New Care Calcium plus

 • 60 Tabletten
 • 60 Tabletten

19.25

€0.32 per Tabletten

New Care Calcium plus bevat een combinatie van mineralen en vitaminen. De formule is geschikt voor vegetariërs.

Wat zijn de mineralen en vitaminen in Calcium plus en wat doen ze?
Calcium speelt een rol bij de botaanmaak en draagt bij aan de instandhouding van sterke botten. Het biedt een goede aanvulling wanneer de behoefte aan kalk is verhoogd. Deze formule bevat een goede dosering calcium, gedoseerd als oesterkalk.
Magnesium speelt net als calcium een rol bij de botaanmaak en is belangrijk voor het behoud van sterke botten.
Vitamine C speelt een rol bij de aanmaak en opbouw van kraakbeen. Het is van belang voor de vorming van collageen wat belangrijk is voor de botten.
Vitamine D verhoogt de opname van kalk in de botten. De Gezondheidsraad adviseert vrouwen vanaf 50 jaar, mannen vanaf 70 jaar en mensen met een donkere huidskleur extra vitamine D te gebruiken ter versterking van de botten.
Vitamine K helpt bij de opname van mineralen, zoals calcium in de botten. Het speelt hiermee een rol bij de botaanmaak en draagt bij aan het behoud van sterke botten. In deze formule is vitamine K verwerkt als menaquinon (vitamine K2).

Lees meer <

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in calcium

Mattisson Vegan calcium uit rode alg

Mattisson Vegan calcium uit rode alg

Vitakruid Calcium 400 & D3 Uit Rode Alg

Vitakruid Calcium 400 & D3 Uit Rode Alg

Lucovitaal Calcium Magnesium Zink Tabletten

Lucovitaal Calcium Magnesium Zink Tabletten

Orthica Dino minerals

Orthica Dino minerals

Ingrediënten

Samenstelling per dagelijkse aanvangsdosering (= per 3 tabletten)
% RI
Calcium, als oesterkalk 600 mg 75
Magnesium, als citraat 300 mg 80
Brandnetelwortel extract 150 mg
Vitamine C, als ascorbinezuur 60 mg 75
Betaïne HCl 60 mg
Bamboe extract 43 mg
Rozemarijn extract 30 mg
Gember 30 mg
Borium, als natrium tetraboraat 3 mg
Vitamine K2, als menaquinon-7 * 30 μg 40
Vitamine D3, als cholecalciferol 15 μg 300
RI Referentie-Inname

Gebruik

Gebruiksadvies, hoeveel Calcium plus per dag?
Aanvangsdosering: 3 x per dag 1 tablet.
Onderhoudsdosering: 1 x per dag 1 tablet.
De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Neem in ieder geval één dosering voor het slapen en/of na een bewegingsactiviteit in.

Tabletten met water innemen.

Ieder mens is anders. Ook de extra behoefte aan vitaminen en mineralen kan van persoon tot persoon verschillend zijn. In het algemeen wordt geadviseerd om de aanvangsdosering gedurende 1 verpakking te gebruiken. Daarna kan worden afgebouwd tot de onderhoudsdosering. Persoonlijke factoren kunnen aanleiding zijn om de aanvangsdosering gedurende een langere of juist kortere periode te gebruiken.

Moeite met slikken van grote tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen.

Geadviseerd wordt deze tabletten te combineren met inname van New Care Multi of New Care Multi 50+. Vrouwen vanaf 50 jaar, mannen vanaf 70 jaar en mensen met een donkere huidskleur wordt tevens geadviseerd New Care Vitamine D3 te gebruiken.

Gebruik Calcium plus niet
Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.

Gebruik bij zwangerschap en borstvoeding
Voedingssupplementen mogen tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding enkel na overleg met een arts of apotheker worden ingenomen.

New Care reviews

 1. Niels

  New Care Calcium plus is een uitstekende formule met de juiste doseringen mineralen en vitaminen voor sterke botten. Ideaal voor vegetariërs!

 2. Dave

  Ik voel me gerustgesteld bij het gebruik van New Care Calcium plus omdat het alle essentiële ingrediënten bevat voor een goede botgezondheid. Het is gemakkelijk te slikken en geschikt voor vegetariërs.

 3. Lars

  Ik heb onlangs New Care Calcium plus gekocht en ik kan echt zeggen dat het een van de beste supplementen is die ik ooit heb geprobeerd. De formule zit boordevol mineralen en vitaminen die echt goed zijn voor mijn gezondheid. Ik vind het geweldig dat het geschikt is voor vegetariërs en dat het geen dierlijke producten bevat. Ik merk ook dat ik sinds ik Calcium plus gebruik, minder last heb van spierkrampen en dat mijn botten sterker aanvoelen. Ik ben erg blij met dit product en ik zou het zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig calciumsupplement!

 4. Romy

  Ik heb altijd behoefte gehad aan extra calcium in mijn dieet, dus ik besloot om New Care Calcium plus uit te proberen en ik ben er echt blij mee! De formule bevat niet alleen calcium, maar ook andere mineralen en vitaminen die mijn lichaam nodig heeft. Ik voel me echt gezonder sinds ik dit product gebruik en ik merk dat ik meer energie heb. Het is ook geweldig dat het geschikt is voor vegetariërs en dat er geen onnodige toevoegingen in zitten. Over het algemeen ben ik erg blij met dit product en ik zou het aan iedereen aanraden die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardig calciumsupplement.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog en koel bewaren. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is calcium goed voor?

Calcium is een essentieel mineraal dat nodig is voor de opbouw en het onderhoud van sterke botten en tanden. Het is belangrijk voor mensen van alle leeftijden om voldoende calcium binnen te krijgen, maar met name ouderen, vrouwen in de overgang en mensen met een lactose intolerantie hebben extra baat bij nemen van calcium supplementen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige