Vitals Schildklierformule pro

 • 60 Capsules
 • 60 Capsules

34.95

€0.58 per Capsules

Vitals Schildklierformule Pro Capsules zijn ontworpen om een essentiële rol te spelen in het handhaven van een gezonde schildklierfunctie. Deze formule bevat een slimme selectie van nutriënten, waaronder selenium, dat van vitaal belang is voor de productie van schildklierhormonen. Door een verhoogde behoefte aan jodium kan het nodig zijn om dit product te combineren met een jodiumsupplement. Een andere belangrijke nutriënt in deze capsules is myo-inositol, wat bekend staat om zijn positieve effecten op de schildklierfunctie. Bovendien bevat het product vitamine A, plantaardige vitamine D3 uit algen en goed opneembare, aminozuurgebonden vormen van ijzer en zink. Een bijzonder werkzaam extract uit ashwagandha-wortel met de merknaam KSM-66® maakt de formule compleet.

Het regelmatig innemen van Vitals Schildklierformule Pro Capsules kan bijdragen aan de ondersteuning van een gezonde schildklierfunctie. Het feit dat het product nutriënten bevat die op verschillende manieren de schildklierfunctie ondersteunen, maakt het tot een uitstekende keuze voor mensen die bezorgd zijn over hun schildkliergezondheid. Een ander groot voordeel van deze capsules is dat ze goed opneembare nutriënten bevatten die afkomstig zijn van hoogwaardige ingrediënten, zoals TRAACS®. Dit zorgt ervoor dat het lichaam de nutriënten gemakkelijk kan opnemen en gebruiken. Door de zorgvuldig samengestelde formule kunnen gebruikers erop vertrouwen dat dit product een belangrijke bijdrage kan leveren aan het behoud van een gezonde schildklierfunctie.

Lees meer <
 • met myo-inositol

 • selenium in de best opneembare vorm van L-selenomethionine

 • extract uit ashwagandha-wortel (KSM-66®) met sterke wetenschappelijke onderbouwing

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in antioxidanten

Vitakruid Kaardebol tinctuur

Vitakruid Kaardebol tinctuur

New Care Zwarte knoflook plus

New Care Scutellaria complex

Vitals Teunisbloemolie 500 mg bio

Vitals Teunisbloemolie 500 mg bio

AOV 605 L-Glutamine 500mg

Mattisson Spirulina poeder bio

Ingrediënten

Samenstelling per 2 capsules:

    %RI*
 Myo-inositol 600 mg
Ashwagandha-extract (KSM-66 ®)
Waarvan withanoliden
600 mg
30 mg
 
Vitamine A (retinylacetaat) 400 µg-RE 50%
Vitamine D3 (cholecalciferol, Vitamin D3V®, 2000 ie) 50µg 1000%
IJzer (bisglycinaat, Ferrochel ®, TRAACS®) 10 mg 71%
Selenium (L-selenomethionine) 84µg 153%
Zink (bisglycinaat, TRAACS®) 10 mg 100%

*Referentie Inname

Ingrediënten
Ashwagandha-extract (withania somnifera, wortel [bevat melk]), myo-inositol, vegetarische capsule (pullulan, uit gefermenteerd cassave-zetmeel), mineralen (ijzer, zink, selenium), antiklontermiddelen (calciumzouten van vetzuren, siliciumdioxide), vitaminen (D3, A), rijstebloem (Oryza sativa).

Gebruik

2 capsules per dag tusesn de maaltijden door (minimaal een half uur voor, of twee uur na een maaltijd) met water innemen.

Vitals reviews

 1. michelledejonge

  Ter ondersteuning van mijn schildklier. Tevreden over.

 2. Anne

  De Vitals Schildklierformule Pro Capsules zijn ontworpen om de schildklierfunctie te ondersteunen en kunnen worden gebruikt door mensen die zich zorgen maken over hun schildkliergezondheid. De capsules bevatten een combinatie van nutriënten die belangrijk zijn voor een gezonde schildklierfunctie, zoals jodium, myo-inositol, vitamine A, plantaardige vitamine D3, ijzer en zink. Het bijzondere extract van ashwagandha-wortel met de merknaam KSM-66® maakt de formule compleet.

