Mattisson Vegan astaxanthine 8mg

  • 60 Capsules
  • 60 Capsules

32.95

€0.55 per Capsules

Astaxanthine is een natuurlijke stof die wordt gewonnen uit de Haematococcus pluvialis-algen, ook wel bekend als bloedregenalg. Deze algen worden gekweekt in de Zuid-Amerikaanse Atacama-woestijn en zijn rijk aan carotenoïden. Eeuwen geleden ontdekten vissen zoals flamingos, forellen en andere waterdieren de donkerrode kleurstof van deze algen en profiteerden van de krachtige antioxidante eigenschappen ervan. Mattisson Healthstyle Astaxanthine 8 mg maakt gebruik van deze natuurlijke bron van astaxanthine.

Astaxanthine staat bekend om zijn hoge biologische beschikbaarheid, wat betekent dat het gemakkelijk door het lichaam kan worden opgenomen. Dit maakt het een effectieve voedingsstof die het hele lichaam kan ondersteunen. Astaxanthine wordt beschouwd als een krachtige antioxidant, wat betekent dat het helpt bij het neutraliseren van schadelijke vrije radicalen en oxidatieve stress. Het kan helpen bij het behoud van een gezonde huid, het verbeteren van het gezichtsvermogen en het bevorderen van een gezonde werking van het immuunsysteem.

Door te kiezen voor Mattisson Healthstyle Astaxanthine 8 mg krijg je een natuurlijk supplement dat afkomstig is van hoogwaardige algen. Het kan een waardevolle aanvulling zijn op je dagelijkse voedingsroutine en kan helpen bij het behouden van een optimale gezondheid. Het is altijd raadzaam om de doseringsinstructies en aanbevelingen van het product op te volgen voor de beste resultaten.

Lees meer <

Anderen kochten ook

Populair in astaxanthine

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

Royal Green Astaxanthine

Mattisson Absolute astaxanthine 4mg

Mattisson Absolute astaxanthine 4mg

Vitals Astamax 6 mg

Vitals Astamax 6 mg

New Care Zwarte knoflook plus

New Care Multi vrouw

Ingrediënten

MCT-olie uit kokosolie (vulstof), Astaxanthine NataxtinTM (van Haematococcus Pluvialis), Glycerol (palmvrij (huls)), Gemodificeerd Erwtenzetmeel (huls), Carrageen (huls).

Gebruik

1-2 maal daags 1 capsule doorslikken met water.

Koel, droog en afgesloten bewaren.

Mattisson reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mattisson Vegan astaxanthine 8mg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is astaxanthine goed voor?

Astaxanthine is een carotenoïde, een natuurlijk pigment dat wordt aangetroffen in zeevruchten, algen en sommige planten. Het is een krachtige antioxidant die bekend staat om zijn ontstekingsremmende eigenschappen en zijn vermogen om schadelijke vrije radicalen in het lichaam te neutraliseren. Astaxanthine heeft vele voordelen, maar wordt vaak gebruikt om zijn onstekingsremmende werking.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Mattisson Healthstyle Astaxanthine 8 mg?

Ervaringen met Mattisson Healthstyle Astaxanthine 8 mg zijn over het algemeen positief. Mensen hebben gemeld dat ze merkbare voordelen hebben ervaren na regelmatig gebruik van dit product. Sommige gebruikers hebben opgemerkt dat ze een verbeterde huidconditie hebben gekregen, zoals een gezondere uitstraling en verminderde tekenen van veroudering. Anderen hebben gemeld dat ze een toename van energie en vitaliteit hebben ervaren. Het is echter belangrijk op te merken dat de ervaringen van individuen kunnen variëren en dat resultaten afhankelijk kunnen zijn van verschillende factoren, zoals de individuele gezondheidstoestand en levensstijl.

Waarom deze Mattisson Healthstyle Astaxanthine 8 mg aanbieding kopen?

De aanbieding van Mattisson Healthstyle Astaxanthine 8 mg is een geweldige kans om dit product tegen een voordelige prijs te verkrijgen. Met deze aanbieding kun je profiteren van de krachtige eigenschappen van astaxanthine en tegelijkertijd je portemonnee sparen. Mis deze kans niet om je gezondheid te verbeteren en te genieten van de voordelen van astaxanthine!

Wat zijn de voordelen van Mattisson Healthstyle Astaxanthine 8 mg?

Mattisson Healthstyle Astaxanthine 8 mg biedt verschillende voordelen. Ten eerste is het een volledig natuurlijk supplement, afkomstig van de Haematococcus pluvialis algen. Het bevat de krachtige antioxidant astaxanthine, die kan helpen bij het bestrijden van vrije radicalen en het beschermen van cellen tegen oxidatieve stress. Astaxanthine kan ook bijdragen aan het behoud van een gezonde huid, het verbeteren van het gezichtsvermogen en het ondersteunen van het immuunsysteem. Daarnaast heeft het een hoge biobeschikbaarheid, wat betekent dat het gemakkelijk door het lichaam kan worden opgenomen en benut.

Heeft Mattisson Healthstyle Astaxanthine 8 mg bijwerkingen?

Over het algemeen wordt Mattisson Healthstyle Astaxanthine 8 mg goed verdragen en zijn er geen ernstige bijwerkingen gemeld. Het is echter altijd belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en eventuele allergieën of intoleranties voor ingrediënten te controleren. Als je specifieke zorgen hebt over mogelijke bijwerkingen, raden we aan om contact op te nemen met een zorgverlener voordat je dit supplement gaat gebruiken.