Vitals Berberine 500 mg

 • 60 Capsules
 • 60 Capsules

31.50

Op voorraad
€0.53 per Capsules

Vitakruid Berberine 500 Rebersa Capsules is een voedingssupplement dat een hoge dosering van 500 mg berberine per capsule bevat. Berberine wordt verkregen uit de wortels van de Berberis Aristata, ook wel bekend als de Indische Berberis of Boomkurkuma, en wordt al duizenden jaren in China, Japan en India gebruikt. De toenemende populariteit van berberine in de westerse wereld heeft geleid tot de ontwikkeling van voedingssupplementen met berberine als belangrijkste ingrediënt, zoals Vitakruid Berberine 500 Rebersa Capsules.

Er zijn verschillende gezondheidsclaims geassocieerd met berberine, waaronder het behoud van een normaal cholesterolgehalte, de ondersteuning van een normale maag-functie, het bevorderen van een gezonde urinewegen en lever, en het ondersteunen van het immuunsysteem en het herstellend vermogen van de huid. Het is belangrijk op te merken dat deze gezondheidsclaims momenteel in afwachting zijn van Europese toelating. Desalniettemin zijn er talloze studies die de effectiviteit van berberine bij het ondersteunen van een gezonde bloedsuikerspiegel hebben aangetoond, wat het een populaire keuze maakt voor mensen die hun bloedsuikerspiegel willen beheersen.

Lees meer <
 • extract uit de wortels van Berberis aristata, ook wel Indische berberis of boomkurkuma genoemd

 • sterke wetenschappelijke onderbouwing

 • wordt goed opgenomen in doelweefsels

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in berberine

Vitakruid Berberine 500 Rebersa

Vitakruid Berberine 500 Rebersa

Orthovitaal Berberine 400 mg

Orthovitaal Berberine 400 mg

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

Berberine-HCL 500 mg

Ingrediënten
Berberine (extract uit Berberis aristata), rijstconcentraat (Oryza sativa), vegetarische capsule (pullulan, uit gefermenteerd cassave-zetmeel), zonnebloemolie (Helianthus annuus).

Gebruik

1-3 capsules per dag bij een maaltijd met water innemen of zoals geadviseerd

Vitals reviews

 1. Tom

  Vitakruid Berberine 500 Rebersa Capsules zijn een effectieve en gemakkelijke manier om de bloedsuikerspiegel te reguleren.

 2. Eva

  Deze hooggedoseerde berberine-capsules zijn een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke manier om zijn cholesterol en maag-functie te ondersteunen.

 3. Bart

  Ik ben erg blij met de Vitakruid Berberine 500 Rebersa Capsules! Ik heb een familiegeschiedenis van hoge cholesterol en ik wilde graag een natuurlijk supplement proberen voordat ik medicatie zou overwegen. Na ongeveer twee maanden dit supplement te hebben ingenomen, heb ik een aanzienlijke daling in mijn totale cholesterolgehalte gezien. Bovendien heb ik geen bijwerkingen ervaren en was de capsule gemakkelijk in te nemen. Ik ben erg blij met dit product en raad het ten zeerste aan aan anderen die hun cholesterol onder controle willen houden.

 4. Fleur

  Ik ben positief verrast door de Vitakruid Berberine 500 Rebersa Capsules! Ik heb een gevoelige maag en heb eerder problemen gehad met voedingssupplementen die mijn maag van streek maakten. Maar deze capsule heeft geen problemen veroorzaakt en ik heb het gevoel dat het mij heeft geholpen een normale maagfunctie te behouden. Ik heb ook gemerkt dat mijn huid er beter uitziet sinds ik dit supplement neem. Ik zal dit product zeker blijven gebruiken en aanbevelen aan anderen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement (Kruidenpreparaat).

Houd u aan de aanbevolen dosering.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is berberine goed voor?

Berberine wordt al eeuwenlang gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. Berberine supplementen worden steeds populairder vanwege de vele gezondheidsvoordelen die deze stof biedt. Maar is het meest populair omdat het de bloedsuikerspiegel reguleert.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitakruid Berberine 500 Rebersa Capsules?

Er zijn verschillende ervaringen met Vitakruid Berberine 500 Rebersa Capsules. Sommige mensen melden dat ze zich energieker voelen en een betere bloedsuikerspiegel hebben na het innemen van het supplement. Anderen hebben positieve ervaringen met de ondersteuning van hun immuunsysteem en de verbetering van de maag- en urinewegfunctie. Er zijn ook mensen die geen verschil merken na het nemen van het supplement.

Waarom deze Vitakruid Berberine 500 Rebersa Capsules aanbieding kopen?

Als je geïnteresseerd bent in het gebruik van berberine als supplement, is de Vitakruid Berberine 500 Rebersa Capsules aanbieding een goede keuze. Met deze aanbieding krijg je een hoge dosering van 500 mg berberine per capsule, wat kan bijdragen aan het behoud van een gezonde bloedsuikerspiegel en een normaal cholesterolgehalte. Bovendien ondersteunt berberine het immuunsysteem en het herstellend vermogen van de huid. Door deze aanbieding te kopen, kun je profiteren van deze voordelen tegen een voordelige prijs.

Wat zijn de voordelen van Vitakruid Berberine 500 Rebersa Capsules?

Vitakruid Berberine 500 Rebersa Capsules biedt verschillende voordelen. Berberine draagt bij aan het behoud van een gezonde bloedsuikerspiegel en een normaal cholesterolgehalte. Bovendien ondersteunt berberine het immuunsysteem en het herstellend vermogen van de huid. Het supplement is ook goed voor de normale maag-functie en de urinewegen en lever. Met een hoge dosering van 500 mg berberine per capsule kan Vitakruid Berberine 500 Rebersa Capsules bijdragen aan het behoud van deze voordelen.

Heeft Vitakruid Berberine 500 Rebersa Capsules bijwerkingen?

Er zijn geen ernstige bijwerkingen bekend van Vitakruid Berberine 500 Rebersa Capsules. Sommige mensen kunnen echter milde bijwerkingen ervaren, zoals maagklachten of diarree. Het is belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en het supplement niet te gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft, of als je bepaalde medicijnen gebruikt. Raadpleeg bij twijfel altijd een arts of apotheker.