AOV 550 Calcium magnesium pidolaat

 • 90 Capsules
 • 90 Capsules

26.50

Op voorraad
€0.29 per Capsules

AOV 550 Calcium & Magnesium Pidolaat Capsules zijn een uitstekende bron van calcium en magnesium, in de verhouding 3:2. De mineralen in deze capsules zijn aanwezig in een organische, natuurlijk gebonden vorm als pidolaat, die bijzonder goed wordt opgenomen in het lichaam. Bovendien komen ze gemakkelijk in de lichaamscellen terecht, waardoor het lichaam optimaal kan profiteren van de voordelen van deze mineralen. Calcium is het meest voorkomende mineraal in ons lichaam en is essentieel voor de gezondheid van onze tanden en botten. Calcium en magnesium werken samen en zijn beide van groot belang voor sterke botten. De optimale verhouding tussen calcium en magnesium (3:2) is daarom van groot belang om ervoor te zorgen dat ons lichaam deze mineralen goed kan opnemen en gebruiken.

Een ander voordeel van de AOV 550 Calcium & Magnesium Pidolaat Capsules is de duurzame verpakking. De flacons zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET) en dragen bij aan een meer circulaire economie. Dit betekent dat er geen nieuw plastic geproduceerd hoeft te worden en dat de impact op het milieu wordt verminderd. Naast de gezondheidsvoordelen van deze capsules, draagt het gebruik van deze duurzame verpakking ook bij aan een betere wereld.

Lees meer <
 • Natuurlijk gebonden vorm van calcium en magnesium

 • Calcium is nodig voor de instandhouding van normale botten

 • Magnesium speelt een rol bij de botaanmaak en is goed voor de spieren

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in calcium

Mattisson Vegan calcium uit rode alg

Mattisson Vegan calcium uit rode alg

Vitakruid Calcium 400 & D3 Uit Rode Alg

Vitakruid Calcium 400 & D3 Uit Rode Alg

Lucovitaal Calcium Magnesium Zink Tabletten

Lucovitaal Calcium Magnesium Zink Tabletten

Vitals Elke dag platinum

Vitals Elke dag platinum

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 vegacaps

Calcium pidolaat 222 mg
       waarvan calcium 30 mg
Magnesium pidolaat 230 mg
       waarvan magnesium 20 mg

Ingrediënten

mineralen, hydroxypropylmethyl cellulose (vegacaps), vulstof (microkristallijne cellulose).

Allergenen informatie
550 Calcium & Magnesium Pidolaat bevat geen allergenen en hulpstoffen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

1 maal daags 1 vegacaps bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd.

AOV reviews

 1. Lis

  AOV 550 Calcium & Magnesium Pidolaat is een geweldige bron van organisch gebonden calcium en magnesium, met een optimale verhouding voor de opname van mineralen en de gezondheid van botten. De duurzame verpakking is ook een pluspunt!

 2. Tom

  Deze capsules zijn een must-have voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke bron van calcium en magnesium. De pidolaat vorm zorgt voor een betere opname in het lichaam en de duurzame verpakking draagt bij aan een betere wereld.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is calcium goed voor?

Calcium is een essentieel mineraal dat nodig is voor de opbouw en het onderhoud van sterke botten en tanden. Het is belangrijk voor mensen van alle leeftijden om voldoende calcium binnen te krijgen, maar met name ouderen, vrouwen in de overgang en mensen met een lactose intolerantie hebben extra baat bij nemen van calcium supplementen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met AOV 550 Calcium & Magnesium Pidolaat?

Ervaringen met AOV 550 Calcium & Magnesium Pidolaat kunnen per persoon verschillen. Echter zijn er veel positieve reviews te vinden waarin wordt aangegeven dat het supplement bijdraagt aan sterke botten en spieren. Ook wordt de hoge opnamegraad van de natuurlijke gebonden vorm van calcium en magnesium geprezen.

Waarom deze AOV 550 Calcium & Magnesium Pidolaat aanbieding kopen?

De AOV 550 Calcium & Magnesium Pidolaat aanbieding biedt de kans om dit hoogwaardige supplement met een gunstige korting aan te schaffen. Door te kiezen voor deze aanbieding kan er bespaard worden op de reguliere prijs van het supplement en kan er toch worden geprofiteerd van de voordelen van de natuurlijk gebonden vorm van calcium en magnesium.

Wat zijn de voordelen van AOV 550 Calcium & Magnesium Pidolaat?

AOV 550 Calcium & Magnesium Pidolaat biedt diverse voordelen. Zo bevat het supplement calcium en magnesium in een natuurlijke, organische en goed opneembare vorm, wat bijdraagt aan sterke botten en spieren. Daarnaast is de verhouding van calcium en magnesium optimaal (3:2) om het botweefsel gezond te houden. De flacons waarin het supplement wordt geleverd, zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET), wat bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Heeft AOV 550 Calcium & Magnesium Pidolaat bijwerkingen?

AOV 550 Calcium & Magnesium Pidolaat is een veilig en natuurlijk supplement en heeft over het algemeen geen bijwerkingen. Echter is het altijd aan te raden om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en bij eventuele klachten of twijfels altijd contact op te nemen met een arts of diëtist. Mensen met nierproblemen wordt aangeraden om voor gebruik van het supplement advies in te winnen bij een deskundige.