Mattisson Absolute ashwagandha 425mg withania somnifera

 • 90 Tabletten
 • 90 Tabletten

14.95

Op voorraad
€0.17 per Tabletten

Ashwagandha is een inheemse struik die groeit in delen van Afrika en Azië. Het wordt ook wel Indian Ginseng genoemd. De wortels van de Ashwagandha struik worden gebruikt.

Lees meer <

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in ashwagandha

Nu -12%
Vitals Ashwagandha-ksm bio

Vitals Ashwagandha-ksm bio

Vitakruid Ashwagandha & Bioperine (KSM-66)

Vitakruid Ashwagandha & Bioperine (KSM-66)

Nu -16%
Vitakruid Multivitamine Dag Man

Vitakruid Multivitamine Dag Man

Royal Green Magnesium

Royal Green Magnesium

Ingrediënten

Ashwagandha extract 3,5% , Ashwagandha poeder. Overige ingrediënten (hulpstoffen): aardappelzetmeel, rijstconcentraat, rijstvliesextract, cellulose.

Gebruik

2x daags 1-2 tabletten tijdens of na de maaltijd. Tabletten met water innemen.

Mattisson reviews

 1. Benthe

  Ik ben begonnen met het innemen van ashwagandha tijdens een hele stressvolle periode. Het is sindsdien een product dat ik altijd gebruik wanneer ik stress ervaar.

 2. Tom

  Ik heb onlangs de Mattisson Absolute ashwagandha 425mg withania somnifera gekocht en ik ben er zeer tevreden mee! Ik begon dit supplement in te nemen omdat ik veel stress en vermoeidheid ervaarde vanwege mijn drukke levensstijl. Na slechts een paar dagen merkte ik al een verbetering in mijn energieniveau en de manier waarop ik met stress omga. Ik voel me ook over het algemeen rustiger en meer ontspannen. De capsules zijn ook gemakkelijk in te nemen en hebben geen nare nasmaak. Ik raad dit product aan aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijke manier om hun stress en vermoeidheid te verminderen.

 3. Amber

  Ik had al veel gehoord over ashwagandha en besloot uiteindelijk om de Mattisson Absolute ashwagandha 425mg withania somnifera te kopen. Ik ben zo blij dat ik het heb gedaan! Na slechts een week gebruik heb ik al gemerkt dat mijn humeur verbeterd is en dat ik me over het algemeen beter voel. Ik heb ook gelezen dat ashwagandha kan helpen bij het reguleren van de hormonen en het immuunsysteem, wat voor mij vooral interessant is omdat ik last heb van hormonale onevenwichtigheden. De kwaliteit van het product lijkt ook te kloppen. De capsules zijn goed gemaakt en de dosering is gemakkelijk te bepalen. Kortom, ik raad dit product aan aan iedereen die zijn gezondheid en welzijn wil verbeteren op een natuurlijke manier.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar is ashwagandha goed voor?

Ashwagandha is een kruid dat al eeuwenlang wordt gebruikt in de traditionele Ayurvedische geneeskunde van India en Pakistan. Het wordt beschouwd als een adaptogeen, wat betekent dat het kan helpen bij het verminderen van stress en angst en het verbeteren van de algemene gezondheid en het welzijn.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige