Vitakruid BCAA Poeder

  • 250 Gram
  • 250 Gram

34.89

€0.14 per Gram

Vitakruid BCAA is een voedingssupplement dat de drie essentiële aminozuren L-leucine, L-isoleucine en L-valine bevat, gecombineerd met vitamine C. Deze aminozuren zijn essentieel voor de spieropbouw en het herstel van de spieren na zware inspanning. Het lichaam maakt deze aminozuren niet zelf aan en kan deze alleen via voeding of supplementen binnenkrijgen. De inname van BCAA supplementen kan zowel voor als na het sporten worden ingenomen en kan helpen bij het opbouwen van spieren en het verbeteren van de energie.

Een ander voordeel van Vitakruid BCAA is de toevoeging van vitamine C, wat het immuunsysteem ondersteunt. Vitamine C heeft ook andere gezondheidsvoordelen, zoals de vorming van collageen, het bevorderen van de opname van ijzer, en het verminderen van vermoeidheid en moeheid. Bovendien stimuleren eiwitten, die ook aanwezig zijn in BCAA, de spiergroei en -kracht bij sportieve activiteiten. Vitakruid BCAA is goed oplosbaar in water en heeft een ideale aminozuren samenstelling voor sporters.

Lees meer <
  • Geeft een energie boost

  • Bevordert de spieropbouw

  • Essentieel voor sporters, ideaal vooraf en na de training

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in bcaa

Nu -62%
Herbolist proteine poeder banaan sachet

Herbolist proteine poeder banaan sachet

Herbolist Proteïne Poeder chocolade

Herbolist Proteïne Poeder Vanille

Herbolist proteine poeder chocolade sachet

Herbolist proteine poeder chocolade sachet

Herbolist proteine poeder vanille sachet

Herbolist proteine poeder vanille sachet

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 maatlepel

RI*
BCAA 2:1:1 granulaat 3900 mg
Waarvan:
– L-Leucine 1950 mg
– L-Isoleucine 975 mg
– L-Valine 975 mg
Vitamine C 750 mg 938%

* Referentie-inname

Ingrediënten
BCAA 2:1:1 (L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine) granulaat, vitamine C, citroenaroma poeder, stevia (natuurlijke zoetstof).

Allergenen informatie
Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

Neem 1 maal daags 1 maatlepel met een glas water of vruchtensap, tenzij anders geadviseerd.

Bij voorkeur een half uur voor de maaltijd of 2 uur erna omdat aminozuren bij de absorptie een competitie aangaan met andere aminozuren uit een maaltijd. Zo nodig kunt u de dosering verhogen, bijvoorbeeld bij intensieve sportbeoefening.

Vitakruid reviews

  1. fien

    Fijn product. Ik neem dit altijd na een intensieve training voor herstel.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Twijfelt u of u dit product kunt gebruiken in combinatie met uw medicijnen? Overleg bij twijfel altijd met uw huisarts. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Droog en op kamertemperatuur bewaren (15-25 °C).

Waar is bcaa goed voor?

BCAA (Branched-Chain Amino Acids) supplementen bevatten de drie essentiële aminozuren leucine, isoleucine en valine, die niet door het lichaam zelf kunnen worden geproduceerd en daarom uit voeding of supplementen moeten worden gehaald. Deze aminozuren zijn betrokken bij spieropbouw en kunnen verschillende voordelen bieden voor iedereen die aan krachttraining of intensief sport.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitakruid BCAA?

Ervaringen met Vitakruid BCAA zijn over het algemeen positief. Veel gebruikers merken dat het supplement hen helpt bij het herstellen van spierweefsel na het sporten. Ook wordt vaak genoemd dat het supplement goed oplosbaar is in water en een prettige smaak heeft. Uiteraard kan het effect van het supplement per persoon verschillen.

Waarom deze Vitakruid BCAA aanbieding kopen?

Met deze Vitakruid BCAA aanbieding haal je een hoogwaardig voedingssupplement in huis dat de spieropbouw en -herstel ondersteunt. Door de ideale aminozuur samenstelling is het supplement geschikt voor sporters en kan het zowel voor als na het sporten worden ingenomen. Bovendien bevat het supplement ook vitamine C, wat goed is voor onder andere het immuunsysteem. Profiteer nu van deze aanbieding en ondersteun je sportprestaties op een verantwoorde manier.

Wat zijn de voordelen van Vitakruid BCAA?

Vitakruid BCAA bevat hoge doseringen van de drie essentiële aminozuren L-leucine, L-isoleucine en L-valine. Deze aminozuren zijn belangrijk voor de opbouw en het herstel van spieren na het sporten. Ook bevat het supplement vitamine C, wat het immuunsysteem ondersteunt en goed is voor onder andere de huid en het ijzergehalte in het bloed. Vitakruid BCAA is goed oplosbaar in water en heeft een prettige smaak.

Heeft Vitakruid BCAA bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen bekend van Vitakruid BCAA. Echter, het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Bij overmatig gebruik van aminozuur supplementen kunnen bijwerkingen zoals misselijkheid, braken en diarree optreden. Mocht je twijfelen of het supplement geschikt is voor jou, raadpleeg dan een arts of diëtist.