Vitals Botformule pro

 • 60 Tabletten
 • 60 Tabletten

29.95

€0.50 per Tabletten

Vitals Botformule Pro is een voedingssupplement dat is ontworpen voor het behoud van sterke botten. Het bevat de ideale verhouding tussen calcium en magnesium, namelijk 2:1. Het supplement bevat tevens vitamine D3 en K2, die elk op hun eigen manier bijdragen aan de opname van calcium in de botten. Het supplement bevat ook aminozuurgebonden mineralen en stabiele vitaminen, die na verwerking niet teruglopen in doseringen. Dit zorgt voor een goede opname en verdraagzaamheid van het lichaam.

De verpakking van Vitals Botformule Pro is duurzaam en milieuvriendelijk. Het doosje is gemaakt van PaperWise karton, een CO2-neutraal product dat recyclebaar is en kan worden gerecycled tot zeven keer, net als FSC-papier. Bovendien zijn het potje en de etiketten gemaakt van recyclebaar biobased plastic. Deze recyclebare verpakking is een stap in de richting van een circulaire economie en draagt bij aan het verminderen van de druk op het milieu door het verkleinen van de afvalberg en de afname van de CO2-uitstoot.

Vitals Botformule Pro is een hoogwaardig en goed opneembaar voedingssupplement dat ondersteuning biedt bij het behoud van sterke botten. Met de duurzame verpakking draagt Vitals bij aan een beter milieu en aan het creëren van een circulaire economie.

Lees meer <
 • bevat K2Vital®Delta, een geëncapsuleerde vitamine K2 met een zeer hoge stabiliteit

 • met aminozuurgebonden en uitstekend opneembare mineralen van Albion Minerals (TRAACS®)

 • met een ruime dosering van de beste vormen van vitamine D (D3) en vitamine K2 (MK-7)

Anderen kochten ook

Populair in calcium

Mattisson Vegan calcium uit rode alg

Mattisson Vegan calcium uit rode alg

Orthica Dino minerals

Orthica Dino minerals

Lucovitaal Calcium Magnesium Zink Tabletten

Lucovitaal Calcium Magnesium Zink Tabletten

Fittergy Calcium Magnesium Zink

Fittergy Calcium Magnesium Zink

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 2 tabletten

RI*
Calcium (bisglycinaat, TRAACS®) 200 mg 25%
Magnesium (bisglycinaat, TRAACS®) 100 mg 27%
Vitamine D3 (cholecalciferol, 1000 ie) 25 mcg 500%
Vitamine K2 (menaquinon-7, K2VITAL®DELTA) 180 mcg 240%

TRAACS® (The Real Amino Acid Chelate System) is een geregistreerd handelsmerk van Albion Minerals.

K2Vital® en het logo zijn geregistreerde handelsmerken van Kappa Bioscience AS. K2Vital® Delta is een micro-encapsulatietechnologie waarvoor patent is aangevraagd en onder licentie van Kappa Bioscience AS wordt gebruikt.

* Referentie inname

Ingrediënten
Vulstof (microkristallijne cellulose [cellulosegel]), calciumbisglycinaat, magnesiumbisglycinaat, koolzaadolie (Brassica napus), antiklontermiddelen (calciumzouten van vetzuren, siliciumdioxide), vitamine K2, glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose), vitamine D3.

Allergenen informatie
Vrij van gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs (niet voor veganisten), en is vrij van gentechniek.

Gebruik

2 keer per dag 1 tablet bij een maaltijd met water innemen.

Vitals reviews

 1. Dave

  Vitals Botformule Pro biedt uitstekende ondersteuning voor sterke botten dankzij de ideale verhouding van calcium en magnesium, en de toevoeging van vitamine D3 en K2. De duurzame verpakking maakt dit supplement een verantwoorde keuze voor zowel jezelf als het milieu.

 2. Niels

  De aminozuurgebonden mineralen en stabiele vitaminen in Vitals Botformule Pro zorgen voor een goede opname en verdraagzaamheid van het lichaam. Daarnaast draagt de recyclebare verpakking bij aan een circulaire economie en het verminderen van de druk op het milieu.

 3. Sanne

  Als iemand met osteoporose ben ik altijd op zoek naar supplementen die me kunnen helpen sterke botten te behouden. Vitals Botformule Pro komt hierbij als een redder in nood! De ideale verhouding tussen calcium en magnesium in dit supplement zorgt ervoor dat mijn botten sterk blijven. Bovendien heb ik gemerkt dat mijn lichaam de stabiele vitaminen en mineralen gemakkelijk opneemt en verdraagt. En het beste van alles is de duurzame verpakking! Ik ben dol op het idee dat ik mijn gezondheid kan verbeteren en tegelijkertijd het milieu kan helpen.

 4. Dennis

  Dit product heeft mijn verwachtingen echt overtroffen! Ik heb anderen gezien die vitamine- en minerale supplementen gebruiken die in doseringen teruglopen na verwerking, maar ik heb geen dergelijke problemen ondervonden met Vitals Botformule Pro. Bovendien is het geweldig om te weten dat het supplement is verpakt in duurzame en recyclebare materialen. Ik voel me goed wetende dat mijn keuze voor een gezonde levensstijl ook bijdraagt ​​aan het behoud van onze planeet. Ik beveel dit product aan aan iedereen die op zoek is naar een effectief, betrouwbaar en duurzaam supplement voor hun botgezondheid.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar (wettelijk verplichte vermelding voor producten met méér dan 20 μg vitamine D per dagdosering).

Geschikt voor vegetariërs (niet voor veganisten).

Waar is calcium goed voor?

Calcium is een essentieel mineraal dat nodig is voor de opbouw en het onderhoud van sterke botten en tanden. Het is belangrijk voor mensen van alle leeftijden om voldoende calcium binnen te krijgen, maar met name ouderen, vrouwen in de overgang en mensen met een lactose intolerantie hebben extra baat bij nemen van calcium supplementen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitals Botformule Pro?

Er zijn veel positieve ervaringen met Vitals Botformule Pro. Gebruikers geven aan dat het supplement bijdraagt aan het behoud van sterke botten en dat het goed wordt opgenomen door het lichaam.

Waarom deze Vitals Botformule Pro aanbieding kopen?

Door deze aanbieding te kopen, kun je extra voordelig profiteren van de voordelen van Vitals Botformule Pro. Het supplement is optimaal samengesteld met onder andere calcium, magnesium, vitamine D3 en K2 voor het behoud van sterke botten. Daarnaast is de nieuwe, duurzame verpakking van PaperWise karton en recyclebaar biobased plastic een belangrijke stap richting een circulaire economie en draag je dus ook bij aan een beter milieu.

Wat zijn de voordelen van Vitals Botformule Pro?

Vitals Botformule Pro bevat aminozuurgebonden en uitstekend opneembare mineralen van Albion Minerals, die goed zijn voor het behoud van sterke botten. Daarnaast bevat het supplement vitamine D3 en K2, die zorgen voor een verhoogde opname van calcium in het botweefsel. Vitamine K2 zorgt hierbij voor een zeer hoge stabiliteit en draagt zo bij aan het behoud van sterke botten.

Heeft Vitals Botformule Pro bijwerkingen?

Er zijn geen bijwerkingen bekend van Vitals Botformule Pro. Het supplement is samengesteld met hoogwaardige ingrediënten die goed worden opgenomen en verdragen door het lichaam. Het is wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en bij twijfel een arts of specialist te raadplegen.