Vitals Ashwagandha-ksm bio

 • 60 Capsules
 • 60 Capsules

17.50

Op voorraad
€0.29 per Capsules

Vitals Ashwagandha-KSM is een biologisch en vegetarisch supplement dat het sterkst wetenschappelijk onderbouwde ashwagandha-extract bevat. Dit extract, genaamd KSM-66®, wordt geproduceerd door middel van een speciaal ontwikkelde extractiemethode waarin het hele spectrum aan actieve stoffen uit de wortel wordt geëxtraheerd, wat bijdraagt aan de ondersteuning van zowel de geest als het lichaam. Ashwagandha heeft een ontspannende en rustgevende werking en kan gebruikt worden in stresssituaties. Bovendien kan het bijdragen aan het behoud van een regulerende werking op de hypothalamus-hypofyse-bijnieras. Deze eigenschappen maken Vitals Ashwagandha-KSM een geschikt supplement voor mensen die willen werken aan hun geestelijke balans en ontspanning.

Naast de gezondheidsvoordelen van het supplement heeft Vitals ook aandacht besteed aan duurzaamheid en milieu. Het supplement wordt geleverd in een nieuwe, duurzame verpakking van PaperWise karton, dat een CO2-neutraal product is. De grondstof voor het karton bestaat uit landbouwafval dat overblijft na de oogst van boeren, waardoor er geen extra bomen gekapt hoeven te worden. Het karton kan zeven keer gerecycled worden, wat zorgt voor een verminderde druk op het milieu en een afname van de CO2-uitstoot. Het potje en de etiketten van het supplement zijn gemaakt van recyclebaar biobased plastic, wat de recyclebaarheid van de verpakking verder vergroot. Door te kiezen voor een duurzame verpakking ondersteunt Vitals niet alleen het milieu, maar ook de boeren in ontwikkelingslanden.

Lees meer <
 • Beste biologische ashwagandha keuze

 • met sterke wetenschappelijke onderbouwing

 • extract (KSM-66®) uit de wortel van biologisch geteelde ashwagandha

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in ashwagandha

Mattisson Absolute ashwagandha 425mg withania somnifera

Mattisson Absolute ashwagandha 425mg withania somnifera

Vitakruid Ashwagandha & Bioperine (KSM-66)

Vitakruid Ashwagandha & Bioperine (KSM-66)

Nu -16%
Vitakruid Multivitamine Dag Man

Vitakruid Multivitamine Dag Man

Royal Green Magnesium

Royal Green Magnesium

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 2 capsules

Ashwagandha-extract (biologisch, KSM-66®) 600 mg
  waarvan withanolides 30 mg

KSM-66® is een geregistreerd handelsmerk van Ixoreal Biomed Inc.

Ingrediënten
Ashwagandha-extract* (Withania somnifera, bevat melk), hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule), antiklontermiddel: rijstconcentraat*.

*van biologische oorsprong

Allergenen informatie
Bevat melk. Bevat geen gluten, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs (niet voor veganisten).

Gebruik

2 capsules per dag bij een maaltijd met ruim water innemen, bij voorkeur verdeeld over de dag of zoals geadviseerd

Vitals reviews

 1. Sanne

  Heel fijn product! Snel ontvangen en mijn concentratie is er ontzettend door verbeterd.

 2. Nick

  Ik heb recentelijk Vitals Ashwagandha-KSM gekocht en ik ben erg tevreden met het product. Ik merk dat ik me meer ontspannen en rustiger voel sinds ik het supplement gebruik. Het is fijn om te weten dat het extract op een duurzame manier is geproduceerd en de verpakking ook recyclebaar is. Het feit dat het vegetarisch is, is een extra bonus en ik voel me goed dat ik mijn lichaam ondersteun met deze gezonde en natuurlijke ingrediënten.

 3. Johanna

  Als iemand die veel last heeft van stress, kan ik eerlijk zeggen dat Vitals Ashwagandha-KSM een leven veranderend product is. Ik voel me nu veel beter in staat om mijn dagelijkse uitdagingen aan te gaan sinds ik begonnen ben met het supplement. Het feit dat het bio en vegetarisch is, evenals de duurzame verpakking, maakt dat ik me goed voel over het gebruik van dit product. Ik zou het aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een natuurlijke manier om stress te verminderen en hun geestelijke balans te herstellen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Vermijd uit voorzorg gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding in verband met het ontbreken van voldoende gegevens hierover. Voorzichtigheid is geboden bij hyperthyroïdie.

Waar is ashwagandha goed voor?

Ashwagandha is een kruid dat al eeuwenlang wordt gebruikt in de traditionele Ayurvedische geneeskunde van India en Pakistan. Het wordt beschouwd als een adaptogeen, wat betekent dat het kan helpen bij het verminderen van stress en angst en het verbeteren van de algemene gezondheid en het welzijn.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitals Ashwagandha-KSM?

Er zijn veel positieve ervaringen met Vitals Ashwagandha-KSM. Mensen melden dat ze zich minder gestrest voelen, beter slapen en meer ontspannen zijn na het gebruik van dit supplement. Ook wordt het vaak gebruikt voor het verbeteren van de geestelijke balans en het ondersteunen van het lichaam in stressvolle situaties.

Waarom deze Vitals Ashwagandha-KSM aanbieding kopen?

Als u op zoek bent naar een natuurlijk supplement dat kan helpen bij stress, geestelijke balans en ontspanning, is de Vitals Ashwagandha-KSM aanbieding een goede keuze. Bovendien wordt het product geleverd in een duurzame verpakking van PaperWise karton en biobased plastic. Een verantwoorde keuze voor het milieu en voor u. Wat zijn de voordelen van Vitals Ashwagandha-KSM?

Wat zijn de voordelen van Vitals Ashwagandha-KSM?

Vitals Ashwagandha-KSM heeft een adaptogene werking, wat betekent dat het helpt het lichaam in balans te houden bij stressvolle situaties. Daarnaast kan het bijdragen aan een goede geestelijke balans en werkt het ontspannend. Het extract uit de wortel van biologisch geteelde ashwagandha is wetenschappelijk onderbouwd en is geschikt voor vegetariërs.

Heeft Vitals Ashwagandha-KSM bijwerkingen?

Vitals Ashwagandha-KSM wordt over het algemeen goed verdragen en heeft geen bekende bijwerkingen. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en het gebruik te bespreken met een arts als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Raadpleeg ook een arts als u andere medicijnen gebruikt of een medische aandoening heeft.