 3. Niels

  “Vitals Schildklierformule Pro heeft mijn schildklierfunctie enorm verbeterd!”

 4. Tom

  Ik ben blij met de slimme selectie van nutriënten in deze formule en voel me nu energieker dan ooit tevoren dankzij Vitals Schildklierformule Pro Capsules.

 5. Bart

  Ik ben al een tijdje op zoek naar een product dat mijn schildklierfunctie kan ondersteunen en ik ben blij dat ik Vitals Schildklierformule Pro heb gevonden. Deze capsules bevatten een combinatie van belangrijke nutriënten, waaronder selenium en myo-inositol, die bijdragen aan het behoud van een gezonde schildklierfunctie. Bovendien zijn de ingrediënten van hoge kwaliteit en goed opneembaar, wat betekent dat mijn lichaam de nutriënten gemakkelijk kan opnemen en gebruiken. Ik kan echt het verschil merken sinds ik dit product ben gaan gebruiken en ik ben blij dat ik het aan mijn dagelijkse routine heb toegevoegd.

 6. Niels

  Als iemand die bezorgd is over haar schildkliergezondheid, was ik op zoek naar een betrouwbaar en effectief product dat me kon helpen mijn schildklierfunctie te ondersteunen. Ik ben zo blij dat ik Vitals Schildklierformule Pro heb ontdekt. Deze capsules bevatten een slimme selectie van nutriënten, waaronder vitamine A, plantaardige vitamine D3 en aminozuurgebonden vormen van ijzer en zink – precies wat ik nodig had om mijn schildklier gezond te houden. Een ander voordeel van dit product is dat het een speciaal extract bevat uit ashwagandha-wortel met de merknaam KSM-66®, wat bijdraagt aan een betere algehele gezondheid. Ik merk dat ik me nu beter voel dan ooit tevoren en ik raad dit product zeker aan aan iedereen die zijn of haar schildkliergezondheid wil verbeteren.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement (Multivitamine- en mineralenpreparaat).

Houd u aan de aanbevolen dosering.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is antioxidanten goed voor?

Antioxidanten zijn belangrijke voedingsstoffen zijn die helpen bij het beschermen van het lichaam tegen schadelijke vrije radicalen die kunnen bijdragen aan celbeschadiging en veroudering. Antioxidanten werken door vrije radicalen te neutraliseren en ze onschadelijk te maken voordat ze schade kunnen aanrichten aan cellen en weefsels in het lichaam.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitals Schildklierformule Pro Capsules?

Ervaringen met Vitals Schildklierformule Pro Capsules zijn over het algemeen positief. Mensen ervaren een verbetering van hun schildklierfunctie en een toename van hun energieniveau na het gebruik van deze capsules. Daarnaast wordt het product gewaardeerd vanwege de slimme en goed onderbouwde selectie van nutriënten.

Waarom deze aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een supplement dat je schildklierfunctie ondersteunt, dan is deze aanbieding zeker de moeite waard. Door de combinatie van myo-inositol, selenium, vitamine A, plantaardige vitamine D3, ijzer, zink en het extract uit ashwagandha-wortel met de merknaam KSM-66®, bieden deze capsules een uitgebreide ondersteuning voor de schildklier. Bovendien krijg je nu een aantrekkelijke korting op dit product.

Wat zijn de voordelen van Vitals Schildklierformule Pro Capsules?

De voordelen van Vitals Schildklierformule Pro Capsules zijn onder andere:

 

 • Ondersteuning van de schildklierfunctie
 • Verbetering van het energieniveau
 • Slimme en goed onderbouwde selectie van nutriënten
 • Bevat selenium in de best opneembare vorm van L-selenomethionine
 • Sterke wetenschappelijke onderbouwing voor het extract uit ashwagandha-wortel (KSM-66®)
 • Plantaardige vitamine D3 uit algen (Vitamin D3V®)
 • Goed opneembare, aminozuurgebonden vormen van ijzer en zink (TRAACS®)

Heeft Vitals Schildklierformule Pro Capsules bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend van Vitals Schildklierformule Pro Capsules. Echter, zoals bij elk supplement, kunnen er individuele verschillen zijn in reacties op de ingrediënten. Bij twijfel is het altijd verstandig om een arts te raadplegen voordat je begint met het gebruik van dit product.