Vitakruid Ashwagandha 60 capsules

22.89

Ashwagandha voordelen liggen vooral op het terrein van lichaam en geest. Ashwagandha is een ayurvedisch kruid. Het gunstig voor een goede geestelijke balans. Ashwagandhawortel capsules kunnen vanwege hun rustgevende vermogen echter ook bijdragen aan een goed slaappatroon.

  • Ashwagandha heeft een rol in de opbouw van spieren**
  • Helpt bij stress-situaties**
  • Ashwagandha draagt bij aan evenwicht in stresssituaties

Vitamines.com belofte

Vitamines.com biedt enkel hoogwaardige supplementen aan, mocht u een vraag hebben dan staat ons team voor u klaar. Snellere levering aan huis Beste prijs/ kwaliteit Zorgvuldig ingepakt

Ingrediënten

Ashwagandha (KSM-66®) (melk), HPMC (capsule), cellulose (vulstof), Piperine (Bioperine®), silicium dioxide (anti-klontermiddel).

Gebruik

Neem 1-2 capsules per dag. Tenzij anders geadviseerd.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitakruid Ashwagandha 60 capsules” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Veelgestelde vragen

Als je ashwagandha koopt, is het belangrijk om op twee dingen te letten. We raden je daarom aan om een extract te kiezen met een hoge concentratie withanoliden en de andere werkzame stof oligosacchariden. Daarnaast adviseren je een extract met een lage concentratie withaferina A. Waar moet je op letten als je ashwagandha koopt? Ashwagandha wordt gezien als een echte essential met tal van toepassingen. Het wordt gezien als een natuurlijk adaptogeen, een stof die zich aanpast aan de behoeften van het lichaam. Daarom heeft ashwagandha tal van voordelen. Zo staat bekend dat het rustgevend is en een positieve invloed kan hebben op het geestelijk welzijn. Daarnaast kan het ook je energiehuishouding ondersteunen. Een ashwagandha extract is een natuurlijke rustgever die lichaam en geest helpt te ontspannen.* Over de ashwagandha werking, lopen nog veel verdere onderzoeken.
Waar staat ashwagandha om bekend? Ashwagandha helpt je tijdens de dag om geestelijk en lichamelijk in balans te blijven in periodes van stress. Het is een rustgevend kruid. Voor ondersteuning van de nachtrust, neem je de capsule tijdens het avondeten in. Op welk tijdstip kan ik Ashwagandha het beste innemen? Ashwagandha staat bekend dat het een rustgevende werking en een positieve invloed heeft op ons humeur. Het zou onder andere stress en angst verminderen ook verlaagt het de bloedsuikerspiegel, vergroot de vruchtbaarheid, bevordert de spiergroei, helpt tegen ontstekingen en stimuleert het algehele geheugen. Waar helpt ashwagandha zoal tegen? Gemoedstoestand. We linken stress vaak aan een verhoogd cortisol. Ashwagandha is een adaptogeen, Dit betekent dat het kruid een verstoorde hormoonbalans terug in evenwicht kan brengen. Dit zou kunnen betekenen dat een extract van de wortel het niveau van het hormoon cortisol bij gestreste mensen verlaagd. Wat doet ashwagandha met cortisol?

Waarschuwingen

Voorzichtigheid is geboden bij gebruik van medicatie die de aanmaak van serotonine bevordert (in het bijzonder antidepressiva). Ashwagandha kan namelijk de werking van deze geneesmiddelen versterken. Bestel bij twijfel altijd onder voorbehoud van een veiligheidscheck door een gespecialiseerd apotheker.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Waarom Vitamines.com ?

Vaak heb je meer vitamine D nodig dan je uit zonlicht en voeding haalt. Extra vitamine D wordt opgeslagen in het lichaam en dient, bijvoorbeeld in de donkere wintermaanden, als een extra reserve.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk

Toegevoegd aan bestelling

X