers van Vitals Pycnogenol Capsules. Veel mensen merken bijvoorbeeld dat hun bloedcirculatie verbetert en dat hun bloedvaten in goede conditie blijven. Daarnaast helpt het supplement de cellen te beschermen tegen oxidatieve schade.

Waarom deze Vitals Pycnogenol Capsules aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een hoogwaardig voedingssupplement dat de bloedvaten in goede conditie houdt en de bloedcirculatie ondersteunt, is deze aanbieding van Vitals Pycnogenol Capsules zeker het overwegen waard. Bovendien is de nieuwe, duurzame verpakking gemaakt van PaperWise karton en recyclebaar biobased plastic, wat een positieve impact heeft op het milieu.

Wat zijn de voordelen van Vitals Pycnogenol Capsules?

Vitals Pycnogenol Capsules bevatten een gestandaardiseerd schorsextract van de zeeden, afkomstig uit het grootste aangeplante natuurpark van Europa. Het supplement bevat een uniek complex van wateroplosbare polyfenolen met diverse biologische en klinische effecten. Het helpt onder andere de cellen beschermen tegen oxidatieve schade en draagt bij aan het behoud van een goede conditie van de bloedvaten.

Heeft Vitals Pycnogenol Capsules bijwerkingen?

Er zijn geen bekende bijwerkingen van Vitals Pycnogenol Capsules. Het is echter altijd verstandig om voor gebruik de aanbevolen dosering te raadplegen en bij twijfel een arts te raadplegen.