Mattisson Absolute astaxanthine 4mg

  • 60 Capsules
  • 60 Capsules

18.95

Op voorraad
€0.32 per Capsules

Astaxanthine Nataxtin™ is afkomstig van Haematococcus pluvialis algen. Astaxanthine is een carotenoïde die door algen en planten wordt gemaakt ter bescherming en is daarmee een natuurlijke antioxidant. Deze volledig natuurlijke Haematococcus pluvialis algen zijn geteeld in de Zuid-Amerikaanse Atacama woestijn.

  • Met naxanthin

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

ingrediënten: MCT-olie (hulpstof) uit kokosolie, Astaxanthine Nataxtin™ uit Haematococcus pluvialis algen, vegetarische capsule (gemodificeerd maïszetmeel, glycerol, carrageen

Samenstelling per capsule:

astaxanthine 4 mg
caprinezuur (C10) 84 mg
caprylzuur (C8) 126 mg
mct olie 210 mg

Gebruik

1-2 maal daags 1 capsule doorslikken met water.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mattisson Absolute astaxanthine 4mg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Wat is Astaxanthine?

Astaxanthine Nataxtin ™ is een donkerrode kleurstof die wordt gemaakt door een eencellige alg (Haematococcus pluvialisen) en behoort tot de carotenoïde. Deze Bloedregenalg groeit in meren, rotspoelen, vijvers en Arctische zeegebieden en wordt ook wel ‘Het Rode Goud’ genoemd. Astaxanthine beschermt de alg tegen invloeden van buitenaf. Astaxanthine is de reden dat zalm, forel, andere waterdieren en zelfs flamingo’s zo’n mooie roze kleur hebben. Voor deze dieren is Astaxanthine van levensbelang.

Herkomst Astaxanthine

De bron van Mattisson Astaxanthine is volledig natuurlijk van Haematococcus pluvialis, geteeld in de Zuid Amerikaanse Atacama-woestijn.

Waarschuwingen

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk