AOV 901 Co-Enzym Q10

 • 60 Capsules
 • 60 Capsules

56.95

€0.95 per Capsules

AOV 901 Co-Enzym Q10 bevat een kleine hoeveelheid van het enzym co-enzym Q10, dat van nature aanwezig is in voedingsmiddelen. Het co-enzym Q10 in dit voedingssupplement is in de vorm van ubiquinon, dat in het lichaam wordt omgezet in ubiquinol. Aangezien co-enzym Q10 een vetoplosbare stof is, wordt aangeraden het supplement tijdens een maaltijd in te nemen voor een betere opname. Dit supplement kan bijdragen aan de algehele gezondheid en welzijn door de ondersteuning van de aanmaak van ATP, een molecuul dat het lichaam gebruikt voor energieopslag.

De AOV supplementen zijn vanaf nu verkrijgbaar in een nieuwe, duurzamere verpakking. De flacons zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET), waardoor er geen nieuw plastic geproduceerd hoeft te worden en bijgedragen wordt aan een meer circulaire economie. Dit betekent dat de afvalberg verkleind wordt en er minder CO2-uitstoot is. Het gebruik van gerecycled plastic draagt bij aan een duurzamere toekomst en is daarom een belangrijke stap in de richting van een beter milieu.

Lees meer <
 • 120 mg co-enzym Q10 per vegacaps

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in q10

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitals Q10 100 mg

Vitals Q10 100 mg

Vitals Ubiquinol 200 mg

Vitals Ubiquinol 200 mg

Vitakruid Q10 Ubiquinol & Omega 3

Vitakruid Q10 Ubiquinol & Omega 3

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 vegacaps

Co-enzym Q10 (ubiquinon) 120 mg

Ingrediënten

natuurlijke cellulose, co-enzym Q10, HPMC (vegacaps).

Allergenen informatie
901 Co-enzym Q10 bevat geen allergenen en hulpstoffen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

1 maal daags 1 vegacapsule, tenzij anders geadviseerd.

AOV reviews

 1. Minou

  Snel geleverd! En tevreden over het supplement.

 2. Amber

  Ik heb onlangs AOV 901 Co-Enzym Q10 gekocht en ik ben er echt tevreden over. Ik was op zoek naar een supplement dat mijn energieniveau zou kunnen verhogen en dit is precies wat ik zocht! Ik neem dit supplement tijdens de maaltijd en ik merk echt dat ik me na het innemen energieker voel en mijn vermoeidheid afneemt. Ik kan het iedereen die wel wat extra energie kan gebruiken aanbevelen!

 3. Tessa

  Ik gebruik AOV 901 Co-Enzym Q10 al een tijdje en ik hoef niet meer te zoeken naar andere supplementen. Dit product heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het is een veganistisch supplement dat gemakkelijk te slikken is en geen bijwerkingen heeft. Ik heb gemerkt dat mijn huid er ook beter uitziet sinds ik dit supplement gebruik. Dit is een geweldige aanvulling op mijn dagelijkse routine en ik beveel het ten zeerste aan.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Waar is q10 goed voor?

Co-enzym Q10, ook wel bekend als Q10 of ubiquinon, is een natuurlijk voorkomend co-enzym dat betrokken is bij de energieproductie in cellen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met AOV 901 Co-Enzym Q10?

Het effect van AOV 901 Co-Enzym Q10 kan per persoon verschillen. Sommige mensen ervaren een positief effect op hun energieniveau en ondersteuning van het hart, terwijl anderen minder merkbaar effect ervaren. Het is altijd belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en bij eventuele klachten of vragen contact op te nemen met een arts of specialist.

Waarom deze AOV 901 Co-Enzym Q10 aanbieding kopen?

De huidige aanbieding van AOV 901 Co-Enzym Q10 biedt een mooie kans om het product voordeliger uit te proberen. Daarnaast draag je bij aan een duurzamere verpakking, omdat de flacons zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET). Door te kiezen voor deze aanbieding, kun je zowel je gezondheid als het milieu een handje helpen.

Wat zijn de voordelen van AOV 901 Co-Enzym Q10?

AOV 901 Co-Enzym Q10 bevat een natuurlijke vorm van co-enzym Q10, dat helpt bij de aanmaak van ATP. ATP is een molecuul waar het lichaam zijn energievoorraad in opslaat. Daarnaast bevat het supplement vitamine E als antioxidant, ter bescherming van gezonde cellen en weefsels. Het kan ook bijdragen aan de ondersteuning van het hart en de bloedvaten.

Heeft AOV 901 Co-Enzym Q10 bijwerkingen?

AOV 901 Co-Enzym Q10 is over het algemeen veilig in gebruik. Er zijn geen bijwerkingen bekend bij de aanbevolen dosering. Het is wel belangrijk om de dosering niet te overschrijden en bij eventuele klachten of vragen contact op te nemen met een arts of specialist.