Orthica Calcium Magnesium Zink

Orthica Calcium Magnesium Zink Tabletten is een nuttige aanvulling op de dagelijkse voeding voor het behoud van sterke botten en een normale spierwerking. Deze mineralenformule bevat niet alleen calcium, maar ook magnesium en zink, die elk een belangrijke rol spelen bij de instandhouding van sterke botten. Bovendien dragen calcium en magnesium bij aan een normale spierwerking en magnesium aan een sterk gebit. Het is aan te bevelen om deze tabletten te combineren met een multi-vitamine met vitamine D of extra vitamine D, omdat vitamine D de opname van calcium in de botten verhoogt en helpt bij een goede weerstand. Ook mensen die weinig zuivelproducten gebruiken, hebben baat bij deze aanvulling.

De Orthica supplementen zijn nu te vinden in duurzame flacons van 100% gerecycled plastic (rPET), wat bijdraagt aan een meer circulaire economie. Door te kiezen voor rPET hoeft er geen nieuw plastic geproduceerd te worden en wordt er minder afval geproduceerd. Daarnaast is de productie van deze supplementen ook duurzaam, omdat Orthica zich inzet om de impact op het milieu zoveel mogelijk te beperken. Dit betekent dat u niet alleen voor uw eigen gezondheid zorgt met deze supplementen, maar ook bijdraagt aan een beter milieu.

Lees meer <
 • Mineralenformule voor de botten en spieren

 • Voor iedereen die lang actief wilt blijven!

 • Helpt je botten en spieren sterk te houden

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in calcium

Mattisson Vegan calcium uit rode alg

Mattisson Vegan calcium uit rode alg

Orthica Dino minerals

Orthica Dino minerals

Vitakruid Calcium 400 & D3 Uit Rode Alg

Vitakruid Calcium 400 & D3 Uit Rode Alg

Lucovitaal Calcium Magnesium Zink Tabletten

Lucovitaal Calcium Magnesium Zink Tabletten

Ingrediënten

Samenstelling per 3 tabletten

RI*
Mineralen (elementaire hoeveelheid)
calcium (-carbonaat) 990 mg 124%
magnesium (-oxide) 390 mg 104%
zink (-gluconaat) 15 mg 150%

* referentie inname

Ingrediënten
mineralen, vulstof (microkristallijne cellulose, natriumcarboxymethylcellulose), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, glycerine, carnaubawas), antiklontermiddel (magnesiumstearaat), kleurstof (titaandioxid).

Allergenen informatie
Bevat geen gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen en synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Gebruik

De aanbevolen dosering is 3 tabletten per dag, tenzij anders geadviseerd. De onderhoudsdosering is 1 tablet per dag. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd.

Orthica reviews

 1. Lis

  Orthica Calcium Magnesium Zink is een geweldig supplement voor de gezondheid van botten en spieren en het is geweldig om te weten dat het nu ook duurzamer wordt geproduceerd!

 2. Tom

  Ik voel me sterker en gezonder dan ooit tevoren sinds ik begon met Orthica Calcium Magnesium Zink en ik ben blij dat ik mijn steentje bijdraag aan een meer duurzame toekomst door te kiezen voor dit supplement in gerecyclede flacons!

 3. Bart

  Ik ben erg tevreden met Orthica Calcium Magnesium Zink! Het heeft me geholpen om mijn botten en tanden gezonder te maken door de combinatie van calcium, magnesium en zink. Ik merk ook dat mijn spieren soepeler zijn sinds ik dit supplement neem. Daarnaast vind ik het fijn dat er wordt aangeraden om het samen met vitamine D in te nemen, omdat dat de opname van calcium in de botten verhoogt en helpt bij een goede weerstand. Ik zou dit product zeker aanbevelen aan anderen die hun botten en spieren gezond willen houden.

 4. Melissa

  Sinds ik Orthica Calcium Magnesium Zink gebruik, voel ik me sterker en gezonder. Ik had niet gedacht dat deze mineralenformule zoveel zou bijdragen aan mijn algehele welzijn. Mijn botten voelen sterker aan en ik heb minder last van spierkrampen en vermoeidheid. Ik ben ook blij dat het aanbevolen wordt om het samen met vitamine D in te nemen, omdat dat de opname van calcium in de botten verhoogt. Dit product heeft me echt geholpen en ik zou het aan iedereen aanbevelen die zijn of haar botten en spieren gezond wil houden.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Waar is calcium goed voor?

Calcium is een essentieel mineraal dat nodig is voor de opbouw en het onderhoud van sterke botten en tanden. Het is belangrijk voor mensen van alle leeftijden om voldoende calcium binnen te krijgen, maar met name ouderen, vrouwen in de overgang en mensen met een lactose intolerantie hebben extra baat bij nemen van calcium supplementen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Orthica Calcium Magnesium Zink Tabletten?

Mensen ervaren dat hun botten sterker worden en dat ze zich fitter voelen door het gebruik van Orthica Calcium Magnesium Zink Tabletten. Daarnaast waarderen zij de duurzame verpakking van gerecycled plastic.

Waarom zou ik deze aanbieding van Orthica Calcium Magnesium Zink Tabletten kopen?

De aanbieding van Orthica Calcium Magnesium Zink Tabletten is een ideale manier om voordelig extra voedingsstoffen binnen te krijgen voor het behoud van sterke botten. Daarnaast draag je bij aan een circulaire economie door te kiezen voor de duurzame verpakking van gerecycled plastic.

Wat zijn de voordelen van Orthica Calcium Magnesium Zink Tabletten?

Orthica Calcium Magnesium Zink Tabletten bevatten een mineralenformule die bijdraagt aan het behoud van sterke botten en een normale spierwerking. Calcium is belangrijk voor de instandhouding van normale tanden en magnesium draagt bij aan een sterk gebit. Ook is dit supplement ideaal voor mensen die weinig zuivelproducten gebruiken.

Heeft Orthica Calcium Magnesium Zink Tabletten bijwerkingen?

Over het algemeen worden er geen bijwerkingen gemeld bij het gebruik van Orthica Calcium Magnesium Zink Tabletten. Echter, bij een overmatig gebruik kan er een teveel aan calcium en magnesium ontstaan wat kan leiden tot klachten zoals maagdarmstoornissen. Raadpleeg bij twijfel altijd een arts of specialist.