Orthica Co-enzym Q10 30

  • 60 Softgels
  • 60 Softgels

30.95

€0.52 per Softgels

Bevat EPA en DHA ter ondersteuning van het hart. 1 Co-enzym Q10 komt van nature voor in een verscheidenheid aan groenten en vette vis. Als u op zoek bent naar een supplement om uw gezonde voeding te diversifiëren, hoeft u niet verder te zoeken dan CoQ 10-30. Co-enzym Q10 wordt ook wel kortweg Q10 genoemd en de volledige naam is ubiquinone. Dit voedingssupplement bevat 30 mg CoQ10 per mini-softgel. Elke mini-softgel van dit product bevat 30 mg CoQ10 en 450 mg visolie. Visolie bevat de omega-3-vetzuren EPA en DHA, die helpen het hart te ondersteunen¹.

Dit voedingssupplement bevat 30 mg CoQ10 en 450 mg visolie per mini softgel. Visolie bevat van nature de omega 3 vetzuren EPA en DHA. Het relatieve vetzuurpercentage van EPA in deze visolie is 18%, wat neerkomt op 69 mg per capsule. Voor het vetzuur DHA geldt een vetzuurpercentage van 12%, dat is 46 mg per mini softgel. De vetzuren EPA en DHA dragen positief bij aan de normale werking van het hart. Dit gunstige effect wordt bereikt bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA. EPA en DHA dragen positief bij aan de normale werking van het hart. Dit gunstige effect wordt bereikt bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.

  • Met EPA en DHA ter ondersteuning van het hart
  • Bevat 30mg Co-enzym Q10450 mg visolie per mini softgel
  • EPA en DHA dragen bij aan de ondersteuning van het hart

Anderen kochten ook

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Eén mini softgel bevat:

Diversen
co-enzym Q10 30 mg
visolie (met omega-3-vetzuren) 450 mg
-¹EPA (eicosapentaeenzuur) (18% relatief vetuurpercentage) 69 mg
-¹DHA (docosahexaeenzuur) (12% relatief vetzuur percentage) 46 mg

Ingrediënten:
visolie, gelatine, geleermiddel (glycerine), co-enzym Q10, stabilisator (bijenwas), dl-alfa-tocoferylacetaat, kleurstof (ijzeroxide, titaandioxide).

Gebruik

Als onderhoud is de aanbevolen dosering 1 mini softgel per dag, bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd, tenzij anders wordt geadviseerd.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Orthica Co-enzym Q10 30” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk