Lucovitaal Q10 100 mg Capsules 60 capsules

29.99

De toegevoegde Vitamine E levert een bijdrage als antioxidant, ter bescherming van gezonde cellen en weefsels. Vitamine B1 ondersteunt het energieniveau. Deze formule bevat 100 mg Q10 per capsule en is natuurlijk gefermenteerd.

  • Helpt bij het ondersteunen van een gezonde bloeddruk
  • Essentiële rol in de energiestofwisseling
  • Belangrijk voor ouderen met verminderde Q10 aanmaak

Vitamines.com belofte

Vitamines.com biedt enkel hoogwaardige supplementen aan, mocht u een vraag hebben dan staat ons team voor u klaar. Snellere levering aan huis Beste prijs/ kwaliteit Zorgvuldig ingepakt

Ingrediënten

Vulmiddel (Zonnebloemolie), Gelatine, Emulgator (Glycerol), Co-enzym Q10, Verdikkingsmiddel (Siliciumdioxde), Vitamine E, Kleurstoffen (Bruine- en Rode Ijzeroxide, Titaniumdioxide).

Gebruik

Buiten bereik van kinderen bewaren.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lucovitaal Q10 100 mg Capsules 60 capsules” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Veelgestelde vragen

Bijwerkingen van Q10 zijn zeldzaam. Maar eventueel kan misselijkheid optreden. Kan Q10 schadelijk zijn? Q10 is belangrijk voor de energieproductie van onze cellen. Maar Q10 is ook belangrijk voor ons lichaam, omdat het een antioxidant is. Heeft Q10 zin? Een voedingssupplement met co-enzym Q10 bevat ubiquinol. Ubiquinol wordt namelijk veel sneller en beter opgenomen Q10 supplement? Q10 komt veel voor in vette vis zoals zalm en tonijn. Maar ook in noten. Het bakken en frituren vermindert het gehalte van Q10. Daarom is het van belang om rauwe noten te eten. Waar zit veel Q10 in? Co-enzym Q10 is een supplement voor mensen met hart- en vaataandoeningen. Co-enzym Q10 ondersteunt de pompwerking van de hartspier door verbetering van de energie in de hartspiercellen en beschermt het hart tegen oxidatieve beschadiging. Waar is Q10 goed voor?

Waarom Vitamines.com ?

Vaak heb je meer vitamine D nodig dan je uit zonlicht en voeding haalt. Extra vitamine D wordt opgeslagen in het lichaam en dient, bijvoorbeeld in de donkere wintermaanden, als een extra reserve.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk

Toegevoegd aan bestelling

X