Vitals Q10 100 mg

Q10 (ook wel co-enzym Q10 genoemd) is een stof die door het lichaam zelf wordt aangemaakt en in alle cellen (in de mitochondriën) wordt aangetroffen. Deze in vet oplosbare verbinding staat ook bekend als ubiquinon, wat zich ruwweg vertaalt naar ‘overal verkrijgbaar’. Het lichaam vult Q10 zowel door eigen aanmaak als door inname via de voeding aan. In sommige gevallen is de eigen synthese van Q10 door het lichaam mogelijk niet voldoende om aan de bestaande behoeften te voldoen, en wordt inname via de voeding zelfs nog belangrijker. Daarom wordt Q10 beschouwd als een (semi)essentiële voedingsstof. Q10 wordt na orale toediening voornamelijk omgezet in ubiquinol. Dit omzettingsproces is niet nodig bij gebruik van supplementen die kant-en-klaar ubiquinol bevatten (zoals Vitals Products Ubiquinol 50 en 100 mg; zie hier voor meer informatie). Naast een hoge dosis Q10 bevat dit product ook natuurlijke vitamine E in de vorm van d-alfa-tocoferol. Vitamine E is een belangrijke (in vet oplosbare) antioxidant in het lichaam. Het helpt cellen te beschermen tegen oxidatieve schade, waardoor gezonde cellen en weefsels worden behouden. Premie Q10 Q10 100 mg van Vitals bevat ubiquinone van het Japanse bedrijf Kaneka, de grootste producent van co-enzym Q10 ter wereld. Kaneka Q10® wordt al drie decennia over de hele wereld gebruikt, ook in wetenschappelijk onderzoek. Kaneka biedt Q10 van de hoogste kwaliteit, geproduceerd onder strikte GMP-normen en gepatenteerde productietechnieken. Het maakt gebruik van een unieke gistfermentatiemethode die dezelfde CoQ10 produceert die in het menselijk lichaam wordt aangetroffen. Kaneka Q10® bestaat voor 100% uit de lichaamseigen all-trans-vorm en is volledig vrij van de synthetische cis-isomeer die in andere (synthetisch vervaardigde) Q10-producten voorkomt. Kaneka Q10® wordt bovendien na elke productiestap uitgebreid getest als extra zekerheid van een zeer zuiver en kwalitatief hoogwaardig eindproduct. Kortom, er is geen betere Q10.

Lees meer <
  • van wereldwijde Q10-specialist Kaneka
  • hoge dosering
  • aangevuld met vitamine E

Anderen kochten ook

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
Silidyn Ortho silicium druppels

Silidyn Ortho silicium druppels

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Zonnebloemolie (Helianthus annuus), rundergelatine (softgelcapsule), Q10, gezuiverd water, bevochtigingsmiddel (glycerol), d-alfatocoferol (vitamine E), stabilisator (zonnebloemlecithine), kleurstof (karamel).

Gebruik

1 softgel per dag bij een maaltijd met water innemen of zoals geadviseerd.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitals Q10 100 mg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement (Geen).

Houd u aan de aanbevolen dosering.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk