Mattisson Biotine 1000mcg

  • 60 Tabletten
  • 60 Tabletten

9.95

Op voorraad
€0.17 per tablet

Biotine of vitamine B8 is een in water oplosbare vitamine die voornamelijk voorkomt in eieren, melk, noten, pinda’s en lever. Te weinig biotine kan leiden tot huidaandoeningen, depressies en bloedarmoede. Overtollige biotine is onschadelijk omdat overtollige biotine wordt uitgescheiden in de urine.

Vitamine B8 is nodig om energie vrij te maken uit koolhydraten, vetten en eiwitten en om een ​​rol te spelen bij de vorming van vetzuren. Biotine ondersteunt ook het energieniveau, bevordert de stemming en academische prestaties, draagt ​​bij aan de goede werking van de slijmvliezen en komt het zenuwstelsel ten goede. Omdat biotine een gezonde huid, haar en nagels ondersteunt, wordt het ook wel de ‘schoonheidsvitamine’ genoemd.

  • 1000 mcg per tablet
  • de ‘beautyvitamine’
  • ondersteunt biotine het energieniveau

Anderen kochten ook

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Samenstelling per tablet:

(Biotine 98%) 1000 µg 2000%

Ingrediënten:

MCC (vulstof), Sodium carboxymethylcellolose (bevochtigingsmiddel), HPMC (coating), Magnesium stearaat (anti-klontermiddel), Biotine 98%.

Gebruik

1x daags 1 tablet tijdens of na de maaltijd innemen met water.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mattisson Biotine 1000mcg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Wat is biotine?
Biotine of vitamine B8 is een wateroplosbare vitamine die vooral voorkomt komt in eieren, melk, noten, pinda’s en lever. Te weinig biotine kan leiden tot huidafwijkingen, depressie en bloedarmoede. Een teveel aan biotine is niet schadelijk, aangezien een overschot via de urine wordt uitgescheiden.

Waar is biotine goed voor?
Vitamine B8 is nodig om energie vrij te maken uit koolhydraten, vetten en eiwitten en speelt een rol bij de vorming van vetzuren. Ook ondersteunt biotine het energieniveau, is het goed voor de gemoedstoestand en de leerprestatie, helpt het bij de normale werking van de slijmvliezen en is het goed voor het zenuwstelsel. Omdat biotine een gezonde huid, haar en nagels ondersteunt wordt het ook wel de ‘beautyvitamine’ genoemd.

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk