Royal Green Ashwagandha

  • 60 Capsules
  • 60 Capsules

25.95

Op voorraad
€0.43 per Capsules

Ashwagandha biedt voordelen voor Lichaam en geest. Ashwagandha is een oud ayurvedisch kruid. Het onder andere gunstig voor een goede geestelijke balans. Ashwagandhawortel capsules kunnen vanwege hun rustgevende eigenschappen echter ook bijdragen aan een goed slaappatroon.

  • Ashwagandha heeft een rol bij de opbouw van de spiermassa*
  • Ashwagandha helpt bij stress-situaties**
  • Ashwagandha draagt bij aan evenwicht in stresssituaties

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Ashwagandha* (Withania somnifera), capsule: HPMC, anti-klontermiddelen: magnesiumcarbonaat en siliciumdioxide.

Gebruik

1-2 capsules per dag, liefst bij een maaltijd.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Royal Green Ashwagandha” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Als je Ashwagandha koopt, is het goed om op twee dingen te letten. We adviseren je daarom om een extract te kiezen met een hoge concentratie withanoliden en de andere werkzame stof oligosacchariden. Waar moet ik op letten als ik Ashwagandha koop? Ashwagandha wordt gezien als veelzijdig kruid. Het wordt gezien als een natuurlijk adaptogeen, een stof die zich aanpast aan de behoeften van het lichaam. Daarom heeft Ashwagandha zoveel voordelen. Zo staat bekend dat Ashwagandha rustgevend is en een positieve invloed heeft op het geestelijk welzijn. Daarnaast kan het ook je energiehuishouding ondersteunen. Een ashwagandha extract is een natuurlijke rustgever die lichaam en geest helpt te ontspannen.* Over de ashwagandha werking, lopen nog veel verdere onderzoeken. Waar staat ashwagandha om bekend? Ashwagandha is een rustgevend kruid. Voor ondersteuning van de nachtrust, neem je de capsule tijdens het avondeten in. Welk tijdstip kan ik Ashwagandha innemen? Het Ashwagandha supplement staat bekend dat het een rustgevend is en een positieve invloed heeft op ons humeur. Zo zou het onder andere stress en angst verminderen ook verlaagt het de bloedsuikerspiegel. Waar helpt ashwagandha bij? Ashwagandha helpt bij je Gemoedstoestand. We linken stress vaak aan een verhoogd cortisol. Ashwagandha is een zogeheten adaptogeen, Dit betekent dat het kruid een verstoorde hormoonbalans terug in evenwicht kan brengen. Dit zou betekenen dat een extract van de wortel het niveau van het hormoon cortisol bij gestreste mensen verlaagd. Wat doet ashwagandha met je stress (cortisol)?

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk