AOV 540 Chroom picolinaat

  • 60 Capsules
  • 60 Capsules

12.95

€0.22 per Capsules

De vegacaps van 540 Chroom Picolinaat bevatten 200 mcg chroom en hebben een hoge biologische beschikbaarheid, waardoor het chroom goed wordt opgenomen in de darm. Chroom is een essentieel onderdeel van onze voeding en komt voor in voedingsmiddelen zoals vlees, olie en vet, brood, noten, granen en vis. Echter, sommige mensen krijgen niet voldoende chroom binnen door de lage gehaltes in hun voeding. Het gebruik van 540 Chroom Picolinaat kan helpen bij het ondersteunen van de normale stofwisseling van macronutriënten, zoals koolhydraten, vetten en eiwitten. Bovendien draagt chroom bij aan het behoud van normale bloedsuikergehalten, wat gunstig is voor de algehele gezondheid.

Een bijkomend voordeel van de AOV supplementen, waaronder 540 Chroom Picolinaat, is dat ze nu worden verpakt in flacons van 100% gerecycled plastic (rPET). Deze keuze draagt bij aan een meer circulaire economie, aangezien er geen nieuw plastic hoeft te worden geproduceerd. Dit draagt bij aan het verminderen van de milieubelasting. Door te kiezen voor 540 Chroom Picolinaat draag je niet alleen bij aan je eigen gezondheid, maar ook aan een duurzamere toekomst. De goed opneembare vorm van chroom in dit supplement zorgt ervoor dat je lichaam optimaal kan profiteren van de voordelen die chroom biedt, zoals het handhaven van normale bloedsuikergehalten en een normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten.

Lees meer <
  • Chroom helpt het bloedsuikergehalte normaal te houden.

  • Draagt bij aan een normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten.

  • Goed opneembare vorm van chroom.

Anderen kochten ook

Populair in chroom supplement

Vitals Elementair multi-trace

Vitals Elementair multi-trace

Vitakruid Glycodin

Vitakruid Glycodin

Vitals Elementair chroom

Vitals Elementair chroom

Orthica Chroom 200

Orthica Chroom 200

Ingrediënten

Vulstof (microkristallijne cellulose), hydroxypropylmethylcellulose (vegacaps), mineraal, rijstconcentraat

Gebruik

1 maal daags 1 vegacapsule bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd.
Koel, droog en donker bewaren.

AOV reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AOV 540 Chroom picolinaat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is chroom supplement goed voor?

Chroom is een essentieel mineraal dat in kleine hoeveelheden nodig is voor het lichaam. Het speelt een belangrijke rol bij de regulering van de bloedsuikerspiegel en het metabolisme van macronutriënten zoals koolhydraten, vetten en eiwitten.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met 540 Chroom Picolinaat?

Veel mensen hebben positieve ervaringen met 540 Chroom Picolinaat. Ze merken dat dit supplement helpt om hun bloedsuikergehalte op een normaal niveau te houden. Daarnaast ervaren ze een verbeterde stofwisseling van koolhydraten, vetten en eiwitten, wat kan bijdragen aan hun algemene gezondheid en welzijn.

Waarom deze 540 Chroom Picolinaat aanbieding kopen?

Het is verstandig om gebruik te maken van deze 540 Chroom Picolinaat aanbieding om twee redenen. Ten eerste bevat dit supplement een goed opneembare vorm van chroom, genaamd Chroom Picolinaat, wat betekent dat het efficiënt door je lichaam kan worden gebruikt. Ten tweede helpt chroom bij het behouden van normale bloedsuikergehalten en ondersteunt het de stofwisseling van macronutriënten. Door deze aanbieding te kopen, profiteer je van de voordelen van chroom tegen een voordelige prijs.

Wat zijn de voordelen van 540 Chroom Picolinaat?

540 Chroom Picolinaat biedt verschillende voordelen voor je gezondheid. Allereerst helpt het om je bloedsuikergehalte normaal te houden, wat essentieel is voor een gezonde stofwisseling en het vermijden van schommelingen in je energieniveau. Daarnaast draagt dit supplement bij aan een normale stofwisseling van koolhydraten, vetten en eiwitten, wat kan bijdragen aan een gezond gewicht en de opbouw van spiermassa. Het gebruik van deze vorm van chroom kan dus een positieve invloed hebben op je algehele gezondheid en welzijn.

Heeft 540 Chroom Picolinaat bijwerkingen?

Over het algemeen wordt 540 Chroom Picolinaat goed verdragen en zijn er geen ernstige bijwerkingen bekend bij normaal gebruik. Het is echter altijd verstandig om de aanbevolen dosering te volgen en eventuele specifieke gezondheidskwesties te bespreken met een medisch professional voordat je met een nieuw supplement begint. Houd er rekening mee dat supplementen verschillende effecten kunnen hebben op individuele personen, dus het is belangrijk om naar je lichaam te luisteren en eventuele ongewenste reacties te melden aan je zorgverlener.