Vitakruid Q10 Ubiquinol & Omega 3

47.89

Op voorraad

Vitakruid Q10 Ubiquinol & Omega 3 is een combinatie van co-enzym Q10 en omega-3 vetzuren. Het gereduceerde biologisch actieve Q10 ubiquinol is afkomstig van Kaneka, een gerenommeerd bedrijf dat hoogwaardige ingrediënten produceert. De combinatie van Q10 en omega-3 vetzuren draagt bij aan een goede vetzuurbalans in het lichaam, wat belangrijk is voor het normaliseren van een gezond cholesterolgehalte. Bovendien zijn EPA en DHA, de omega-3 vetzuren in dit supplement, goed voor het hart, de triglyceridenspiegel en de bloeddruk. Ook hebben ze gezondheidsbevorderende effecten op de ogen, hersenen en andere delen van het lichaam.

Een ander voordeel van Vitakruid Q10 Ubiquinol & Omega 3 is de goede prijsverhouding. Dit supplement is niet alleen effectief, maar ook betaalbaar. Bovendien zijn er verschillende goedgekeurde gezondheidsclaims voor dit supplement, waardoor je zeker weet dat je een hoogwaardig product gebruikt. Al met al is Vitakruid Q10 Ubiquinol & Omega 3 een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijk supplement dat bijdraagt aan een gezond cholesterolgehalte en de algemene gezondheid.

Lees meer <
 • Helpt bij het ondersteunen van een gezonde bloeddruk

 • Essentiële rol in de energiestofwisseling

 • Belangrijk voor ouderen met verminderde Q10 aanmaak

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in q10

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitals Ubiquinol 200 mg

Vitals Ubiquinol 200 mg

Orthovitaal Ortho Multi Anti-Aging

Orthovitaal Ortho Multi Anti-Aging

Vitals Ubiquinol 100 mg

Vitals Ubiquinol 100 mg

Ingrediënten

Samenstelling per dosering van 1 capsule

RI*
Q10 Ubiquinol (Kaneka QH™) 50 mg
EPA (omega-3 vetzuur) 200 mg
DHA (omega-3 vetzuur) 125 mg
Vitamine E (een mix van natuurlijke tocoferolen) 6 mg 50%

* Referentie-inname

Ingrediënten
EPA (uit visolie), DHA (uit visolie)Q10 – ubiquinol, Vitamine E, rozemarijn extract, capsule: visgelatine, titaniumdioxide en ijzerdioxide.

Allergenen informatie
Bevat vis.

Gebruik

Neem 1 maal daags 1 tot 2 capsules met een glas water. Tenzij anders geadviseerd

Vitakruid reviews

 1. michelle

  Ik neem dit voor mijn bloeddruk en ben er tevreden over!

 2. Anne

  Ik heb onlangs de Vitakruid Q10 Ubiquinol & Omega 3 gekocht en ik moet zeggen dat ik heel blij ben met mijn aankoop. Het is een geweldig supplement dat mijn gezondheid op verschillende manieren heeft verbeterd. Als gevolg van mijn dagelijkse inname van dit supplement voel ik me energieker en vitaler dan ooit tevoren. Het grootste voordeel van dit product is dat het ubiquinol bevat, wat een biologisch actieve vorm van Q10 is en daarom gemakkelijker wordt geabsorbeerd door ons lichaam. De combinatie van Q10 Ubiquinol en Omega 3 maakt dit supplement nog krachtiger. Ik zou dit product zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig supplement om hun gezondheid te verbeteren.

 3. Sanne

  Als sporter ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn prestaties te verbeteren. Ik besloot om de Vitakruid Q10 Ubiquinol & Omega 3 te proberen en ik was aangenaam verrast door de resultaten. Dit supplement helpt me om mijn energieniveaus te verhogen en mijn uithoudingsvermogen te verbeteren. Ik merk ook dat ik minder last heb van spierpijn na het sporten en dat ik sneller herstel. Dit alles heeft enorm bijgedragen aan mijn prestaties op het veld. Ik ben blij dat ik dit product heb ontdekt en zal het zeker blijven gebruiken.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Twijfelt u of u dit product kunt gebruiken in combinatie met uw medicijnen? Overleg bij twijfel altijd met uw huisarts. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Droog en op kamertemperatuur bewaren (15-25 °C).

Waar is q10 goed voor?

Co-enzym Q10, ook wel bekend als Q10 of ubiquinon, is een natuurlijk voorkomend co-enzym dat betrokken is bij de energieproductie in cellen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitakruid Q10 Ubiquinol & Omega 3?

Veel mensen hebben positieve ervaringen met Vitakruid Q10 Ubiquinol & Omega 3. Ze ervaren bijvoorbeeld een verbeterde vetzuurbalans en een verlaging van hun cholesterolgehalte. Ook merken ze een verbetering in hun hartgezondheid en bloeddruk.

Waarom deze Vitakruid Q10 Ubiquinol & Omega 3 aanbieding kopen?

Deze aanbieding is een goede keuze omdat het een combinatie biedt van Co-enzym Q10 en Omega-3, die nauw samenwerken voor een goede vetzuurbalans en een gezond cholesterolgehalte. Bovendien bevat het gereduceerde biologisch actieve Q10 ubiquinol en omega-3 van hoge kwaliteit. En dankzij de goede prijsverhouding is het ook nog eens een voordelige keuze.

Wat zijn de voordelen van Vitakruid Q10 Ubiquinol & Omega 3?

De voordelen van Vitakruid Q10 Ubiquinol & Omega 3 zijn:

 • Een goede vetzuurbalans en een gezond cholesterolgehalte.
 • Een verbeterde hartgezondheid en bloeddruk.
 • Een gezond gezichtsvermogen, hersenen en triglyceridenspiegel.
 • Een goede ontwikkeling van de ogen van de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen.

Heeft Vitakruid Q10 Ubiquinol & Omega 3 bijwerkingen?

Er zijn geen bijwerkingen bekend van Vitakruid Q10 Ubiquinol & Omega 3 bij de aanbevolen doseringen. Echter, als je medicijnen gebruikt of gezondheidsproblemen hebt, is het altijd verstandig om eerst een arts te raadplegen voordat je dit supplement gaat gebruiken.