Vitals Schildklierformule pro

  • 60 Capsules
  • 60 Capsules

34.95

Op voorraad
€0.58 per Capsules

Schildklierformule Pro van Vitals bevat een slimme en goed onderbouwde selectie van nutriënten, met als een van de hoofdrolspelers selenium. Van dit spoorelement is bekend dat de inname met de voeding de afgelopen decennia onder druk is komen te staan. Dit terwijl selenium wél een essentiële rol vervult in onder meer het goed functioneren van onze schildklier. Van alle weefsels in het menselijk lichaam heeft de schildklier het hoogste seleniumgehalte en mede daarom is het noodzakelijk om voor een voldoende aanvoer van selenium te blijven zorgen. Ons lichaam kan spoorelementen zoals selenium immers niet zelf aanmaken. Andere nutriënten in Schildklierformule Pro zijn myo-inositol, vitamine A, een ruime dosering vitamine D3 uit plantaardige bron en twee uitstekend opneembare, aminozuurgebonden vormen van ijzer en zink. Aangevuld met een bijzonder werkzaam extract uit ashwagandha-wortel met de merknaam KSM-66®.

  • met myo-inositol
  • selenium in de best opneembare vorm van L-selenomethionine
  • extract uit ashwagandha-wortel (KSM-66®) met sterke wetenschappelijke onderbouwing

Anderen kochten ook

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Samenstelling per 2 capsules RI*:

Myo-inositol 100 mg –
Ashwagandha-extract (KSM-66®) 600 mg –
Waarvan withanoliden 30 mg –

Vitamine A (retinylacetaat) 400 μg-RE** 50%
Vitamine D3 (cholecalciferol, Vitamin D3V®, 2000 ie) 50 µg 1000%
IJzer (bisglycinaat, Ferrochel®, TRAACS®) 10 mg 71%
Selenium (L-selenomethionine) 84 µg 153%
Zink (bisglycinaat, TRAACS®) 10 mg 100%

*RI = referentie-inname ** μg-RE = μg retinolequivalenten

KSM-66® is een geregistreerd handelsmerk van Ixoreal Biomed Inc. Vitamin D3V® is een geregistreerd handelsmerk van ProTecNutra Ltd. Ferrochel® en TRAACS® (The Real Amino Acid Chelate System) zijn geregistreerde handelsmerken van Albion Minerals.

Ingrediënten:

Ashwagandha-extract (Withania somnifera, wortel [bevat melk]), myo-inositol, vegetarische capsule (pullulan, uit gefermenteerd cassave-zetmeel), mineralen (ijzer, zink, selenium), antiklontermiddelen (calciumzouten van vetzuren, siliciumdioxide), vitaminen (D3, A), rijstebloem (Oryza sativa).

Gebruik

2 capsules per dag tusesn de maaltijden door (minimaal een half uur voor, of twee uur na een maaltijd) met water innemen.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitals Schildklierformule pro” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement (Multivitamine- en mineralenpreparaat).

Houd u aan de aanbevolen dosering.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk