Fittergy Calcium Magnesium Zink

15.95

Fittergy Calcium Magnesium Zink Tabletten is een supplement met een prachtige mineralenformule, speciaal ontwikkeld voor het behoud van sterke botten. De tabletten bevatten twee verschillende actieve vormen van calcium, magnesium en zink. Deze mineralen zijn essentieel voor het onderhoud van gezonde botten en zijn goed voor het skelet. Daarnaast dragen calcium en magnesium bij aan een normale energiehuishouding en spierwerking. Zink heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Het is aanbevolen om bij de inname van een calcium-supplement ook een vitamine D3 supplement te gebruiken, omdat vitamine D3 de opname van calcium in de botten verhoogt.

Het dagelijks gebruik van Fittergy Calcium Magnesium Zink Tabletten heeft vele voordelen voor het lichaam. Het kan bijdragen aan het behoud van gezonde en sterke botten en kan helpen bij het verminderen van botverlies bij ouderen. Calcium en magnesium zijn ook belangrijk voor het behoud van een normale hartfunctie en zenuwstelsel. Bovendien heeft zink een positief effect op het immuunsysteem, waardoor het lichaam beter in staat is om ziektes te bestrijden. Het supplement kan bijdragen aan het verminderen van vermoeidheid en het verbeteren van de algehele gezondheid en welzijn. Met Fittergy Calcium Magnesium Zink Tabletten kan men gemakkelijk en efficiënt de dagelijkse behoefte aan deze belangrijke mineralen aanvullen.

Lees meer <
 • Calcium, Magnesium en zink zijn goed voor het skelet en voor het behoud van sterke botten

 • Ondersteunt de spierwerking en draagt bij aan de energiehuishouding

 • Gebufferd calcium-magnesium-zink complex voor een goede opneembaarheid

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in calcium

Mattisson Vegan calcium uit rode alg

Mattisson Vegan calcium uit rode alg

Vitakruid Calcium 400 & D3 Uit Rode Alg

Vitakruid Calcium 400 & D3 Uit Rode Alg

Lucovitaal Calcium Magnesium Zink Tabletten

Lucovitaal Calcium Magnesium Zink Tabletten

Vitals Elke dag platinum

Vitals Elke dag platinum

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet

%RI*
Calcium 150 mg 19%
  – waarvan calciumcitraat 100 mg
  – waarvan calciumcarbonaat 50 mg
Magnesium (magnesiumcitraat) 100 mg 27%
Zink (zinkcitraat) 4 mg 20%

*Referentie Inname

Ingrediënten
Mineralen, bindmiddel (isomalt), vulmiddel (microkristallijne cellulose), coating (hydroxypropyl cellulose,talk, hydroxypropyl methyl cellulose, titanium dioxide, gefractioneerde kokosolie), anti-klontermiddelen (magnesiumstearaat, silicium dioxide).

Gebruik

1-2 x daags 1 tablet tijdens de maaltijd met water innemen. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Fittergy reviews

 1. Marcus

  Minder last van tintelingen en kramp sinds ik dit supplement slik!

 2. Lis

  Fittergy Calcium Magnesium Zink Tabletten zijn een geweldige aanvulling op mijn dieet. Na een paar weken merkte ik al een verschil in mijn energieniveau en voelde ik me over het algemeen gezonder. De tabletten zijn makkelijk in te nemen en hebben geen rare nasmaak. Ik zou dit product zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een supplement om hun botten en immuunsysteem te versterken.

 3. Eva

  je je gezondheid een boost geven en je botten en immuunsysteem versterken!

 4. Martijn

  Ik ben heel tevreden met Fittergy Calcium Magnesium Zink Tabletten. De tabletten zijn gemakkelijk in te nemen en veroorzaken geen maagklachten. Na een paar weken gebruik merkte ik al dat mijn botten sterker aanvoelden en had ik minder last van vermoeidheid. Ik vind het vooral fijn dat de tabletten verschillende actieve vormen van calcium bevatten, zodat ze optimaal worden opgenomen door het lichaam. Ook is het aanbevolen om een vitamine D3 supplement te nemen, wat ik nu ook doe voor extra ondersteuning. Een echte aanrader voor mensen die willen investeren in hun botgezondheid en algehele welzijn!

 5. Lisa

  Als sportief persoon is het voor mij belangrijk om mijn lichaam in topconditie te houden. Fittergy Calcium Magnesium Zink Tabletten zijn daarbij een waardevolle toevoeging aan mijn supplementen-routine. Na het gebruiken van dit product merkte ik dat mijn botten en spieren sterker werden en dat ik minder snel last had van blessures. Ook mijn immuunsysteem leek beter te werken, waardoor ik minder snel ziek werd. Het is fijn dat de tabletten geen rare nasmaak hebben en gemakkelijk te slikken zijn. Ik raad Fittergy Calcium Magnesium Zink aan aan iedereen die een actieve levensstijl heeft en zijn of haar lichaam goed wil onderhouden.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

Waar is calcium goed voor?

Calcium is een essentieel mineraal dat nodig is voor de opbouw en het onderhoud van sterke botten en tanden. Het is belangrijk voor mensen van alle leeftijden om voldoende calcium binnen te krijgen, maar met name ouderen, vrouwen in de overgang en mensen met een lactose intolerantie hebben extra baat bij nemen van calcium supplementen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Fittergy Calcium Magnesium Zink Tabletten?

Er zijn verschillende ervaringen met Fittergy Calcium Magnesium Zink Tabletten. Sommige gebruikers geven aan dat het product hen heeft geholpen bij het behoud van sterke botten en dat het een positief effect heeft op hun immuunsysteem. Anderen geven aan dat het product geen effect heeft gehad op hun klachten. Het is belangrijk om te onthouden dat elk lichaam anders reageert op supplementen.

Waarom deze aanbieding van Fittergy Calcium Magnesium Zink Tabletten kopen?

Deze aanbieding van Fittergy Calcium Magnesium Zink Tabletten bevat een mooie mineralenformule voor het behoud van sterke botten. De tabletten bevatten twee verschillende actieve vormen van calcium en magnesium en zink, die allemaal bijdragen aan het behoud van sterke botten en een normale energiehuishouding. Door deze aanbieding te kopen, kun je profiteren van deze voordelen en mogelijk bijdragen aan een gezond skelet.

Wat zijn de voordelen van Fittergy Calcium Magnesium Zink Tabletten?

Fittergy Calcium Magnesium Zink Tabletten bevatten een mooie mineralenformule voor het behoud van sterke botten. De tabletten bevatten twee verschillende actieve vormen van calcium en magnesium en zink. Calcium en magnesium dragen bij aan een normale energiehuishouding en spierwerking, terwijl zink een positieve invloed heeft op het immuunsysteem. Door het nemen van deze tabletten kun je mogelijk bijdragen aan het behoud van sterke botten en een gezond lichaam.

Heeft Fittergy Calcium Magnesium Zink Tabletten bijwerkingen?

Er zijn over het algemeen geen bijwerkingen bekend van Fittergy Calcium Magnesium Zink Tabletten. Omdat het een supplement is met natuurlijke mineralen, zijn de risico’s van bijwerkingen laag. Het is echter altijd belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen en bij twijfel of bijwerkingen contact op te nemen met een arts. Ook is het aan te raden om bij de inname van een calcium-supplement een vitamine D3 supplement te gebruiken omdat vitamine D3 de opname van calcium in de botten verhoogt.