Lucovitaal Calcium Magnesium Zink Tabletten

10.99

Lucovitaal Calcium Magnesium Zink Tabletten zijn speciaal ontworpen om bij te dragen aan een gezond lichaam. De combinatie van calcium en magnesium in deze tabletten draagt bij aan een normale werking van de spieren en het behoud van gezonde botten. Calcium is essentieel voor de opbouw en het behoud van sterke botten, terwijl magnesium helpt bij de opname van calcium en de spierfunctie ondersteunt. Door het dagelijks innemen van deze tabletten kunt u bijdragen aan het behoud van een gezond lichaam.

Naast de voordelen voor de botten en spieren draagt zink in deze tabletten bij aan de normale werking van het immuunsysteem. Het immuunsysteem is het verdedigingsmechanisme van ons lichaam tegen ziektes en infecties, en het is belangrijk om het goed te ondersteunen. Zink heeft een belangrijke functie in de productie van witte bloedcellen die ons lichaam beschermen tegen schadelijke indringers. De Lucovitaal Calcium Magnesium Zink Tabletten zijn daarom een goede aanvulling op een gezonde en gebalanceerde levensstijl, en kunnen helpen bij het behouden van een sterk en gezond lichaam.

Lees meer <
 • Magnesium en zink dragen bij aan de instandhouding van sterke botten

 • Magnesium draagt bij tot een normale werking van de spieren

 • Zink draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in calcium

Mattisson Vegan calcium uit rode alg

Mattisson Vegan calcium uit rode alg

Vitakruid Calcium 400 & D3 Uit Rode Alg

Vitakruid Calcium 400 & D3 Uit Rode Alg

Vitals Elke dag platinum

Vitals Elke dag platinum

Orthica Dino minerals

Orthica Dino minerals

Ingrediënten

Mineralen, Vulmiddel (Cellulose), Stabilisator (Vernet natrium-CMC), Antiklontermiddelen (Stearinezuur, Magnesiums

Samenstelling per dagdosering van één tablet

%ADH
Magnesium (Magnesiumoxide en Magnesiumcitraat) 300 mg 80%
Calcium (Calciumcitraat) 70 mg 9%
Zink (Zinkcitraat) 9,3 mg 93%
Borium (Boriumcitraat) 500 mcg
Kalium (Kaliumgluconaat) 24,4 mg 1%

Ingrediëntentearaat, HPMC, Propyleenglycol, Glyceroltriacetaat, Calciumcarbonaat).

Gebruik

Eenmaal daags 1 tablet, bij voorkeur voor het slapen gaan met water innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Etiket

Samenstelling per dagdosering van één tablet

%ADH
Magnesium (Magnesiumoxide en Magnesiumcitraat) 300 mg 80%
Calcium (Calciumcitraat) 70 mg 9%
Zink (Zinkcitraat) 9,3 mg 93%
Borium (Boriumcitraat) 500 mcg
Kalium (Kaliumgluconaat) 24,4 mg 1%

 

Lucovitaal reviews

 1. Demi

  De Lucovitaal Calcium Magnesium Zink Tabletten zijn een geweldige manier om bij te dragen aan een gezond lichaam en ondersteunen de werking van botten, spieren en het immuunsysteem

 2. Max

  Ik voel me beter dan ooit sinds ik deze tabletten dagelijks inneem, en ik ben blij dat ik zo’n goede ondersteuning heb voor mijn lichaam en immuunsysteem

 3. Lotte

  De Lucovitaal Calcium Magnesium Zink Tabletten zijn een geweldige aanvulling op mijn dagelijkse gezondheidsroutine. Na een paar weken gebruik, heb ik gemerkt dat mijn botten en spieren sterker aanvoelen. Bovendien ben ik erg blij met de toevoeging van zink, omdat ik weet dat het bijdraagt aan een gezond immuunsysteem. De tabletten zijn gemakkelijk in te nemen en smaken prima. Ik zou deze tabletten zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een supplement om hun algehele gezondheid te bevorderen.

 4. Manon

  Ik heb al jaren last gehad van zwakke botten en spieren. Sinds ik de Lucovitaal Calcium Magnesium Zink Tabletten ben gaan gebruiken, merk ik een aanzienlijke verbetering in kracht en flexibiliteit. Ik ben ook blij met de toevoeging van zink, omdat dit mijn immuunsysteem versterkt en mij beschermt tegen ziekteverwekkers. Dit product is een fantastische natuurlijke manier om aan de behoefte aan extra calcium, magnesium en zink te voldoen. Ik raad deze tabletten ten zeerste aan aan iedereen die zijn of haar lichamelijke gezondheid wil verbeteren.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur op een droge en donkere plaats, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Waar is calcium goed voor?

Calcium is een essentieel mineraal dat nodig is voor de opbouw en het onderhoud van sterke botten en tanden. Het is belangrijk voor mensen van alle leeftijden om voldoende calcium binnen te krijgen, maar met name ouderen, vrouwen in de overgang en mensen met een lactose intolerantie hebben extra baat bij nemen van calcium supplementen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Lucovitaal Calcium Magnesium Zink Tabletten?

Er zijn verschillende ervaringen met Lucovitaal Calcium Magnesium Zink Tabletten. Sommige gebruikers geven aan dat het product hen heeft geholpen bij het versterken van hun botten en spieren en dat het hen energieker heeft gemaakt. Anderen geven aan dat het product weinig tot geen effect heeft gehad op hun klachten. Het is belangrijk om te onthouden dat elk lichaam anders reageert op supplementen.

Waarom deze aanbieding van Lucovitaal Calcium Magnesium Zink Tabletten kopen?

Deze aanbieding van Lucovitaal Calcium Magnesium Zink Tabletten bevat calcium en magnesium, wat bijdraagt tot een normale werking van de spieren en tot de instandhouding van normale botten. Zink draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Door deze aanbieding te kopen, kun je profiteren van de voordelen van deze mineralen en mogelijk je lichaam ondersteunen.

Wat zijn de voordelen van Lucovitaal Calcium Magnesium Zink Tabletten?

Lucovitaal Calcium Magnesium Zink Tabletten bevatten calcium en magnesium, wat bijdraagt tot een normale werking van de spieren en tot de instandhouding van normale botten. Zink draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Het product kan dus helpen bij het behoud van sterke botten en spieren en het ondersteunen van het immuunsysteem.

Heeft Lucovitaal Calcium Magnesium Zink Tabletten bijwerkingen?

Er zijn over het algemeen geen bijwerkingen bekend van Lucovitaal Calcium Magnesium Zink Tabletten. Het zijn veilige supplementen die door veel mensen zonder problemen worden gebruikt. Het is echter altijd belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen en bij twijfel of bijwerkingen contact op te nemen met een arts.