Orthica Chroom 200

  • 90 Capsules
  • 90 Capsules

14.95

€0.17 per Capsules

Orthica Chroom 200 bevat een krachtige dosering chroom. Chroom is een micromineraal dat in grote hoeveelheden aanwezig is lever, gist, granen en kip. Een van de beste voedingsbronnen van chroom is biergist. Chroom helpt het bloedsuikergehalte normaal te houden. Wanneer dit gehalte daalt kan je trek krijgen in zoetigheid. Op deze manier kan een chroomsupplement ook ondersteuning bieden bij het afslanken. Chroom 200 bevat chroompicolinaat, een organisch gebonden vorm van chroom.

  • Organisch gebonden chroom
  • Helpt je bloedsuikergehalte normaal te houden
  • Kan ondersteunen bij het afslanken

Anderen kochten ook

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Ingrediënten: vulstof (dicalciumfosfaat), maltodextrine, gelatine, antiklontermiddel (magnesiumstearaat, siliciumdioxide), chroompicolinaat, kleurstof (titaandioxide).

Gebruik

De aanbevolen dosering is 1 capsule per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Orthica Chroom 200” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk