Lucovitaal Oesterkalk Calcium Tabletten 100 tabletten

9.99

Oesterkalk Calcium Vitamine D3 & K van Lucovitaal®: voor sterke botten en bij verhoogde kalkbehoefte. Met calcium en vitamine D & K.

  • Calcium draagt bij aan de instandhouding van sterke botten
  • Vitamine D3 verhoogt de opname van kalk in de botten
  • Bevat Vitamine K en Mangaan

Kwalitatief voedingssupplement

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Mineralen, vitamines, Microkristallijne Cellulose, Oesterkalk, antiklontermiddelen (Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide).

Gebruik

2 tabletjes per dag met water innemen. Tijdens en na de overgang: 3-4 tabletjes per dag. Aanbevolen dagelijkse dosering.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lucovitaal Oesterkalk Calcium Tabletten 100 tabletten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Veelgestelde vragen

Calcium kan gemakkelijk gewonnen worden uit voeding. Mocht dit niet voldoende zijn dan kunnen calcium tabletten een uitkomst bieden. Slik je veel calcium, dan is het belangrijk de inname over de dag verdelen. Zodat de calcium het beste kan worden opgenomen. Wanneer moet ik Calcium slikken? Broze nagels en bot gerelateerde blessures kunnen mogelijk duiden op een calcium tekort. Wat zijn mogelijke symptomen van een Calcium tekort? Zuivel is de belangrijkste bron van Calcium. Maar ook groene groenten, algen, noten en peulvruchten zijn goede bronnen van calcium. Welke voeding bevat veel Calcium? 99% van de calcium in ons lichaam bevind zich in de botten en tanden. Calcium is belangrijk voor de botten en onderhoud van het gebit. Calcium helpt tegen botontkalking op latere leeftijd en is nodig voor een goede werking van de zenuwen en spieren. Als je zwanger bent of borstvoeding geeft heb je meer calcium nodig.

• Voor stevige botten en tanden.
• Calcium is belangrijk voor de bloedstolling.
• Calcium speelt een belangrijke rol bij de werking van spieren en hormonen. Wat is Calcium Belangrijk om te weten is dat calcium een voedingsmiddel is en geen medicijn. Hierdoor duurt het langer voordat je effecten kan merken. De meeste mensen ervaren effecten naar een aantal weken. Mocht je twijfels hebben, neem contact op met je behandelaar. Wanneer werkt Calcium?

Waarschuwingen

Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk

Toegevoegd aan bestelling

X