Mattisson Absolute astaxanthine 4mg

18.95

Mattisson HealthStyle Vegan Astaxanthine 4mg Capsules is een supplement dat Astaxanthine Nataxtin ™ bevat, een natuurlijke donkerrode kleurstof die wordt geproduceerd door de Haematococcus pluvialis-alg. Deze alg groeit in verschillende wateromgevingen en wordt ook wel ‘Het Rode Goud’ genoemd. Astaxanthine biedt bescherming aan de alg tegen invloeden van buitenaf en is de reden waarom zalm, forel, andere waterdieren en zelfs flamingo’s zo’n mooie roze kleur hebben. Dit supplement biedt dezelfde voordelen voor de gezondheid van mensen.

De Astaxanthine in deze capsules is afkomstig van Haematococcus pluvialis-algen die in de Zuid Amerikaanse Atacama-woestijn worden geteeld. Dit betekent dat de bron van deze Astaxanthine volledig natuurlijk is en dat er geen synthetische of schadelijke stoffen worden toegevoegd. Het gebruik van deze capsules kan voordelen bieden voor de gezondheid van mensen, zoals het ondersteunen van het immuunsysteem, het beschermen tegen de schadelijke effecten van oxidatieve stress en het verbeteren van de gezondheid van de huid. Het supplement is veganistisch en bevat geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.

Lees meer <
 • Met naxanthin

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in astaxanthine

Nu -15%
A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

Royal Green Astaxanthine

Vitals Astamax 6 mg

Vitals Astamax 6 mg

New Care Zwarte knoflook plus

New Care Multi vrouw

Orthovitaal Astaxanthine AstaPure 4 mg

Orthovitaal Astaxanthine AstaPure 4 mg

Ingrediënten

Samenstelling per capsule

MCT-olie 210 mg
waarvan 60% C8 126 mg
waarvan 40% C10 84 mg
Astaxanthine (Nataxtin™) 4 mg

Ingrediënten
MCT-olie (hulpstof) uit kokosolie, Astaxanthine Nataxtin™ uit Haematococcus pluvialis algen, vegetarische capsule (gemodificeerd maïszetmeel, glycerol, carrageen, watervrij natriumcarbonaat).

Gebruik

1-2 maal daags 1 capsule doorslikken met water.

Mattisson reviews

 1. margo

  Ik neem dit met als voordeel de ontstekingsremmende werking. Hopelijk ervaar ik dit snel!

 2. Anne

  Geweldig supplement! Natuurlijke Astaxanthine van hoge kwaliteit zonder synthetische toevoegingen, helpt mijn immuunsysteem en huid gezond te houden.

 3. Emma

  Als veganist ben ik altijd op zoek naar natuurlijke supplementen die mijn lichaam ondersteunen. Ik ben erg blij dat ik Mattisson Absolute astaxanthine 4mg heb ontdekt! Het supplement maakt gebruik van de kracht van de Haematococcus pluvialis-algen, wat betekent dat het volledig natuurlijk is. Ik voel me gezonder en mijn huid ziet er beter uit sinds ik deze capsules gebruik. Ook ben ik verheugd dat het supplement geen synthetische stoffen bevat en veganistisch is. Al met al raad ik Mattisson Absolute astaxanthine 4mg ten zeerste aan als een effectief en gezond aanvullend product.

 4. Lars

  Ik ben altijd sceptisch geweest over supplementen, maar Mattisson Absolute astaxanthine 4mg heeft me overtuigd! Ik voel me meer energiek en merk dat mijn immuunsysteem verbeterd is sinds ik begon met deze capsules. De natuurlijke bron van astaxanthine is een grote plus en ik ben blij dat het geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen bevat. Ik heb ook gemerkt dat mijn huid een gezondere uitstraling heeft sinds ik deze capsules gebruik. Ik raad dit product ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke manier om hun immuunsysteem te ondersteunen en zich beter te voelen!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.

Waar is astaxanthine goed voor?

Astaxanthine is een carotenoïde, een natuurlijk pigment dat wordt aangetroffen in zeevruchten, algen en sommige planten. Het is een krachtige antioxidant die bekend staat om zijn ontstekingsremmende eigenschappen en zijn vermogen om schadelijke vrije radicalen in het lichaam te neutraliseren. Astaxanthine heeft vele voordelen, maar wordt vaak gebruikt om zijn onstekingsremmende werking.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Mattisson HealthStyle Vegan Astaxanthine 4mg Capsules?

Er zijn veel positieve ervaringen met Mattisson HealthStyle Vegan Astaxanthine 4mg Capsules. Veel mensen merken dat hun huid er gezonder en stralender uitziet, terwijl anderen melden dat hun ogen beter functioneren en dat ze minder last hebben van vermoeidheid. Ook worden de antioxidante eigenschappen van Astaxanthine geprezen.

Waarom deze Mattisson HealthStyle Vegan Astaxanthine 4mg Capsules aanbieding kopen?

Deze aanbieding is een geweldige manier om te profiteren van de vele voordelen van Astaxanthine tegen een aantrekkelijke prijs. Bovendien bevat Mattisson HealthStyle Vegan Astaxanthine 4mg Capsules de hoogwaardige Astaxanthine Nataxtin ™, die wordt verkregen uit een volledig natuurlijke bron in de Zuid Amerikaanse Atacama-woestijn.

Wat zijn de voordelen van Mattisson HealthStyle Vegan Astaxanthine 4mg Capsules?

Mattisson HealthStyle Vegan Astaxanthine 4mg Capsules bevatten Astaxanthine, een carotenoïde die bekend staat om zijn antioxidante eigenschappen. Het kan bijdragen aan een gezonde huid, betere oogfunctie, minder vermoeidheid en het ondersteunen van het immuunsysteem. Ook wordt Astaxanthine beschouwd als een natuurlijke ontstekingsremmer

Heeft Mattisson HealthStyle Vegan Astaxanthine 4mg Capsules bijwerkingen?

Er zijn geen significante bijwerkingen gemeld bij het gebruik van Mattisson HealthStyle Vegan Astaxanthine 4mg Capsules. Het is echter altijd aan te raden om de aanbevolen dosering te volgen en als u zwanger bent, borstvoeding geeft of medicijnen gebruikt, uw arts te raadplegen voordat u dit product gebruikt.