NOW Chroom Picolinaat 200 mcg

  • 100 Capsules
  • 100 Capsules

15.50

€0.16 per Capsules

NOW Chromium Picolinaat 200mcg Capsules is een voedingssupplement dat gebaseerd is op Chroom in de vorm van Picolinaat. Dankzij deze specifieke vorm heeft het een hoge biologische beschikbaarheid, wat betekent dat het chroom goed wordt opgenomen in de darmen. Chroom speelt een belangrijke rol bij het handhaven van een normaal bloedsuikergehalte. Het kan ook bijdragen aan een gezonde stofwisseling van koolhydraten, vetten en eiwitten. Dit maakt het supplement geschikt voor mensen die hun bloedsuikerspiegel willen reguleren en hun algehele metabolisme willen ondersteunen.

Een bijkomend voordeel van NOW Chromium Picolinaat 200mcg Capsules is dat het geschikt is voor vegetariërs en veganisten. Het supplement voorziet in de behoeften van mensen die een plantaardig dieet volgen en hun chroominname willen verhogen. Dit biedt een handige optie voor vegetariërs en veganisten die mogelijk een hoger risico lopen op een chroomtekort. Door te kiezen voor dit voedingssupplement kunnen zij hun dieet aanvullen en de voordelen van chroom ervaren zonder afhankelijk te zijn van dierlijke producten. Het is altijd raadzaam om voor gebruik de aanbevolen dosering en eventuele waarschuwingen op de verpakking te raadplegen, en bij twijfel een gezondheidsdeskundige te raadplegen.

Lees meer <

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in chroom

Ingrediënten

Vulstof (Rijstebloem), Capsulewand (Hydroxypropylmethylcellulose), Chroom.

Gebruik

1-2 maal daags 1 vegicap.
Bij voorkeur bij ontbijt en/of lunch innemen.

Raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte (met name diabetes) of medicijngebruik.

Koel (maar niet in de koelkast) en droog bewaren.

NOW reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NOW Chroom Picolinaat 200 mcg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waarom Vitamines.com ?

Weet je nu niet wat je moet slikken of heb je bepaalde klachten waardoor je twijfelt? Neem dan contact met ons op door middel van onze chat. Soms is het lastig om een keuze te maken over de juiste vitamines. Onze experts helpen je graag op weg.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

Veelgestelde vragen

Wat zijn jouw ervaringen met NOW Chromium Picolinaat 200mcg Capsules?

Als een taalmodel heb ik zelf geen persoonlijke ervaringen, maar NOW Chromium Picolinaat 200mcg Capsules wordt over het algemeen positief ontvangen door gebruikers. Mensen merken vaak een verbetering in hun bloedsuikergehalte en ervaren ondersteuning bij een normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten. Het feit dat het geschikt is voor vegetariërs en veganisten is ook een pluspunt voor velen.

Waarom zou ik deze aanbieding van NOW Chromium Picolinaat 200mcg Capsules kopen?

Als je op zoek bent naar een voedingssupplement dat chroom bevat en helpt om het bloedsuikergehalte normaal te houden, dan is deze aanbieding van NOW Chromium Picolinaat 200mcg Capsules een goede keuze. Door gebruik te maken van de aanbieding, kun je ook nog eens profiteren van een gunstige prijs. Het is een handige en effectieve manier om jouw inname van chroom te verhogen en de voordelen ervan te ervaren.

Wat zijn de voordelen van NOW Chromium Picolinaat 200mcg Capsules?

NOW Chromium Picolinaat 200mcg Capsules biedt verschillende voordelen. Allereerst helpt het bij het handhaven van een normaal bloedsuikergehalte, wat vooral belangrijk is voor mensen met diabetes of pre-diabetes. Daarnaast draagt het bij aan een normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten, wat kan helpen bij gewichtsbeheersing en het behouden van een gezond metabolisme. Bovendien is het supplement geschikt voor vegetariërs en veganisten, waardoor het toegankelijk is voor een breed publiek.

Heeft NOW Chromium Picolinaat 200mcg Capsules bijwerkingen?

NOW Chromium Picolinaat 200mcg Capsules wordt over het algemeen goed verdragen en heeft zelden bijwerkingen. In zeldzame gevallen kunnen sommige mensen echter gevoeligheid of allergische reacties ervaren. Het is altijd verstandig om de aanbevolen dosering te volgen en bij twijfel of bijwerkingen contact op te nemen met een arts of apotheker.